Az ASKA állatmenhelyének gyűjtöttek az Összegyetemi Gólyabál résztvevői

Négy év szünet után ismét Összegyetemi Gólyabált tartottak Székesfehérváron a felsőoktatási intézmények hallgatóinak. Az októberi közös rendezvényen a fiatalok egy jótékonysági célt is kitűztek: az úgynevezett sorskártyával az ASKA állatmenhelyének gyűjtöttek felajánlásokat.
2023.11.20. 16:37 |
Az ASKA állatmenhelyének gyűjtöttek az Összegyetemi Gólyabál résztvevői

2019 után újra Összegyetemi Gólyabált rendezett a város a Székesfehérvári Hallgatói Tanáccsal, az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karával, a Kodolányi János Egyetemmel és a Corvinus Egyetemmel együttműködve.

Számos program segítette a hallgatók megismerkedését és a közös kikapcsolódást, valamint az úgynevezett a sorskártyával egy jótékonysági célt is segíthettek. A sorskártyát vásárlók értékes nyereményekhez juthattak a gólyabálon, melyeket városi cégek és a sportcsapatok felajánlásából biztosítottak a szervezők.

A Gólyabálon összegyűlt több mint 75 ezer forintnyi adományt a felsőoktatási intézmények képviselői múlt héten juttatták el az Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány (ASKA) állatmenhelyére.

A fiatalok ezzel is szerették volna felhívni a figyelmet a segítség fontosságára, és hogy – főként az előttünk álló, hosszú téli időszakban – milyen fontos tevékenységet végez a civil szervezet. A menhelyet végigjárva a fiatalok megállapodtak abban, hogy a későbbiekben is szerveznek jótékonysági akciókat, segítve az ASKA tevékenységét.