Az utolsó helyezett Dornbirn megtréfálta a Volánt

Az első két harmadot – ha csak minimális különbséggel is – megnyerte a Dornbirn Székesfehérváron. A Hydro Fehérvár AV19 erejéből pedig csak a szépítésre futotta, ráadásul a végén ismét betaláltak a vendégek.
Hydro Fehérvár AV19 – Dornbirn 1-3 (0-1, 0-1, 1-1)

2020.01.12. 19:55 |

Nem indult jól a Hydro Fehérvár AV19 számára a Dornbirn elleni hazai találkozó, a vendégek már a nyolcadik percben Bau Hansen révén megszerezték a vezetést. A második harmadban pedig meg is tudták duplázni előnyüket, mint később kiderült Körkkö gólja győztes találatnak bizonyult. A záró játékrész legelején, a 43. percben ugyan Erdély Csanád szépített, miután Kóger passzát váltotta gólra, ez kevés volt a pontszerzéshez ezen az estén. Sőt, Körkkö duplázni tudott: fél perccel a vége előtt juttatta a pakkot az üres kapuba. A sereghajtó 3-2-re győzött Székesfehérváron, amellyel zárkózott a vasárnap pont nélkül maradó Innsbruckra, a Volán továbbra is kilencedik.

Hydro Fehérvár AV19 – Dornbirn 1-3 (0-1, 0-1, 1-1)
Gólszerzők: Erdély, illetve Bau Hansen, Körkkö (2).

Sport

 1. A világ legjobb fiatal kosarasait láthatjuk Fehérváron január 30-tól

  Évek alatt az egyik legrangosabb európai utánpótlás kosárlabda eseménnyé nőtte ki magát a Szent István Kupa U16-os torna, amelynek a kezdetek óta vendége a Real Madrid és a Bayern München is. Az idén január 30-a és február 2-a között az NBA Academy, a Stellazzurra Roma, a Kínai és az Iráni válogatott is Fehérvárra érkezik.

  2020.01.28.
 2. Kitűnően kezdték a magyar kupasorozatot a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület fiataljai

  A hétvégén kezdetét vette a nehézségi mászás magyar kupafordulója, az első helyszín Szombathely volt, a Mászóka Magyar Kupa elnevezésű versennyel. A Rotpunkt Sziklamászó Egyesület fiataljainak eredményeit az alábbiakban közöljük.

  2020.01.28.
 3. Szondi-győzelmek és verseségek az év első asztalitenisz-bajnokijain

  Idegenbeli mérkőzésekkel folytatták a bajnokságot a Honvéd Szondi SE asztalitenisz-csapatai. Az első két idei fordulóban akadt megyei rangadó is, az első osztályú csapat pedig behúzta a meccseit.

  2020.01.27.
 4. Kőszegen vívtak nemzetközi mérkőzéseket a Varkocs György Box Club ökölvívói

  Három ringben zajló nemzetközi edzőmérkőzéseket felvonultató küzdelemsorozaton vettek részt hétvégén a Varkocs György Box Club bunyósai Kőszegen. Junior korcsoportban Nagy Evelin, Németh Zsolt, Tóth Adrián, ifiben: Tórizs László, Lakatos Viktor és Major Milán, míg a felnőttek közt Horváth Erik és Lénárt Péter léptek szorítóba a megmérettetésen.

  2020.01.27.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak