Online belgyógyászati-gasztroenterológiai előadás lesz kedden este az EFI-nél

Prof. Dr. Izbéki Ferenc belgyógyász, gasztroenterológus a puffadásról tart ma online előadást az Egészségfejlesztési Iroda közösségi oldalán. Az egyik leggyakoribb emésztőrendszeri panaszról szóló ingyenes program 18 órakor kezdődik.
2021.02.23. 15:05 |

Február 23-án, kedden 18 órakor folytatódnak az egészséges életmóddal kapcsolatos előadások az Egészségfejlesztési Iroda szervezésében.

A puffadásról – Lehetséges kiváltó okok és kezelésük témában Prof. Dr. Izbéki Ferenc belgyógyász, gasztroenterológus segíti információkhoz, tanácsokhoz az érdeklődőket.

A közérdekű témáról a következő olvasható a meghívóban: „A haspuffadás az egyik leggyakoribb emésztőrendszeri panasz. A haspuffadást különféle okok idézhetik elő: életmódbeli tényezők, egyes betegségek, de akár gyógyszerek mellékhatásaként is jelentkezhet.” A szakorvos több tíz éves tapasztalattal rendelkezik a reflux-betegség és az irritábilis bélbetegek kezelésében, illetve speciális területei a nyelési panasz és a rossz emésztés. A betegségek leghatékonyabb gyógyításának a megelőzést tartja, és a rendszeres szűrővizsgálatok, az életmód-változtatás híve.

Bővebben az esemény oldalán lehet tájékozódni.

Fehérvári színes

 1. A Csóbor Pincészet chardonnay-ját választották Székesfehérvár zászlósborának

  Online formában választotta meg az év borát a Noé-hegyi Szent István Borlovagrend. A szakmai grémium döntése alapján, 2021-ben a Székesfehérvár város zászlósbora rangos címet, chardonnay-vel a Csóbor Pincészet érdemelte ki.

  2021.02.27.
 2. Emlékezetes születésnap - rendőrök vitték bölcsődébe a három éves Zétényt

  Egy három éves kisfiú szülei fordultak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaihoz azzal a kéréssel, hogy a kisfiúk nagy csodálója a rendőröknek és hatalmas örömöt okozna neki, ha beülhetne egy igazi rendőrautóba. A rendhagyó születésnapi meglepetést örömmel teljesítették a Fejér megyei rendőrök.

  2021.02.26.
 3. Hétvégén még utazhatunk ingyenesen az elektromos buszon

  Még két napig közlekedik a menetrend szerinti forgalomban az elektromos meghajtású Ikarus City Pioneer. A Zöld Busz Mintaprojekt keretében Székesfehérváron bárki ingyenesen kipróbálhatja a járművet február 27-én, szombaton a „22”-es, február 28-án, vasárnap a „31”, „35”, „37” autóbuszjárat útvonalán.

  2021.02.26.
 4. Közlekedési Tudáspróba - márciusban alapvizsgát tesz minden 4-7. osztályos diák

  A legfontosabb gyalogos és kerékpáros közlekedési szabályokat ismerhették meg játékos formában a Közlekedő kisokosból az általános iskolások. A kiadványból felkészülve március 1-12. között közlekedési alapvizsgát tesz minden 4-7. osztályos diák.

  2021.02.26.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár