Pont nélküli hétvége: Bolzanóban is kikapott a Fehérvár AV19

A Fehérvár AV19 a címvédő Bolzano otthonában zárta a hetet, és bár az első harmadban többet lőtt kapura, hátrányba került. A másodikban sikerült egyenlíteni, de utána már csak a hazaiak ütöttek gólt, akik győzelmükkel már a tabella élére is kerülhetnek.
2018.11.04. 19:41 |

Nem várt könnyű meccs Hannu Järvenpää csapatára Bolzanóban, hiszen a címvédő Rókák ezt a szezont is remek formában teljesíti eddig. Egy győzelemmel pontszámban megelőzhették a nagy hullámvölgybe került Vienna Capitalst a hazaiak - de a Volán ellen az első harmadban nem ők lőtek többet kapura. Csak sajnos hatékonyabban, mert a 4. percben vezetést szereztek, és ezt a többet kísérletező Fehérvár nem tudta kiegyenlíteni. Legalábbis az első játékrészben, a másodikban azonban az idén igen ponterős Stipsicz Bence révén megszületett a megérdemelt Volán-gól.

Döntetlennel végtak neki a csapatok a záró játékrésznek, amiben lankadt a fehérvári figyelem, így már húsz másodperc után gólt kapott a meccsen amúgy 26 védést bemutató Carruth. Ismét az egyenlítésért kellett kaparnia a Volánnak, de hiába volt a meccs kiegyenlített, az állás nem lett az. A vége előtt négy és fél perccel Petan második góljával minden eldőlt. A Fehérvár két vereséggel zárta hétvégi túráját, így továbbra sem tudott közelebb kerülni a rájátszást érő helyekhez.

Most válogatott szünet következik, legközelebb november 13-án lép jégre a Fehérvár, a szintén nagyszerű formában lévő Graz ellen, hazai pályán.

Bolzano - Fehérvár AV19 3-1 (1-0, 0-1, 2-0)

Gl.: Petan (2), Catenacci, illetve Stipsicz.

Sport

 1. „Mozdulj Fehérvár!” a MOL Arénában szombaton - sport minden formában és mennyiségben

  Az aktív, egészséges életmódot, a rendszeres testmozgást népszerűsíti, és az életmódváltást ösztönzi a Mozdulj Fehérvár!, amelynek a MOL Aréna Sóstó rendezvényközpont ad otthont. Március 23-án, szombaton két szinten, összesen 2 ezer négyzetméternyi területen várják a sportolni vágyókat a legkülönfélébb programokkal. 

  2019.03.21.
 2. Sokkal jobb volt a Holon az Albánál, harminc fölött a különbség

  Az iazraeli bajnokság listavezetője várt az Alba Fehérvárra a FIBA Európa-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, idegenben. Akárcsak a Bonn ellen, most is jól kezdtek a mieink, kilenccel is vezettek, de a második negyedben nagyot ment és elhúzott a Holon. A harmadik negyed feléig egyenrangú ellenfél volt az Alba, onnantól azonban bedarálta erősebb ellenfele, amely nagyon simán nyert és ezzel már továbbjutónak érezheti magát.

  2019.03.20.
 3. Ismét lesz Rotpunkt Nehézségi Falmászó Verseny Székesfehérváron

  Ötödik alkalommal szervezi meg Nehézségi Falmászó Versenyét március utolsó hétvégéjén a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület az István Király Általános Iskolában. A Minitől (-2010) a Senior kategóriában versenyzők részére az előnevezés március 21-én, csütörtökön zárul, de lehetőség lesz még a versenynapon is a mászókhoz csatlakozni.

  2019.03.20.
 4. Amatőr box - öt fehérvári versenyző öt érmet szerzett a X. Nemzetközi Szalacska Kupán

  Öt versenyzővel nevezett a Varkocs György Box Club a X. Nemzetközi Szalacska Kupára. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség versenyén Németh Zsolt (serdülő, 52 kg) bajnok lett, Balogh Bálint (junior, 60 kg) bronzérmet szerzett. Nagy Evelin (junior, 57 kg) a döntőig menetelt, ott viszont vereséget szenvedett, így ezüstéremmel térhetett haza. Major Milán (ifi 64 kg) szintén döntőt vívott, ahol kiütéssel nyert és Lénárt Péter (felnőtt +91 kg) szintén bajnok lett.

  2019.03.20.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak