A legutóbb elődöntős német csapattal játszhat a Vidi, ha továbbjut

Kisorsolták az Európa-liga selejtezők következő körének párosításait – a német vagy az észt bajnokságból érkezhet a fehérvári csapat ellenfele. Az Eintracht Frankfurt legutóbb elődöntőt játszott a sorozatban és ott csak 11-esekkel maradt alul a későbbi győztes Chelsea ellen.

2019.07.22. 14:30 |

Hétfő délután tartották az Európa-liga harmadik selejtezőkörének sorsolását. A MOL Fehérvár FC, amennyiben sikerrel veszi az FC Vaduz jelentette akadályt, a Flora Tallinn – Eintracht Frankfurt párosítás továbbjutója ellen folytathatja a küzdelmet. A papíron esélyesebbnek számító németek legutóbb hetedik helyen végeztek a Bundesligában, az EL-ben viszont kis híján döntőbe jutottak. A MOL Vidi csoportjában szereplő, későbbi győztes angol Chelsea ellen az elődöntőben két 1-1-es döntetlen után a 11-es párbajban veszített.

Nem vár tehát könnyű feladat egy esetleges harmadik körös szereplés során a Vidire, de egyelőre a liechtensteiniek elleni két találkozóra kell összpontosítania Marko Nikolics együttesének – az első mérkőzést csütörtök este rendezik a Pancho Arénában.

Sport

 1. Andrew Yogan triplázott, a Volán simán verte a Grazot

  A vendég graziak szereztek vezetést az EBEL vasárnapi fehérvári meccsén, de jól reagált a Hydro Fehérvár AV19, és a mesterhármast jegyző Andrew Yogan vezérletével a végére simává tette győzelmét. Pedig több mint kétszer annyit lőttek kapura a graziak, mint a Volán, Ouzas kapus remekése is kellett a sikerhez.

  2019.12.08.
 2. Elképesztő meccsen hosszabbításos Alba-győzelem Oroszlányban

  Az újonc Oroszlány fogadta a kosárlabda-bajnokságban az Alba Fehérvárt.Kiegyenlített első félidőben tízpontos hátrány után még vezetett is az Alba, de egy ponttal a hazaiak álltak jobban a szünetben. A harmadik negyedben parádézott az Alba és biztos győztesnek tűnt, de az elképesztő negyedikben mínusz tizennyolcról fordított az OSE. A végén büntetőkkel lett meg a hosszabbítás, abban pedig nyert az Alba.

  2019.12.07.
 3. Tovább tart a Vidi vesszőfutása itthon, ezúttal a Paks győzött Sóstón

  Nem sikerült jól Joan Carillo hazai debütálása, amely egyúttal az év utolsó hazai mérkőzése is volt a MOL Fehérvár számára. A Vidi támadójátéka sokszor döcögött és bár voltak helyzetei, gólt - ráadásul kettőt - csak a kiesőzóna határán billegő és szervezetten védekező vendégek szereztek. Utolsó négy hazai meccséből hármat veszített el a Vidi.

  2019.12.07.
 4. Edzőtáboroztak és a magyar–lengyel baráti kapcsolatokat is ápolták Kiliti Tamásék

  A decemberre meghirdetett profi bokszgála technikai okok miatt elmaradt, a gálán kötelek közé lépett volna a fehérvári harcos, Kiliti Tamás is, aki így - mivel nem szerette volna megszakítani a felkészülését - a lengyelországi Częstochowa felé vette az útirányt és folytatta az intenzív felkészülést.

  2019.12.06.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak