Az utolsó harmadban vezetett Linzben, de végül hárommal kikapott a Volán

Nemrég nyolcat ütött a Linznek, most viszont hatot kapott tőle a Fehérvár AV19, igaz, csak a véghajrában lett sima a hazaiak győzelme. A harmadik harmad elején még át tudta venni a vezetést a korábban kétgólos hátrányban lévő Volán, de a végére bedarálta a második helyre fellépő osztrák csapat, így ezúttal elmaradt a fehérvári bravúr.
2018.01.05. 23:52 |

Igazi hullámvasút volt ez a meccs. A Linzet fűthette a revánsvágy, hiszen néhány napja nyolc gólt kapott Fehérváron, és ennek megfelelően kezdte is a meccset. Kétgólos vezetést szereztek a hazaiak, többet lőttek, domináltak. De ebben a azezonban már sokszor láttuk, hogy kevesebb kísérletből is tud eredményes lenni a Fehérvár, most is kiegyenlített a második harmad végére a két pontgyáros, Gilbert és Hári találataival. Sőt, a velük ellentétben nagyon ritkén beköszönő Stipsicz mér a mieinket juttatta vezetéshez a záró játékrész elején! Kár, hogy nem tartott sokáig az ígéretes állás, alig négy perccel később már újra a Linz vezetett...

A végén kockáztatott a Volán, lement Carruth, ezt pedig kétszer is üres kapus góllal használta ki a Linz. Így simább lett a vége, mint korábban vártuk volna - ezúttal, ellentétben a hazai meccsel, a Linz ütötte a hajrában  gólokat, ezzel pedig második helyre került a tabellán. A Volánnak egyre kevesebb lehetősége lesz kiharcolni a rájátszást érő helyet az alapszakasz végén, de még gyűjthet pontokat a felzárkózáshoz.

Black Wings Linz - Fehérvár AV19 6-3 (2-0, 0-2, 4-1)
Gl: Schofield (2), Hofer, Franz, Lebler, Broda, illetve Gilbert, Hári, Stipsicz.

Sport

 1. Fehérvár AV19: szétlövéses győzelem a Klagenfurt ellen

  Két harmad után 2-0-ra vezetett a Fehérvár a Klagenfurt ellen az EBEL harmadik körében, az utolsó percben azonban egyenlített a KAC. A hosszabbítás nem hozott döntést, Hári János második büntetője azonban igen, győzött a Volán.

  2018.09.21.
 2. Itt nézhetik a Fehérvár AV19 - Klagenfurt EBEL-meccset!

  Péntek este 18.45-kor kezdődik az EBEL-ben a Fehérvár AV19 hazai rangadója, ellenfél a rekordbajnok KAC. A találkozót országos televíziós csatorna nem közvetíti, élőben honlapunkon lesz követhető!

  2018.09.21.
 3. Új vezetőedző és védelmi koordinátor a Fehérvár Enthronersnél

  Nemzetközi szinten is igen magasan jegyzett új vezetőedzőt igazolt a Fehérvár Enthroners, a texasi Jim Ward irányításával készül a csapat a hazai és az osztrák liga mérkőzéseire. Emellett Boda Gábor, a Magyar Amerikai Futball Szövetség elnöke is a fehérvári gárdát erősíti a jövőben védőkoordinátorként. Pénteken dr. Cser-Palkovics András polgármester jelenlétében, sajtótájékoztató keretében írta alá szerződését a két szakember, ahol Pál Tibor Kornél elnök beszélt a kitűzött célokról és feladatokról is.

  2018.09.21.
 4. Hétvégén a Magyar Kupa küzdelmei is elkezdődnek - Cigándra látogat a Vidi

  Hosszú idő után először kerül sor Magyar Kupa-hétvégére a magyar labdarúgásban. Minden NB I-es együtteshez hasonlóan a MOL Vidi FC is a legjobb 128 csapat között kezdi meg szereplését az idei kiírásban. A szeptember 23-án, vasárnap 13 órakor kezdődő összecsapás során a Vidi ellenfele az NB III-as Cigánd SE gárdája lesz.

  2018.09.21.

A legszebb pillanatok

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak