Pont nélküli hétvége: Bolzanóban is kikapott a Fehérvár AV19

A Fehérvár AV19 a címvédő Bolzano otthonában zárta a hetet, és bár az első harmadban többet lőtt kapura, hátrányba került. A másodikban sikerült egyenlíteni, de utána már csak a hazaiak ütöttek gólt, akik győzelmükkel már a tabella élére is kerülhetnek.
2018.11.04. 19:41 |

Nem várt könnyű meccs Hannu Järvenpää csapatára Bolzanóban, hiszen a címvédő Rókák ezt a szezont is remek formában teljesíti eddig. Egy győzelemmel pontszámban megelőzhették a nagy hullámvölgybe került Vienna Capitalst a hazaiak - de a Volán ellen az első harmadban nem ők lőtek többet kapura. Csak sajnos hatékonyabban, mert a 4. percben vezetést szereztek, és ezt a többet kísérletező Fehérvár nem tudta kiegyenlíteni. Legalábbis az első játékrészben, a másodikban azonban az idén igen ponterős Stipsicz Bence révén megszületett a megérdemelt Volán-gól.

Döntetlennel végtak neki a csapatok a záró játékrésznek, amiben lankadt a fehérvári figyelem, így már húsz másodperc után gólt kapott a meccsen amúgy 26 védést bemutató Carruth. Ismét az egyenlítésért kellett kaparnia a Volánnak, de hiába volt a meccs kiegyenlített, az állás nem lett az. A vége előtt négy és fél perccel Petan második góljával minden eldőlt. A Fehérvár két vereséggel zárta hétvégi túráját, így továbbra sem tudott közelebb kerülni a rájátszást érő helyekhez.

Most válogatott szünet következik, legközelebb november 13-án lép jégre a Fehérvár, a szintén nagyszerű formában lévő Graz ellen, hazai pályán.

Bolzano - Fehérvár AV19 3-1 (1-0, 0-1, 2-0)

Gl.: Petan (2), Catenacci, illetve Stipsicz.

Sport

 1. Szerdán délután fél egykor nyit a jegypénztár a Sóstón

  Helyszíni jegyvásárlásra 12:30-tól lesz lehetőség és szurkolói különbuszok is indulnak. A MOL Vidi FC november 21-én, szerdán veszi először meccsnapon birtokba Székesfehérvár új sportlétesítményét, az új Sóstói Stadiont. A Piac téri VidiShop szerdán 15 órakor zár, a stadionnál található 16:30-kor nyílik. Szurkolói információk a vidi.hu-n!

  2018.11.20.
 2. Ranglistasikerek, Év Sportolója címek, Aranyjelvények – Alba triatlonos elismerések

  Kijutott bőven az elismerésből az Alba Triatlon SE sportolóinak a sportág esztendejét lezáró Triatlon Bálon, vagyis a hagyományos díjátadó gálán. A fehérvári klub az összetett egyesületi rangsorban nyolcadik lett.

  2018.11.20.
 3. "Mikulásváró" tollaslabda versenyt rendeznek szombaton Seregélyesen

  Kezdőktől a gakorlott játékosokig várja a résztvevőket a Pelikán Diáksport Egyesület szombati tollaslabda versenyére, a seregélyesi iskola tornacsarnokába. Az amatőr versenyen tudásszint szerinti csoportokban játszhatnak az indulók, alsó tagozatos kicsiktől a rutinos felnőttekig.

  2018.11.20.
 4. Ismét lesz Fehérvári Futballfesztivál a két ünnep között a VOK-ban

  December 27-én, csütörtökön reggel 8 órakor kezdődik az idén a XIX. Videoton Baráti Kör Egyesület Fehérvári Kispályás Ünnepi Futballfesztivál Családi Sport-és Egészségnapok Határok Nélkül nevet viselő hagyományos év végi eseménye. December 27. és 30-a között ismételten aktív, tartalmas és élménydús kikapcsolódási lehetőség várja mindazokat, akik ellátogatnak a Videoton Oktatási Központba. A tornára december 10-ig lehet jelentkezni.

  2018.11.19.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak