Az ötödik helyezett MTK otthonába látogat a Vidi szombaton

A MOL Vidi FC a harmadik tavaszi NB I-es fordulóban játssza első 2019-es idegenbeli meccsét: az ellenfél február 16-án, szombaton 19:30-tól az Új Hidegkuti Nándor Stadionban az MTK Budapest FC gárdája lesz. A találkozóra jegyvásárlás online, a Piac téri VidiShopban és meccsnapon a helyszínen is lehetséges. 
2019.02.14. 08:25 |

Jegyvásárlás

Az internetes jegyvásárlás ismételten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül lehetséges. A Piac téri VidiShopban (nyitvatartás: munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30) is vásárolhatók belépők; míg meccsnapon a pénztárak 17 órakor nyitnak. A hazai klub tájékoztatása szerint az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kevés vendégpénztár áll rendelkezésre, ezért a jegyeket a kellemetlenségek elkerülése érdekében célszerű elővételben megvásárolni.

Jegyárak

A találkozóra vendégszurkolók számára a teljes árú jegyek 1500 forintba kerülnek, míg a diákjegyek - felsőoktatási diákigazolvány felmutatása mellett - 500 forintba. Online jegyvásárlás esetén 10%-os kedvezménnyel válthatók belépők.

18 éven aluliak, valamint nyugdíjasok és mozgássérültek számára a belépés ingyenes, de technikai jegyek váltása számukra is kötelező.

Belépés

Az Új Hidegkuti Nándor Stadion két órával a mérkőzés előtt, 17:30-kor nyit, a vendég Vidi szurkolók a Sport utca-Százados utca sarkánál található 3-as kapun keresztül léphetnek a létesítménybe és közelíthetik meg a V1, V2, V3, V4 szektorokat. A vendégszektorban büfé üzemel.

Parkolás

A személygépjárművel érkező szurkolók a környező utcákban ingyenesen parkolhatnak, de a parkolóhelyek korlátozott száma miatt ajánlott a tömegközlekedést igénybe venni.

Sport

 1. Ismét lesz Rotpunkt Nehézségi Falmászó Verseny Székesfehérváron

  Ötödik alkalommal szervezi meg Nehézségi Falmászó Versenyét március utolsó hétvégéjén a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület az István Király Általános Iskolában. A Minitől (-2010) a Senior kategóriában versenyzők részére az előnevezés március 21-én, csütörtökön zárul, de lehetőség lesz még a versenynapon is a mászókhoz csatlakozni.

  2019.03.20.
 2. Amatőr box - öt fehérvári versenyző öt érmet szerzett a X. Nemzetközi Szalacska Kupán

  Öt versenyzővel nevezett a Varkocs György Box Club a X. Nemzetközi Szalacska Kupára. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség versenyén Németh Zsolt (serdülő, 52 kg) bajnok lett, Balogh Bálint (junior, 60 kg) bronzérmet szerzett. Nagy Evelin (junior, 57 kg) a döntőig menetelt, ott viszont vereséget szenvedett, így ezüstéremmel térhetett haza. Major Milán (ifi 64 kg) szintén döntőt vívott, ahol kiütéssel nyert és Lénárt Péter (felnőtt +91 kg) szintén bajnok lett.

  2019.03.20.
 3. Hiába a kétgólos előny, végül kikapott a Fehérvár AV19 Salzburgabn

  Két harmad után úgy tűnt, remek játékkal visszaveheti a pályaelőnyt a Fehérvár AV19 a Red Bull Salzburgtól az EBEL negyeddöntőjében. Az utolsó játékrészt azonban hárommal nyerték a hazaiak, így a meccset is behúzták és a továbbjutás küszöbére léptek.

  2019.03.19.
 4. Karate: fehérvári éremdömping a diákolimpia selejtezőjében

  Vasárnap Várpalotán, a városi sportcsarnokban rendezték a kyokushin karate diákolimpia nyugat-magyarországi selejtezőjét. A formagyakorlat és küzdelem versenyszámokban összesen 375 nevezés érkezett, a tét pedig nem volt kisebb, mint az országos döntőn való szereplés jogának kivívása.

  2019.03.18.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak