A MÁV Előre SC-Bericap három szettben győzött a Kispest SE otthonában a női NB I Liga 7. fordulójában

Jurij Melnyicsuk lányai esélyeshez méltóan sima győzelmet arattak a Szent Gellért Sportcsarnokban: három játszma elég volt a Kispest legyőzéséhez. A fehérváriak sikerükkel megerősítették a tabellán elfoglalt első helyüket.
2021.11.28. 14:58 |

Csak egy csapat "volt"  a parketten...

Az első szettet 25:10-re hozták a fehérváriak. A második játékrészben a KSE némileg közelebb került a csapathoz, de a szettgyőzelemhez nem voltak elég jók, 25:16 arányban ismét alulmaradtak. A harmadik felvonásban megpecsételődött a hazai csapat sorsa, Szerencsés-Miklai Zsanett és társai 13 ponton tartották a Kispestet, így a szett után a meccset is megnyerték 3:0-ra.

Női röplabda NB I Liga alapszakasz, 7. forduló:

Kispest SE – MÁV Előre SC-Bericap 0:3 (-10, -16, -13)

Szent Gellért Sportcsarnok, Budapest. Vezette: Villás, Rácz.

A MÁV együttese Szerencsés-Miklai, Sólyom, Karnitskaya, Bortnikova, Kiss A., Szilágyi. Csere: Kovács (liberó), Csabai. Vezetőedző: Jurij Melnyicsuk összeállításban játszott és gyúzött.

Jurij Melnyicsuk vezetőedző: “Utolsó meccsünk volt az első körben. Fontos volt nyerni. Jó meccset játszottunk, teljes mertékben a játékra koncentráltunk. Nagyszerűek voltak a lányok, támogatták egymást és sikerült a nehéz pillanatokat megnyerni. Gratulálok a győzelemhez!”

Aranybulla emlékév 2022.

Nyitott tornatermek

Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak