Alba Fehérvár KC: ötgólos vereség Siófokon

Ismét sok gólt kapott az Alba Fehérvár KC, és bár a Balaton partján nem számít kevésnek a huszonkilenc lőtt, ezúttal ez nem volt elég a pontszerzéshez. A Siófok 34-29-re győzött, és begyűjtötte mindkét bajnoki pontot.

2018.01.06. 19:49 |

A Siófok végig vezetett az Alba Fehérvár KC ellen, és csak a kezdéskor, illetve a harmadik percben 1-1-nél volt döntetlen az állás. A házigazdák folyamatosan növelték előnyüket, a tizenharmadik perc végén már hét góllal vezetett a légiósoktól hemzsegő balatoni gárda. Innét még visszajött a meccsbe a Fehérvár, Claudine Mendy góljával másfél perccel a szünet előtt csak kettő volt közte, de a Siófok a félidő végéig még kétszer megzörgette az Alba kapuját, így 19-15 állt az eredményjelzőn harminc percnyi játék után.

A négygólos különbség azt jelentette, hogy lőtávolon belül maradt a két együttes. De nem sokáig, a Siófok alaposan rákapcsolt, és nyolc és gél perccel az újrakezdést követően már nyolccal vezetett. Néhány perccel később pedig már kilenccel, nem sokon múlt tehát, hogy „számoljanak” a hazai drukkerek. A végére azért valamelyest szűkült a két csapat közti olló, a Siófok megérdemelten, 34-29-re győzött 2018 első bajnokiján az Alba Fehérvár KC ellen.

Siófok KC – Alba Fehérvár KC 34-29 (19-15)

Sport

A legszebb pillanatok

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak