A MÁV Előre SC-Bericap három szettben győzött a Kispest SE otthonában a női NB I Liga 7. fordulójában

Jurij Melnyicsuk lányai esélyeshez méltóan sima győzelmet arattak a Szent Gellért Sportcsarnokban: három játszma elég volt a Kispest legyőzéséhez. A fehérváriak sikerükkel megerősítették a tabellán elfoglalt első helyüket.
2021.11.28. 14:58 |

Csak egy csapat "volt"  a parketten...

Az első szettet 25:10-re hozták a fehérváriak. A második játékrészben a KSE némileg közelebb került a csapathoz, de a szettgyőzelemhez nem voltak elég jók, 25:16 arányban ismét alulmaradtak. A harmadik felvonásban megpecsételődött a hazai csapat sorsa, Szerencsés-Miklai Zsanett és társai 13 ponton tartották a Kispestet, így a szett után a meccset is megnyerték 3:0-ra.

Női röplabda NB I Liga alapszakasz, 7. forduló:

Kispest SE – MÁV Előre SC-Bericap 0:3 (-10, -16, -13)

Szent Gellért Sportcsarnok, Budapest. Vezette: Villás, Rácz.

A MÁV együttese Szerencsés-Miklai, Sólyom, Karnitskaya, Bortnikova, Kiss A., Szilágyi. Csere: Kovács (liberó), Csabai. Vezetőedző: Jurij Melnyicsuk összeállításban játszott és gyúzött.

Jurij Melnyicsuk vezetőedző: “Utolsó meccsünk volt az első körben. Fontos volt nyerni. Jó meccset játszottunk, teljes mertékben a játékra koncentráltunk. Nagyszerűek voltak a lányok, támogatták egymást és sikerült a nehéz pillanatokat megnyerni. Gratulálok a győzelemhez!”

Sport

 1. Jégkorong: a Hydro Fehérvár AV19 kiütéses győzelme a cseh Znojmo ellen!

  A Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata szerdán este a cseh Tesla Orli Znojmo legénységét fogadta az ICE HL bajnokságában. A fehérváriak jobb pozíciót foglalnak el a tabellán, mint az ellenfelük, de egy cseh csapat mindig veszélyes ellenfél. De ezen az estén a volánosok voltak veszélyesek!

  2022.01.26.
 2. A Honvéd Szondi SE kiemelt egyesület, új szakosztályokkal

  A székesfehérvári Honvéd Szondi SE tájékoztatóra hívta szerdán a sajtó munkatársait. A megbeszélés témája a H. Szondi SE szerepe a város életében. Erről az elnök és még két szakosztály vezetője beszélt. Szentes László elnök mellett Mészáros Attila, Székesfehérvár alpolgármestere, Volsik Tibor az asztaliteniszezők és Takács Péter a triatlonosták vezetője mondta el a gondolatait.

  2022.01.26.
 3. Jégkorong: a Hydro Fehérvár AV19 a Znojmo együttesét fogadja

  Ismét jégre lép a Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata az ICE HL-ben, szerdán este 19.15 perckor a Tesla Orli Znojmo együttesét fogadja a Raktár utcai jégcsarnokban. A fehérváriak a vasárnapi Magyar Kupa döntő után lépnek jégre, a győzelem esélyével.

  2022.01.26.
 4. MÁV Előre röplabda - négyoldalú megállapodás a sikeres jövőért

  Kedden késő délutánon a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán sajtótájékoztatót tartottak. A tájékoztató témája a négyoldalú megállapodás megkötésének az aláírása volt a MÁV Előre Sport Club, a MÁV Előre Sport Akadémia, az Észak-dunántúli Röplabda Akadémia, valamint a Dabronc Marcal-völgye Egyesület között.

  2022.01.25.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak