Pont nélküli hétvége: Bolzanóban is kikapott a Fehérvár AV19

A Fehérvár AV19 a címvédő Bolzano otthonában zárta a hetet, és bár az első harmadban többet lőtt kapura, hátrányba került. A másodikban sikerült egyenlíteni, de utána már csak a hazaiak ütöttek gólt, akik győzelmükkel már a tabella élére is kerülhetnek.
2018.11.04. 19:41 |

Nem várt könnyű meccs Hannu Järvenpää csapatára Bolzanóban, hiszen a címvédő Rókák ezt a szezont is remek formában teljesíti eddig. Egy győzelemmel pontszámban megelőzhették a nagy hullámvölgybe került Vienna Capitalst a hazaiak - de a Volán ellen az első harmadban nem ők lőtek többet kapura. Csak sajnos hatékonyabban, mert a 4. percben vezetést szereztek, és ezt a többet kísérletező Fehérvár nem tudta kiegyenlíteni. Legalábbis az első játékrészben, a másodikban azonban az idén igen ponterős Stipsicz Bence révén megszületett a megérdemelt Volán-gól.

Döntetlennel végtak neki a csapatok a záró játékrésznek, amiben lankadt a fehérvári figyelem, így már húsz másodperc után gólt kapott a meccsen amúgy 26 védést bemutató Carruth. Ismét az egyenlítésért kellett kaparnia a Volánnak, de hiába volt a meccs kiegyenlített, az állás nem lett az. A vége előtt négy és fél perccel Petan második góljával minden eldőlt. A Fehérvár két vereséggel zárta hétvégi túráját, így továbbra sem tudott közelebb kerülni a rájátszást érő helyekhez.

Most válogatott szünet következik, legközelebb november 13-án lép jégre a Fehérvár, a szintén nagyszerű formában lévő Graz ellen, hazai pályán.

Bolzano - Fehérvár AV19 3-1 (1-0, 0-1, 2-0)

Gl.: Petan (2), Catenacci, illetve Stipsicz.

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak