Alakul a MÁV Előre röplabdacsapatának új kerete

A koronavírus-járvány okozta bő három hónapnyi kényszerszünet után kezd visszatérni az élet a hazai sportvilágba és így a MÁV Előre röplabdacsapatainak napi munkájába is. A felnőtt és az utánpótlás-bajnokságok ugyan befejeződtek, azonban a következő szezon tervezése javában zajlik a háttérben.
2020.06.01. 10:25 |

Az előttünk álló szezonban is a női NB I-ben érdekelt MÁV Előre több új játékossal is megerősítette 2020/2021-es keretét. Farkas Mihály vezetőedző gárdájához csatlakozik Hackl Szilvia, magyar bajnok és kupagyőztes center. A korábban a Gödöllő, az MTK, a TF és a BSE alakulataiban is megfordult röplabdázó utóbbi fővárosi együttesnél ráadásul már dolgozott együtt a jelenlegi fehérvári szakvezetővel.

A szerb Iva Durdanovic szintén csatlakozik a MÁV-hoz. Az utóbbi négy szezont az Amerikai Egyesült Államokbeli South Alabama Egyetem gárdájánál töltő nyitásfogadó ütő új európai kihívásokat keresett, ezért is döntött Székesfehérvár mellett. A 178 cm magas játékos szerb utánpótlás válogatott és felnőtt strandröplabda válogatottsággal is rendelkezik.

Ugyancsak nyitásfogadó ütő Sebestyén Flóra, aki a Békéscsabai RSE-től érkezik. A 183 cm magas magyar korosztályos válogatott játékos mindössze 18 éves, így a jövő nagy reménységei közé tartozik. A 2020/2021-es játékoskeret még nem végleges, a következő napokban, hetekben további bejelentések várhatóak.

Sport

 1. Márton Gábor lett a MOL Fehérvár új vezetőedzője

  Szerda délután hivatalossá vált, hogy Márton Gábor lesz a MOL Fehérvár FC következő vezetőedzője. Az 53 éves szakember legutóbb a ZTE FC kispadján ült, korábban a Siófok, a PMFC, a Kaposvár, a Kozármisleny és a Barcs együtteseit vezette.

  2020.07.08.
 2. Törölték az idei, székesfehérvári öttusa Eb-t

  Nem rendezik meg idén az öttusázók Európa-bajnokságát, melyet eredetileg június-július fordulóján bonyolítottak volna le Székesfehérváron. Az európai szövetség (ECMP) hosszan kivárt, de miután a nemzetközi szövetség (UIPM) az elmúlt hetekben egymás után hozta meg a törlésekről, halasztásokról szóló döntéseit a különböző korosztályok világbajnokságait illetően, várható volt, hogy a sportág kontinentális vezetői is hasonlóan foglalnak majd állást.

  2020.07.08.
 3. Egész napos sportnapra várja a családokat szombaton a Kiskút Tenisz Klub

  Első alkalommal szervez családi sportnapot július 11-én, szombaton a Kiskút Tenisz Klub. Szeretettel várják a mozogni, kikapcsolódni vágyókat minden korosztályból 9 órától a délutáni órákig a Kiskút útja 3. szám alatt.

  2020.07.07.
 4. Visszatérés a pályára: az ARAK atlétái kiemelkedően kezdték a szezont

  A veszprémi versenyen a 400 gáton Európa-bajnoki ezüstérmes Mátó Sára ezúttal 800 méteren faragott sokat egyéni csúcsán. Eredményével Európa toplistájára került. Az ifjúságiak Szekszárdon halmozták az érmeket.

  2020.07.07.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak