A MÁV Előre SC röplabdázóinak sikereihez gratuláltak a Városházán

A MÁV Előre SC NBI-be feljutott női, és az idei szezont szintén szép eredménnyel záró férfi röplabdázókat fogadta Székesfehérvár polgármestere pénteken a Városházán. Cser-Palkovics András a találkozó előtt egyeztetett a sportvezetőkkel a következő szezont érintő feladatokról, majd a Díszteremben gratulált, és köszönte meg a csapatok tagjainak az elmúlt időszakban nyújtott teljesítményt.
2019.07.13. 09:33 |

A MÁV Előre Sport Club a királyok városának legrégebbi sportegyesülete, amelynek női és féri röplabdázói szép eredménnyel zárták az idei szezont.

Elképesztő szezont futott idén a MÁV Előre SC női röplabdacsapata az NB II-ben. Fésüs Irén lányai hibátlan mérleggel harcolták ki az NB I-es tagságot, ráadásul a teljes felnőtt magyar mezőnyben egyetlen veretlen csapatként végeztek. A vezetőedző a találkozó előtt újságírói kérdésre elmondta, a legfontosabb célkitűzést teljesítették idén, hiszen a női csapat feljutott az első osztályba. „Ez egy nagy eredmény, hiszen így kvalifikáltuk magunkat az NB I-ben. Ez azt jelenti, jól dolgoztunk és teljesítettünk az idei szezonban. A következő cél, hogy az extra ligába is bejusson a csapat.”

A női csapat feljutott az NB I-be,míg a férfiak hatodik helyen végztek az NB I-ben. 

Székesfehérvár polgármestere a Városháza Dísztermében köszöntötte és gratulált a csapatoknak az elért szép eredményekhez. „Ez egy nagyon jól felépített csapat, hiszen a játékosok zöme a helyi utánpótlás-nevelésből kerül ki. Jó látni a székesfehérvári sportolók sikerét.” A polgármester külön gratulált Fésüs Irénnek, aki edzői pályája alatt immár harmadjára vezetett sikeresen egy zömében fiatalokból összekovácsolt gárdát az NB I-be. Cser-Palkovics András a találkozó előtt egyeztetett a sportvezetőkkel a következő szezont érintő feladatokról, és biztosította őket a város további támogatásáról is.

Sport

 1. Pakson is nyert a MOL Fehérvár, amely továbbra is makulátlan mérleggel vezeti a bajnokságot

  A zsinórban negyedik bajnokiján eredményes Futács és fehérvári színekben első gólját szerző Petrjak góljával verte a Vidi a Paksot. A 2-0-ra lehozott meccshez Kovácsik Ádám parádés teljesítménye is kellett, a hajrában nagyokat védett a válogatott kapus. A MOL Fehérvár száz százalékos teljesítménnyel továbbra is a tabella élén áll.

  2019.08.24.
 2. Magyar siker a Kiskút Tenisz Klub nemzetközi junior tornáján

  Rangos, színvonalas nemzetközi kettes besorolású junior tenisztornának adott otthont az elmúlt héten a Kiskút Tenisz Klub. A torna döntőit szombaton rendezték, egyesben a fiúknál Fajta Péter nagyszerűen menetelt a fináléig, ahol szintén nem talált legyőzőre, így a fiatal magyar tehetség nyert a Viszló Transz Cupot.

  2019.08.24.
 3. Hegyi Barnabás-Harcsa Norbert magyar bajnoki címmérkőzés lesz szeptember 21-én

  Szeptember 21-én, a Kalászi Sportcsarnokban rendezi első őszi bokszgáláját a Felix Promotion International. A program gerincét presztízsküzdelmek adják, hiszen a magyar kedvencek egymás ellen lépnek szorítóba, két párharc ráadásul címmérkőzés lesz. - jelentette be honlapján Magyarország piacvezető ökölvívó-rendezvényszervező vállalkozása csütörtökön. Hegyi Barnabás Harcsa Norberttel vív középsúlyú magyar bajnoki címmérkőzést.

  2019.08.23.
 4. A Paks otthonába látogat a bajnokságban eddig hibátlan MOL Fehérvár FC szombaton

  Az OTP Bank Liga 4. fordulójában a MOL Fehérvár FC a Paksi FC otthonába látogat. A találkozó augusztus 24-én, szombaton 18 órakor kezdődik. Online jegyvásárlás itt lehetséges A felnőtt jegyek elővételben 1200 forintba, meccsnapon a helyszínen 1400 forintba kerülnek. Diákok, nyugdíjasok és hölgyek elővételben 800 forintért, meccsnapon a helyszínen 1000 forintért vásárolhatnak belépőt.

  2019.08.22.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak