Augusztus végén Szuperkupa-döntővel kezdődik a hokis klubszezon

Miként tavaly, úgy idén is Szuperkupa-döntővel indítja a klubszezont a Magyar Jégkorong Szövetség. Egy évvel ezelőtt a MAC Újbuda diadalmaskodott a fehérváriak ellen. Ezúttal az Erste Liga-győztes FTC-Telekom, valamint a Magyar Kupát megnyerő Hydro Fehérvár AV19 szerzett jogot arra, hogy megküzdjön a trófeáért.
2019.08.13. 16:05 |

Immár eldőlt az is, hogy a mérkőzés helyszíne a Tüskecsarnok lesz, a dátuma és a kezdési időpontja pedig 2019. augusztus 31., 17 óra. A belépők online értékesítése várhatóan a napokban elkezdődik. A mérkőzést az M4 Sport Online élőben közvetíti, míg a televízióban felvételről lesz látható a közszolgálati sportcsatorna jóvoltából.

A Hydro Fehérvár AV19-hez kapcsolóddó fontos hír a szurkolóknak, hogy a klub a héten megkezdte a szezonra szóló bérletek árusítását. Részletek a klubhonlapon. A csapat túl van egy walesi túrán, melynek során előbb 5-2-re kikapott a Cardifftól (gólszerzők: Harty, Reisz), majd visszavágott és 4-2-re legyőzte vendéglátóját (Szabó D., Kuralt, Reisz, Lehtonen).

Sport

 1. Elképesztő meccsen hosszabbításos Alba-győzelem Oroszlányban

  Az újonc Oroszlány fogadta a kosárlabda-bajnokságban az Alba Fehérvárt.Kiegyenlített első félidőben tízpontos hátrány után még vezetett is az Alba, de egy ponttal a hazaiak álltak jobban a szünetben. A harmadik negyedben parádézott az Alba és biztos győztesnek tűnt, de az elképesztő negyedikben mínusz tizennyolcról fordított az OSE. A végén büntetőkkel lett meg a hosszabbítás, abban pedig nyert az Alba.

  2019.12.07.
 2. Tovább tart a Vidi vesszőfutása itthon, ezúttal a Paks győzött Sóstón

  Nem sikerült jól Joan Carillo hazai debütálása, amely egyúttal az év utolsó hazai mérkőzése is volt a MOL Fehérvár számára. A Vidi támadójátéka sokszor döcögött és bár voltak helyzetei, gólt - ráadásul kettőt - csak a kiesőzóna határán billegő és szervezetten védekező vendégek szereztek. Utolsó négy hazai meccséből hármat veszített el a Vidi.

  2019.12.07.
 3. Edzőtáboroztak és a magyar–lengyel baráti kapcsolatokat is ápolták Kiliti Tamásék

  A decemberre meghirdetett profi bokszgála technikai okok miatt elmaradt, a gálán kötelek közé lépett volna a fehérvári harcos, Kiliti Tamás is, aki így - mivel nem szerette volna megszakítani a felkészülését - a lengyelországi Częstochowa felé vette az útirányt és folytatta az intenzív felkészülést.

  2019.12.06.
 4. Lénárt Péter ötödik helyen zárta az ökölvívók országos bajnokságát

  Idén is kiváló teljesítményt nyújtott, de tavalyi kiugró eredményét, az ezüstérmet nem tudta megismételni Lénárt Péter a felnőtt ökölvívók országos bajnokságán, Budapesten. A selejtezőben egyoldalú mérkőzésen diadalmaskodott, a négy közé jutásért vívott mérkőzésen - edzője, Turós Arnold szerint kiváló formát mutatva, nagyszerű ökölvívással - 3:2-es megosztott pontozásos vereséget szenvedett egy korábbi válogatott versenyzőtől.

  2019.12.05.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak