Aki tudja - új videóklippel jelentkezett Zsigmond Lala

"Aki tudja" címmel új videóklippel jelentkezett Zsigmond Lala énekes, aki 2013-ban a Fehérvár Hangja tehetségkutató különdíjasaként tűnt fel, azóta pedig országos karriert futott be. Új klipjében a szintén fehérvári Free Spirit táncosait is láthatja a közönség. A klipet pénteken délutántól a Youtube-on is hallhatjuk.
2019.07.11. 11:03 |
Aki tudja - új videóklippel jelentkezett Zsigmond Lala

Az "Aki tudja" című dal országos premierje pénteken 16.30-kor lesz a Youtube-on, a Mistral Kiadó csatornáján.

Az „Aki tudja” című új nyári sláger videoklipjét Zsigmond Lala a Free Spirit Dance táncosaival közösen készítette. Vezetőjük Tóth Barbaraelmondta, a jó hangulatú forgatás alatt teljesen egyetértettek a koncepcióval, remekül érezték magukat a közös munka alkalmával, így nem kizárt egy hosszabb távú együttműködés sem.

Az új dal szerzője ezúttal is Szabó Zé volt, akivel már nem először dolgozik együtt a fehérvári énekes. A zenei munkák márciusban indultak, a klip forgatására pedig egy hónapja került sor. 

Zsigmond Lala, az eredetileg keszthelyi származású fiatalember 12 éves korában kezdett el érdeklődni az éneklés iránt. 2010- ben megnyerte a “Keszthelyen is csillag születhet!” elnevezésű tehetségkutató versenyt, 2013-ban pedig Fehérvár Hangja tehetséggondozó verseny különdíjasa volt. Az elmúlt pár évben számtalan alkalommal adott koncertet az ország különböző településein és Székesfehérvár városi programjainak is állandó fellépője. 2015 augusztusában mint énekes csatlakozott a székesfehérvári Spencer Hill Magic Band együtteshez, akikkel a mai napig járják az országot.

A bemutatón részt vett Cser-Palkovics András polgármester is, aki szerint azt, hogy a fiatalok fontosak, nem csak mondani kell, hanem tettekkel is kifejezni. 

 „Az első lépések mindig a legnehezebbek. Igaz ez azokra is, akik a felnőtté válás útján teszik meg első lépéseiket, amikor már tudják, hogy mit szeretnek és miben tehetségesek." - emelte ki a polgármester, hozzátéve, hogy  a közösség támogató erejének nagy felelőssége van ebben a tekintetben is. Cser-Palkovics András polgármester elmondta, szimpatikusnak találta, hogy a székesfehérvári közösségek összefogásában, munkájában valósult meg Lala új klipje. Kiemelte, hogy továbbra is támogatni fogják a város tehetségeit.

Zsigmond Lala 2017-ben pedig a My Fair Lady című darabban alakította Freddy-t beugrós színészként, szintén a Veszprémi Petőfi Színházban.Még ebben az évben, 2017-ben diplomázott a Kodolányi János Főiskola jazz-ének szakán, Székesfehérváron, Pély Barna tanítványaként. Szintén ez év nyarán jelent meg első saját dala, Szabad Szellem címmel, amely az interneten és különféle zenei csatornákon is elérhető. A dal szerzői Szabó Zé és Molnár Tamás voltak. 2018 nyarán jelent meg második szóló dala ’’Vigye a szél’’ címmel,melynek szerzője ugyancsak Szabó Zé volt.