Az egy lőtt gól kevés – hazai pályán kapott ki a Hydro Fehérvár AV19

Ahogy korábban kétszer is, így ezúttal is 3-1-re győzte le a Hydro Fehérvár AV19 együttesét az Innsbruck. Rob Pallin gárdája a középső harmadban kétszer is előnybe került, a végén pedig az üres kapu előtt sem hibáztak a Cápák.

2020.02.14. 21:54 |

Hét és fél perc alatt hat percet töltött emberelőnyben a Hydro Fehérvár AV19 az Innsbruck elleni összecsapás elején, mégsem sikerült gólt lőni. Jött emberelőny a másik oldalon is, de húsz perc után maradt 0-0 az állás. A második harmadban Ouzas bravúrjai is kellettek ahhoz, hogy ne kerüljön hátrányba a Volán, de fehérvári kapus sem tudott már mit tenni a 28. perc végén, amikor Herbert bombája kötött ki a kapuban. Még a harmadban összejött az egyenlítés, Sarauer elé került a korong a 38. perc derekán, a remekül kiugró rutinos támadó pedig nem hibázott, és közelről értékesítette Tikkanen átadását. Nem tartott sokáig a fehérváriak öröme, alig több mint egy perccel később Spurgeon ismét vezetéshez juttatta a vendégeket. Campbell kiállítása miatt a záró harmadot emberhátrányban kezdte a Volán, de ebből nem lett baj. Sőt, kezdett magára találni a Karhula-csapat. Az újabb egalizálás azonban elmaradt, hiába vitte le végén kapusát a finn mester… Ráadásul a jött Thörnberg, aki az Ouzas üres kapujába lőtte a korongot. Így pedig a szezonban harmadszor, Székesfehérváron másodszor is 3-1-re győzte le a Volánt az Innsbruck. Folytatás vasárnap a Dornbirn ellen hazai pályán.

Hydro Fehérvár AV19 – Innsbruck 1-3 (0-0, 1-2, 0-1)
Gólszerzők: Sarauer, illetve Herbert, Spurgeon, Thörnberg.

Sport

 1. „Fogyatékosnak lenni nem jelenti azt, vesztesnek lenni!” - Lélekmozgató sportnapok Fehérváron

  A magyar parasport napja, február 22-e alkalmából egyhetes eseménysorozatot hirdetett a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ). Székesfehérvár több oktatási intézménye is csatlakozott az érzékenyítő programhoz. Csörgőlabda, ülőröplabda, floorball bemutató, parasportnap is szerepel a sportolási lehetőségek között. A hetet pénteken egy mindenki számára nyitott, mozgalmas délután zárja.

  2020.02.18.
 2. Asztalitenisz - Honvéd Szondi győzelem a Tata ellen

  A tavaszi szezonban először lépett hazai környezetben pályára a Honvéd Szondi asztalitenisz NB I.-es és NB II-es csapata. Az első osztályú fehérváriakhoz az a Tata látogatott, akikkel a legjobb eredmény eddig a döntetlen volt. Még nem sikerült megverniük a Szondinak a Tata csapatát - észen mostanáig. 

  2020.02.18.
 3. Magyar Kupa-nyolcaddöntő visszavágó - Vidi-Újpest meccs lesz szerdán

  Február 19-én, szerdán 17:30 órakor kezdődik a MOL Fehérvár FC-Újpest FC Magyar Kupa-nyolcaddöntő visszavágó a MOL Aréna Sóstóban. A mérkőzésre a 2019-20-as éves, valamint a 2020-as tavaszi bérletek érvényesek, a jegyvásárlás részleteiről itt tájékozódhat.

  2020.02.17.
 4. Minimális arányú vereséget szenvedtek a BEAC ellen a fehérvári sakkozók

  Az NB II-es csapatbajnokságban a hatodik fordulót rendezték a hétvégén. A Breyer csoportban a Fehérvár SE Budapesten vendégszerepelt, és a táblázat második helyén álló házigazda csapata minimális különbséggel győzött. BEAC I. Barcza - Fehérvár SE: 6,5 – 5,5. Győzött: Szabó Lőrinc, Fellegi Zoltán. Döntetlent ért el: Kiss Viktor, Papagorasz Takisz, Csire Bence, Albrecht Gábor, Nádi Ferenc, Pais Nimród, Vicze Kata.

  2020.02.17.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak