A nők győztek, a férfiak kikaptak a röplabda bajnokság hétvégi meccsein

A papírformának megfelelően 3:0-s vereséget szenvedett a MÁV Előre-BERICAP a férfi röplabda NB I B csoportjában. A nők ellenben ismét nyertek, ezúttal a Gödöllő ellen, amivel folytatták jó szereplésüket az első osztályban.
2019.12.02. 20:03 |

Férfi röplabda NB I B csoport, 8. forduló:

PSE – MÁV Előre-BERICAP 3:0 (18, 22, 16)
MÁV: Szőke, Salazar, Szentesi, Stefanovics, Náhol, Kholman, Németh, Hortobágyi, Tóth, Takács. Vezetőedző: Gazsi Péter.

3:0-ra győzött a MÁV Előre-BERICAP a Gödöllői RC ellen Budapesten, a női röplabda NB I Liga alapszakasz 8. fordulójában. Fésüs Irén együttese hetedik sikerét aratta a szezonban.

Női röplabda NB I Liga alapszakasz, 8. forduló:

Gödöllői RC – MÁV Előre-BERICAP 0:3 (-17, -9, -11)
MÁV: Borostyán, Budai, Martinez, Berkó V., Zolnai, Sziládi, Busa, Petri, Berkó L., Szabó, Orosz, Kovács. Vezetőedző: Fésüs Irén.

A nyolcadik játéknapot követően második helyen áll a MÁV Előre-BERICAP a tabellán.

Sport

 1. Andrew Yogan triplázott, a Volán simán verte a Grazot

  A vendég graziak szereztek vezetést az EBEL vasárnapi fehérvári meccsén, de jól reagált a Hydro Fehérvár AV19, és a mesterhármast jegyző Andrew Yogan vezérletével a végére simává tette győzelmét. Pedig több mint kétszer annyit lőttek kapura a graziak, mint a Volán, Ouzas kapus remekése is kellett a sikerhez.

  2019.12.08.
 2. Elképesztő meccsen hosszabbításos Alba-győzelem Oroszlányban

  Az újonc Oroszlány fogadta a kosárlabda-bajnokságban az Alba Fehérvárt.Kiegyenlített első félidőben tízpontos hátrány után még vezetett is az Alba, de egy ponttal a hazaiak álltak jobban a szünetben. A harmadik negyedben parádézott az Alba és biztos győztesnek tűnt, de az elképesztő negyedikben mínusz tizennyolcról fordított az OSE. A végén büntetőkkel lett meg a hosszabbítás, abban pedig nyert az Alba.

  2019.12.07.
 3. Tovább tart a Vidi vesszőfutása itthon, ezúttal a Paks győzött Sóstón

  Nem sikerült jól Joan Carillo hazai debütálása, amely egyúttal az év utolsó hazai mérkőzése is volt a MOL Fehérvár számára. A Vidi támadójátéka sokszor döcögött és bár voltak helyzetei, gólt - ráadásul kettőt - csak a kiesőzóna határán billegő és szervezetten védekező vendégek szereztek. Utolsó négy hazai meccséből hármat veszített el a Vidi.

  2019.12.07.
 4. Edzőtáboroztak és a magyar–lengyel baráti kapcsolatokat is ápolták Kiliti Tamásék

  A decemberre meghirdetett profi bokszgála technikai okok miatt elmaradt, a gálán kötelek közé lépett volna a fehérvári harcos, Kiliti Tamás is, aki így - mivel nem szerette volna megszakítani a felkészülését - a lengyelországi Częstochowa felé vette az útirányt és folytatta az intenzív felkészülést.

  2019.12.06.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak