Az ötödik helyezett MTK otthonába látogat a Vidi szombaton

A MOL Vidi FC a harmadik tavaszi NB I-es fordulóban játssza első 2019-es idegenbeli meccsét: az ellenfél február 16-án, szombaton 19:30-tól az Új Hidegkuti Nándor Stadionban az MTK Budapest FC gárdája lesz. A találkozóra jegyvásárlás online, a Piac téri VidiShopban és meccsnapon a helyszínen is lehetséges. 
2019.02.14. 08:25 |

Jegyvásárlás

Az internetes jegyvásárlás ismételten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül lehetséges. A Piac téri VidiShopban (nyitvatartás: munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30) is vásárolhatók belépők; míg meccsnapon a pénztárak 17 órakor nyitnak. A hazai klub tájékoztatása szerint az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kevés vendégpénztár áll rendelkezésre, ezért a jegyeket a kellemetlenségek elkerülése érdekében célszerű elővételben megvásárolni.

Jegyárak

A találkozóra vendégszurkolók számára a teljes árú jegyek 1500 forintba kerülnek, míg a diákjegyek - felsőoktatási diákigazolvány felmutatása mellett - 500 forintba. Online jegyvásárlás esetén 10%-os kedvezménnyel válthatók belépők.

18 éven aluliak, valamint nyugdíjasok és mozgássérültek számára a belépés ingyenes, de technikai jegyek váltása számukra is kötelező.

Belépés

Az Új Hidegkuti Nándor Stadion két órával a mérkőzés előtt, 17:30-kor nyit, a vendég Vidi szurkolók a Sport utca-Százados utca sarkánál található 3-as kapun keresztül léphetnek a létesítménybe és közelíthetik meg a V1, V2, V3, V4 szektorokat. A vendégszektorban büfé üzemel.

Parkolás

A személygépjárművel érkező szurkolók a környező utcákban ingyenesen parkolhatnak, de a parkolóhelyek korlátozott száma miatt ajánlott a tömegközlekedést igénybe venni.

Sport

 1. Temes Bernadett szerződést hosszabbított az Alba Fehérvár KC-vel

  A fehérvári női kézilabda-csapat honlapján jelentette be, hogy a bajnokságban hetedik helyen végzett klub szerződést hosszabbított rutinos, válogatott irányítójával, Temes Bernadettel, aki így további egy évig biztosan az Alba FKC színeiben játszik.

  2019.05.23.
 2. Öreghegyi Novatlon a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetséggel

  A gyaloglás és a Nordic walking szerelmeseinek rendezett tájékozódási versenyt a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség. Az Öreghegyi túrának állomása volt a Bory-vár, a Milleniumi emlékmű, a Lehel utcai szabadidőpark és a Túrózsáki úti sportcentrum is.

  2019.05.23.
 3. Sárkányhajó-verseny lesz általános,- és középiskolások számára a Csónakázó-tavon

  A Magyar Kajak-Kenu Szövetség és a Vitál Club Sportegyesület június 5-én és június 12-én, szerdai napokon sárkányhajó-versenyt szervez általános,- és középiskolások számára a fehérvári Csónakázó-tavon. Jelentkezni lehet a vitalclub@vitalclub.hu e-mail címen, a Vitál Club Sportáruházban (Királysor 60.) vagy a Csónakázó-tavon Szipola Antalnál létszám, korcsoport és javasolt időpont megjelölésével.

  2019.05.22.
 4. Jól sikerült versenyek vannak Czipó Vivien mögött

  A darts sportág egyik legnagyobb magyarországi tehetsége, a tizennyolc éves iszkaszentgyörgyi Czipó Vivien több nemzetközi viadalon is bizonyította képességeit az elmúlt hetekben. Dániában, majd Lengyelországban is értékes világranglista pontokat és helyezéseket gyűjtött.

  2019.05.22.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak