A MOL Fehérvár kéri: ne induljanak el a szombati, DVTK elleni meccsre!

Az MLSZ döntése értelmében zárt kapus mérkőzéseket rendeznek a labdarúgó bajnokságban most hétvégétől. Így a MOL Fehérvár-Diósgyőr találkozóra sem mehetnek be a nézők. Ezzel kapcsolatban adott ki közleményt a fehérvári klub.
2020.03.12. 17:30 |

"A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a kormány rendkívüli döntését követően az összes magyarországi labdarúgó mérkőzés zárt kapus megrendezését rendelte el. Ennek értelmében kizárólag az MLSZ előírásában megjelölt személyek léphetnek be a stadionokba, szurkolók nem vehetnek részt a mérkőzéseken!

A döntés az NB I-es mérkőzések mellett, az NB II-es, az NB III-as, a női és az utánpótlás találkozókra is vonatkozik - tehát ezeken a összecsapásokon sem vehetnek részt nézők!

A kormányhatározat értelmében visszavonásig lesz érvényben az új szabályozás.

Mindez azt jelenti, hogy már a szombati, DVTK elleni bajnokin sem lehetnek jelen szurkolók. Kérünk Titeket, ne induljatok el a mérkőzésre, mert nem fogtok tudni belépni a stadionba! A MOL Fehérvár FC - DVTK mérkőzésen a VidiShop és a Múzeum sem lesz nyitva!

Az M4 Sport és az m4sport.hu továbbra is műsorára tűzi a mérkőzéseket, így nem maradtok le az eseményekről.

A DVTK ellen megvásárolt jegyek visszaváltásának menete:

VidiShop:
A VidiShopban vásárolt jegyeket, a jegy ellenében, nyitvatartási időben tudjuk visszaváltani.

Fehérvári Jegyiroda:
A Fehérvári Jegyirodában vásárolt jegyeket, a jegy ellenében, nyitvatartási időben tudják visszaváltani.

Petőfi Kultúrtanszék:
A Petőfi Kultúrtanszéken vásárolt jegyeket, a jegy ellenében, nyitvatartási időben tudják visszaváltani.

Online jegyvásárlás:
Az mlsz@tex.hu email címre kell egy levelet küldeni a visszaváltással kapcsolatban. A zárt kapus mérkőzés miatt kéri a jegy árának visszautalását. A jegyet csatolni kell a levélben.

TEX partnerek:
Országosan a vásárlás helyszínén, a jegy ellenében, nyitvatartási időben tudják visszaváltani.

Bérletes szurkolóinknak szóló tájékoztatónkat egy külön cikkben fogjuk közzétenni.

Amennyiben a kialakult helyzetben változás áll be, klubunk a lehető legrövidebb időn belül tájékoztatja majd szurkolóinkat"

A klub azt is közölte, ezúttal újságírók sem mehetnek be a meccsre, a televíziós közvetítésben dolgozók és a klubmédia munkatársai kivételével.

Sport

 1. Jövő nyáron lesz az elhalasztott tokiói olimpia

  Július 23-án kezdődik és augusztus 8-ig tart majd 2021-ben a tokiói olimpia - jelentette be hétfőn a Nemzetközi Olimpiai Bizottság. Japán sajtóértesülések szerint a szervezőbizottság vezető testületének hétfői ülése után erről az időpontról állapodott meg egymással a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, Tokió városa és a japán kormány.

  2020.03.30.
 2. Demeter Bence: kibírom az egy év halasztást

  A tokiói kvótás öttusázó, Demeter Bence pályafutásának nem vet véget az olimpia elhalasztása, ám felkészülését megnehezíti a világkupák törlése. Demeter Bence szerint komolyabb felkészülés, csak akkor kezdődhet, ha véget ér a járvány, és a versenyeknek lesz kitűzött időpontjuk, amihez a formát lehet igazítani.

  2020.03.30.
 3. Mihály Ákos vagy Szita Donát is lehet az EBEL legjobb fiatalja

  Idén is megszavaztatja az osztrák jégkorong liga követőit. A különböző kategóriák közül most a fiatalokra lehet szavazni. Az idény legjobb fiatal játékosa pedig a Hydro Fehérvár AV19-ből akár Mihály Ákos, akár Szita Donát is lehet.

  2020.03.29.
 4. A Lélekmozgató sportnapért kapott elismerést Székesfehérvár

  A Magyar Parasport Napja alkalmából megrendezett, városi Lélekmozgató sportnapot díjazta a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetség (FODISZ). Az Önkormányzat  pályázata a két szervezet döntése alapján a „Legkreatívabb MNP2020 Település” címet nyerte el.

  2020.03.27.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak