A nők győztek, a férfiak kikaptak a röplabda bajnokság hétvégi meccsein

A papírformának megfelelően 3:0-s vereséget szenvedett a MÁV Előre-BERICAP a férfi röplabda NB I B csoportjában. A nők ellenben ismét nyertek, ezúttal a Gödöllő ellen, amivel folytatták jó szereplésüket az első osztályban.
2019.12.02. 20:03 |

Férfi röplabda NB I B csoport, 8. forduló:

PSE – MÁV Előre-BERICAP 3:0 (18, 22, 16)
MÁV: Szőke, Salazar, Szentesi, Stefanovics, Náhol, Kholman, Németh, Hortobágyi, Tóth, Takács. Vezetőedző: Gazsi Péter.

3:0-ra győzött a MÁV Előre-BERICAP a Gödöllői RC ellen Budapesten, a női röplabda NB I Liga alapszakasz 8. fordulójában. Fésüs Irén együttese hetedik sikerét aratta a szezonban.

Női röplabda NB I Liga alapszakasz, 8. forduló:

Gödöllői RC – MÁV Előre-BERICAP 0:3 (-17, -9, -11)
MÁV: Borostyán, Budai, Martinez, Berkó V., Zolnai, Sziládi, Busa, Petri, Berkó L., Szabó, Orosz, Kovács. Vezetőedző: Fésüs Irén.

A nyolcadik játéknapot követően második helyen áll a MÁV Előre-BERICAP a tabellán.

Sport

 1. Kétgólos hátrányból egyenlített, de nem jutott be a kupadöntőbe a MOL Fehérvár

  Az idegenben elért 1-1 után a visszavágón hazai pályán hamar hátrányba került a MOL Fehérvár a Mezőkövesd elleni kupaelődöntőben. Sőt, a második félidő elején megduplázták előnyüket a vendégek, és a hatalmasat hajrázó Vidi erejéből csak egyenlítésre futotta. Így pedig idegenben lőtt több góllal a Mezőkövesd jutott be a Magyar Kupa döntőjébe.

  2020.05.26.
 2. Forray Gábor az Alba Fehérvár kosarasainak új vezetőedzője

  A koronavírus miatt félbeszakadt kosárlabdaszezon után az Alba Fehérvár nem hosszabbított szerződést Arie Shivek vezetőedzővel. Az izraeli szakember utódja Kecskemétről érkezik, bár tősgyökeres fehérvári: Forray Gáborral kétéves szerződést kötött az Alba.

  2020.05.26.
 3. Kedd este a Magyar Kupa fináléja lesz a tét a MOL Aréna Sóstóban

  Május 26-án, kedden 18 órakor zárt kapuk mögött rendezik a MOL Fehérvár FC - Mezőkövesd Magyar Kupa elődöntő visszavágóját a MOL Aréna Sóstóban. A csapatok 1-1-es állásról várják a második felvonást. „Nincs más feladatunk, mint kiharcolni a továbbjutást, hogy a döntőben is bizonyíthassunk." - hangsúlyozta Joan Carrillo, vezetőedző az összecsapás előtt a MOL Fehérvár FC hivatalos honlapjának.

  2020.05.26.
 4. Döntetlennel folytatta a szezont a Vidi - 1-1-ről jöhet a Mezőkövesd elleni kupacsata második felvonása

  A Magyar Kupa elődöntő első mérkőzésének legfőbb eseményei közé egy gyors Vidi-, és egy hazai hajrágól sorolható. A zárt kapus mérkőzésen nem játszott alárendelt szerepet a bajnokság csikócsapata, amely becsülettel támadta a fehérváriak kapuját. Éppen ezért sokat érhet a MOL Fehérvár számára a keddi visszavágón az idegenben szerzett gól.

  2020.05.23.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak