Az Alba Fehérvár KC bajnoki, a Fehérvár FC Magyar Kupa mérkőzést játszik

Szeptember 16-án, szombaton 15 órakor a Fehérvár FC labdarúgói az NB III-as ESMTK otthonában lépnek pályára a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában. Az Alba Fehérvár KC NB I-es női kézilabdacsapata a Békéscsaba együttesét fogadja szeptember 15-én, 18 órakor a Köfém Sportcsarnokban 
2023.09.15. 07:03 |
Az Alba Fehérvár KC bajnoki, a Fehérvár FC Magyar Kupa mérkőzést játszik

A labdarúgás és a Vidi barátainak a kupamérkőzésre ezúttal nem lesz lehetőség elővételben megvásárolni a belépőt, azt csak a meccs napján a helyszínen lehet megvenni. A stadion vendégpénztára másfél órával a kezdés előtt, 13:30 órakor nyit ki. A teljes árú belépő 1500 forintba, a nyugdíjas/diákjegy pedig 700 forintba kerül. A jegyvásárláshoz klubkártyára nincs szükség.

Fontos hazai mérkőzés vár az Alba Fehérvár KC női kézilabdázóira. A Békéscsaba látogat a Köfém Sportcsarnokba. A csabaiak ellen rendre győzelmi eséllyel kezdik a találkozót a fehérváriak.  A pénteki ellenfél a Fehérvárhoz hasonlóan két vereséggel kezdett (Győr, FTC), így mindkét társulat pont nélkül áll.

Kocsis Bettina, az Alba Fehérvár KC beállója:
„A Békéscsaba ellen szeretnénk megszerezni idei első győzelmünket, és remélem, hazai pályán sikerül jobb játékot nyújtanunk, mint Dunaújvárosban. Ehhez azonban nem fér bele olyan kezdés, mint az első két fordulóban; már az elején élesnek kell lennünk. Szerintem a védekezés lesz a kulcs, igyekszünk rajta javítani a mérkőzésig.”