A MOL Fehérvár FC háromgólos győzelmet aratott a Domzale elleni edzőmérkőzésen

A MOL Fehérvár FC labdarúgócsapata a harmadik horvátországi edzőmérkőzésén a szlovén élvonal ötödik helyén álló, háromszoros bajnok NK Domzale ellen lépett pályára. A helyszín az első, Hajduk Split elleni edzőmeccsnek is otthont adó poreci edzőközpont volt, de ezúttal egy másik pályán.
2023.01.18. 18:18 |
A MOL Fehérvár FC háromgólos győzelmet aratott a Domzale elleni edzőmérkőzésen

A szakmai stáb a Kovács D. - Nego, Larsen, Stopira, Heister - Christensen, Pokorny - Kastrati, Houri, Dárdai - Kodro kezdőcsapatot küldte a pályára.

MOL Fehérvár-NK Domzale 3-0 (1-0)

Élénk volt a mérkőzés, helyzetek adódtak mindkét oldalon. A 30. percben Kodróval szemben szabálytalankodtak, a megítélt tizenegyest a sértett a kapu közepébe lőtte (1-0). Az utolsó tíz percben Dárdai járt kétszer is közel a gólszerzéshez, de nem talált be, így egygólos előnnyel mehetett a Vidi a szünetre.

A félidőben nem volt csere, sőt, ezúttal 90 percig a kezdő tizenegy maradt a pályán. Az 55. percben Dárdai passza után Kodro lövését védte bravúrral a kapus, egy perccel később viszont már ő is tehetetlen volt, Kastrati jobbról érkező passza után Kodro lőtt a kapu jobb oldalába (2-0). A 68. percben Dárdai szép cselekkel hámozta át magát a domzalei védőkön, majd Houri elé passzolt, aki néhány méterről a hálóba küldte a labdát (3-0). A hátralévő időben még volt helyzet itt is, ott is, de az eredmény azonban már nem változott, 3-0-ra nyertünk.

A csapat a péntekig tartó edzőtáborban csütörtökön 15:30-tól, a szerb Radnicki Beograd ellen játssza utolsó felkészülési mérkőzését.