A döntő középső harmadában remekelt, ezzel megnyerte az emléktornát a Volán

A Nyitra ellen játszotta az Ifj. Ocskay Gábor Emléktorna fináléját a Hydro Fehérvár AV19. Gól nélküli első harmad után a másodikban egy hétperces periódusban megsorozta ellenfelét Hannu Järvenpää csapata, és háromgólos előnyre tett szert. Ezt pedig, ellentétben az elődöntővel, nem adta le, így megnyerte a tornát.
2019.09.08. 20:56 |

A Fehérvár kapuját ezúttal Ouzas védte, volt is dolga az első harmadban, igaz, a másik oldalon Hanuljak is bizonyíthatta, hogy jó kapus. A hangulat már a tétmeccseket idézte, a keménység sem hiányzott, a gól azonban sokáig igen. A második harmad közepéig kellett várni rá, ekkor Lehtonen tette bele jól a botját egy korongba, és vezetett a Volán. A lendületbe jött hazaiak ennek örömére gyorsan még kettőt ütöttek, emberelőnyben Kuralt volt eredményes, majd ugyanő lövetett gólt Yogannel.

A háromgólos előny megnyugtatónak tűnt, de a szombati tapasztalat alapján (amikor négyet kapott zsinórban a Fehérvár) nem ártott vigyázni, ráadásul a harmadik játékrész elején szépített is a Nyitra. A továbbiakban azonban már csak helyzetek maradtak, a Hydro Fehérvár AV19 két remek győzelemmel megnyerte hajdani kapitánya emléke előtt tisztelegve a tornát, és remek főpróbát tartott a jövő héten kezdődő EBEL-szezonra.

Hydro Fehérvár AV19 - HK Nitra 3-1 (0-0, 3-0, 0-1)
Gl.: Lehtonen, Kuralt, Yogan, illetve Blackwater.

Sport

 1. Újabb fehérvári bunyós mutatkozott be a profik között - Serbán Henrik győzelemmel debütált

  Székesfehérvár szombaton újabb ökölvívót delegált a profik táborába, Serbán Henrik sikeres amatőr pályafutás lezárása után döntött a váltás mellett. Henrik bemutatkozó mérkőzése szombaton a Felix Promotion International budakalászi profi box gáláján kiválóan sikerült, négy menetes csatában egyhangú pontozásos győzelmet aratott.

  2019.09.22.
 2. Cápavadászat lesz vasárnap este az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban

  A Hydro Fehérvár AV19 a Dornbirn Bulldogs elleni szombati, hosszabbításos győzelem után vasárnap 17:30 órakor a HC TWK Innsbruck „Die Haie”, azaz a Cápák együttesét fogadja. 24 órán belül a második tétmérkőzését játssza a Hydro Fehérvár AV19 és a vasárnapi találkozón a tét nem más, minthogy megszilárdítja-e a gárda a tabellán elfoglalt negyedik helyét. 

  2019.09.22.
 3. Hegyi Barnabás vereséget szenvedett első profi címmérkőzésén

  Másfél esztendős profi pályafutással a háta mögött, hatodik mérkőzésén magyar bajnoki címmérkőzést vívhatott Hegyi Barnabás szombaton, a betöltetlen középsúlyú magyar bajnoki övért, Harcsa Norbert ellenében. A Felix Promotion International budakalászi profi box gáláján Hegyi ismét sokat támadott, ám védekezése elmaradt a várttól, így a tizenhárom profi mérkőzés minden rutinját felvonultató, dörzsölt és taktikus Harcsa felőrölte őt és elhódította a magyar bajnoki címet.

  2019.09.22.
 4. Két góllal vezetett a Dornbirn, de végül hosszabbításban a Volán nyert

  Tíz perccel a rendes játékidő vége előtt még 2-0-ra a vendég Dornbirn Bulldogs vezetett a Hydro Fehérvár AV19 csarnokában, a hajrában azonban egyenlítettek a hazaiak. A hosszabbításban pedig alig egy perc kellett csak, hogy Yogan eldöntse a meccset a Volán javára.

  2019.09.21.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak