Az Extraliga harmadik helyén végzett a MÁV Előre SC-Foxconn csapata!

A férfi röplabda Extraliga Extraliga felsőház 6. záró fordulóját rendezték. A MÁV Előre SC-Foxconn csapata a DEAC együttesét fogadta. A tét a harmadik hely volt. Győzelmükkel a fehérváriak végeztek a harmadik helyen, miután 3-0-ra legyőzte vendég Debrecen csapatát.
2023.03.04. 20:44 |
Az Extraliga harmadik helyén végzett a MÁV Előre SC-Foxconn csapata!

MÁV Előre SC-Foxconn - DEAC 3-0 (17, 20, 23)

A negyeddöntőben a székesfehérváriak a Kecskeméttel játszanak, míg a DEAC a DRK Magyar Kupában döntős Kaposvárral találkozik. A rájátszás, melyben minden párharc az egyik fél harmadik sikeréig tart, március 14-én rajtol.

MÁV Előre SC-Foxconn: Ambrus 3, Eke 6, Szabó 6, Pesti 29, Koci 8, Doda 7. Csere: Takács (liberó). Vezetőedző: Dávid Zoltán.

DEAC: Moret 9, Almora 17, Kiss 2, Tóth, Bagics 5, Veres 2. Csere: Bán (liberó), Remete, Imre. Vezetőedző: Fodor Antal.

Dávid Zoltán: „Gratulálok a srácoknak, megdolgoztak a győzelemért! Zsinórban a harmadik meccset tudták megnyerni. Ez mind az ő érdemük. Ezek után bízom benne, hogy ők is maguknak sajátítják ezeket a sikereket, s nem pedig a véletlennek.”

A MÁV Előre SC-ST. Solar női csapata az Extraliga rájátszását március 23-án kezdi a Swietelsky-Békéscsaba otthonában. A sorozat itt is a harmadik győzelemig tart. A további játéknapok: március 26, 29, és ha szükséges még, akkor április 1-én és 4-én játszanak.