A döntő középső harmadában remekelt, ezzel megnyerte az emléktornát a Volán

A Nyitra ellen játszotta az Ifj. Ocskay Gábor Emléktorna fináléját a Hydro Fehérvár AV19. Gól nélküli első harmad után a másodikban egy hétperces periódusban megsorozta ellenfelét Hannu Järvenpää csapata, és háromgólos előnyre tett szert. Ezt pedig, ellentétben az elődöntővel, nem adta le, így megnyerte a tornát.
2019.09.08. 20:56 |

A Fehérvár kapuját ezúttal Ouzas védte, volt is dolga az első harmadban, igaz, a másik oldalon Hanuljak is bizonyíthatta, hogy jó kapus. A hangulat már a tétmeccseket idézte, a keménység sem hiányzott, a gól azonban sokáig igen. A második harmad közepéig kellett várni rá, ekkor Lehtonen tette bele jól a botját egy korongba, és vezetett a Volán. A lendületbe jött hazaiak ennek örömére gyorsan még kettőt ütöttek, emberelőnyben Kuralt volt eredményes, majd ugyanő lövetett gólt Yogannel.

A háromgólos előny megnyugtatónak tűnt, de a szombati tapasztalat alapján (amikor négyet kapott zsinórban a Fehérvár) nem ártott vigyázni, ráadásul a harmadik játékrész elején szépített is a Nyitra. A továbbiakban azonban már csak helyzetek maradtak, a Hydro Fehérvár AV19 két remek győzelemmel megnyerte hajdani kapitánya emléke előtt tisztelegve a tornát, és remek főpróbát tartott a jövő héten kezdődő EBEL-szezonra.

Hydro Fehérvár AV19 - HK Nitra 3-1 (0-0, 3-0, 0-1)
Gl.: Lehtonen, Kuralt, Yogan, illetve Blackwater.

Sport

 1. Századik iskolai fordulóját ünnepelte az ARAK AKTIV

  10 év alatt több mint 8000 székesfehérvári kisiskolás, közel 8000 rajtot jelző dudaszó és megszámlálhatatlanul sok élmény és izgalmas verseny. Az ARAK AKTIV versenysorozta a 100. iskolai fordulót ünnepelte.

  2020.02.27.
 2. A sereghajtó Kaposvári Rákóczi együttesét fogadja szombaton a MOL Fehérvár FC

  Az OTP Bank Liga harmadik körének első mérkőzésén, február 29-én, szombaton 17 órai kezdettel a Kaposvári Rákóczi FC lesz a Vidi ellenfele a MOL Aréna Sóstóban, ahol ezúttal kibővített gyereksarokkal várják a szurkolókat. A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről itt tájékozódhat.

  2020.02.27.
 3. Fiatal fehérvári falmászók versenyeztek hétvégén az IRCC Alpok-Adria Kupán

  Hétvégén Horvátország fővárosa, Zágráb adott otthont az idei év első IRCC nemzetközi falmászó versenyének. Az Alps-Adriatic IRCC-Croatian Cup 2020 elnevezésű versenyen három fiatal fehérvári mászó próbálta ki magát, első ilyen nehézségű versenyükön; a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület tagjai közül Juhász Tamara, Hegedüs-Krisó Dénes és Pajor Vince edzőjükkel, Abonyi Gáborral utazott ki a megmérettetésre. 

  2020.02.26.
 4. Székesfehérvári súlyemelő hölgyek és urak sikerei Tatabányán

  Szombaton Tatabányán mérték össze erejüket a súlyemelők, többek között a Fehérvár Rugby Club súlyemelői is dobogóra léptek, aki eredményeit az alábbiakban közöljük.

  2020.02.26.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak