Amigurumi horgolás, Arcanum találkozó és Meseföldrajz a fehérvári könyvtárakban

Izgalmas programokkal várják az érdeklődőket a Vörösmarty Mihály Könyvtár tagkönyvtáraiban a következő napokban. A Széna téri intézményben amigurumi horgolást és Meseföldrajz programot, míg a belvárosi Olvasóteremben Arcanum találkozót rendeznek. A belépés díjtalan.
2023.09.22. 07:29 |
Amigurumi horgolás, Arcanum találkozó és Meseföldrajz a fehérvári könyvtárakban

A VMK Széna téri Tagkönyvtárában szeptember 23-án, szombaton 14 és 16 óra között folytatódik a játékos figurák horgolása japán technikával, amigurumival.

Az egyre szélesebb körben elterjedő módszerrel rövid idő alatt kedves, szép ajándék- és dísztárgyak, állatfigurák, babák és sokminden más is készíthető. A szombati foglalkozásra kezdőket és haladókat is várnak, elsősorban a felnőtt korosztályból.

A VMK Központi Könyvtárának Olvasótermében szeptember 25-én, hétfőn 17.00 órától Arcanum találkozót rendeznek. A Digitális Tudománytár bemutatóján az érdeklődők első kézből ismerhetik meg az adatbázist és a keresési funkciókat. A programon a könyvtár munkatársai állnak az érdeklődők rendelkezésére.

A VMK Széna téri Tagkönyvtárában szeptember 25-én, hétfőn 17.30 órakor folytatódik a Meseföldrajz című sorozat. Csóka Judit meseterapeuta ezúttal Portugáliába kalauzolja a résztvevőket, bemutatja az ország értékeit, hagyományait, emellett lesz játék és zene is. A program felnőtteknek szól.