Bravúr a javából: mínusz háromról állt fel, és nyert a Volán!

Későn ébredt a Fehérvár AV19 Bolzanóban: a Rókák már három góllal is vezettek, a Volán azonban nem adta fel, és kevesebb mint másfél perccel a vége előtt Hári János egyenlített, a ráadás elején pedig Stipsicz a győztes gólt is belőtte.
Bolzano – Fehérvár AV19 3-4 (2-0, 1-1, 0-2, 0-1) – hosszabbítás után.

2018.11.30. 22:08 |

Az élmezőnyhöz tartozó Bolzano otthonában lépett pályára péntek este a Fehérvár AV19, melyre így előzetesen egyáltalán nem várt könnyű mérkőzés. Az észak-olasz gárda már az első harmadban kétgólos előnyre tett szert: a második perc legelején Findlay, a tizenharmadikban Blunden talált be. A második játékrész pedig ugyanúgy indult, mint az első: a második perc elején háromra nőtt a hazai előny, Petan lőtt gól. A Volán azonban nem rogyott össze, a harmincnegyedik percben Hári szépített. Kevesebb mint öt perccel a harmadik harmad vége előtt pedig Erdély csökkentette egyre a fehérvári hátrányt, míg az ötvenkilencedik percben ismét Hári János lőtt gólt, jöhetett a hosszabbítás! A lélektani előny pedig a fehérváriaknál volt, ezzel éltek is: ötvenegy másodperccel a kezdés után Stipsicz Bence találata egy plusz pontot ért a Fehérvárnak. A Volán nyolcadik az EBEL tabelláján.

Bolzano – Fehérvár AV19 3-4 (2-0, 1-1, 0-2, 0-1) – hosszabbítás után.
Gólszerzők: Findlay, Blunden, Petan, illetve Hári (2), Erdély, Stipsicz.

Sport

 1. Sárkányhajó-verseny lesz általános,- és középiskolások számára a Csónakázó-tavon

  A Magyar Kajak-Kenu Szövetség és a Vitál Club Sportegyesület június 5-én és június 12-én, szerdai napokon sárkányhajó-versenyt szervez általános,- és középiskolások számára a fehérvári Csónakázó-tavon. Jelentkezni lehet a vitalclub@vitalclub.hu e-mail címen, a Vitál Club Sportáruházban (Királysor 60.) vagy a Csónakázó-tavon Szipola Antalnál létszám, korcsoport és javasolt időpont megjelölésével.

  2019.05.22.
 2. Jól sikerült versenyek vannak Czipó Vivien mögött

  A darts sportág egyik legnagyobb magyarországi tehetsége, a tizennyolc éves iszkaszentgyörgyi Czipó Vivien több nemzetközi viadalon is bizonyította képességeit az elmúlt hetekben. Dániában, majd Lengyelországban is értékes világranglista pontokat és helyezéseket gyűjtött.

  2019.05.22.
 3. Május 24-én, pénteken lesz a Fehérvári Diáktanács sportnapja, 23-án a selejtezők

  A Székesfehérvári Diáktanács idén is megrendezi a városi diák sportnapot május 23-24-én, csütörtökön (selejtezők) és pénteken a Bregyó-közi Sportcentrumban. Általános és középiskolás csapatok jelentkezését várják kispályás foci (5+1 fős csapatok), streetball (3 fő), tollaslabda, asztalitenisz, frizbi és strandröplabda (6 fő) sportágakban. Jelentkezni lehet a diaktanacs@pmhiv.szekesfehervar.hu e-mail címen.

  2019.05.22.
 4. Előkelő helyezéseket szereztek a Rotpunkt nehézségi mászói a BigWall Magyar Kupán

  Szombaton Budapesten BigWall Magyar kupafordulóra került sor falmászás nehézségi kategóriában. A fehérvári Rotpunkt Sziklamászó Egyesület tagjai közül Forgács Eszter ifi és nyílt női kategóriában is negyedik lett, utóbbiban Zsilák Kinga bronzérmet szerzett. A gyerekek között Juhász Tamara ezüstérmes, míg a serdülőknél Pajor Vince bronzérmes lett.

  2019.05.21.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak