A Kiskút Tenisz Klub első embere, Viszló Csaba bekerült a szövetség elnökségébe

Rendkívüli közgyűlést tartott a Magyar Tenisz Szövetség szerdán, melyen új elnökségi tagokat is választottak. A küldöttek többek között a Kiskút Tenisz Klub elnökét, Viszló Csabát beválasztották az elnökségbe.

2018.09.26. 13:23 |

A zuglói Dűrer Rendezvényterembe várták szerdán a Magyar Tenisz Szövetség tagszervezeteinek küldötteit, hogy új elnökségi tagokat válasszanak a korábban lemondott három tag helyett. A Közgyűlésen 147 tagszervezet 161 képviselője jelent meg, így a közgyűlés egyből határozatképes lett. A közgyűlés kihirdetése és az esemény között azonban még egy tagja lemondott a szövetséget vezető testületnek, így dr. Szűcs Lajos elnök javaslatára a tagszervezetek megszavazták, hogy végül négy helyre válasszanak új embereket.

A szavazólapra végül öt név került fel, Turi Zsuzsa, Bibók Tamás és Barta Gyula visszalépett a jelöltségtől, Temesvári Andrea, Markovits László és Sávolt Attila pedig nem fogadta el az egyik tagszervezet jelölését. Dr. Hajba Csaba, Dr. Bársony Farkas, Gém Péter, Dudik János és Viszló Csaba közül pedig utóbbi négyet választották meg a küldöttek, így ők dolgozhatnak tovább a hazai tenisz vezetésében.

forrás: huntennis.hu

Sport

 1. Karate: fehérvári éremdömping a diákolimpia selejtezőjében

  Vasárnap Várpalotán, a városi sportcsarnokban rendezték a kyokushin karate diákolimpia nyugat-magyarországi selejtezőjét. A formagyakorlat és küzdelem versenyszámokban összesen 375 nevezés érkezett, a tét pedig nem volt kisebb, mint az országos döntőn való szereplés jogának kivívása.

  2019.03.18.
 2. Tizennégy ország 750 versenyzője érkezik a hétvégi Orka Kupára

  Péntektől vasárnapig Közép-Európa egyik legjelentősebb szinkronúszó utánpótlás versenyének ad otthont Székesfehérvár. Az Orka Kupán tizennégy ország, negyvennégy egyesületének, több mint hétszázötven indulója ugrik medencébe. A házigazda klub hagyományos viadala igazi sikertörténet, hiszen az elmúlt két évtizedben hatalmasat nőtt a verseny ázsiója. 

  2019.03.18.
 3. Tízgólos meccsen vette el a Volán pályaelőnyét a Salzburg

  Rendkívül feszült, igazi play-off meccset játszott a negyeddöntőben harmadik alkalommal összecsapó Fehérvár AV 19 és Red Bull Salzburg. A durvaságoktól sem visszariadó vendégek komoly előnyt építettek, amit azonban kétszer is majdnem eltüntetett a Volán. A vége így is salzburgi siker lett, vagyis a párharcban 2-1-re vezetnek, és már pályaelőnyben vannak az osztrákok.

  2019.03.17.
 4. Fehérváron csap össze Tóth „Barbár" Tamás és Darmos „Gladiátor" József

  A Felix Promotion International április 27-én, Székesfehérváron rendezi következő élő televíziós bokszgáláját. Várhatóan telt ház előtt, a főmérkőzésen harmadjára is megküzd egymással Tóth „Barbár" Tamás és Darmos „Gladiátor" József a cirkálósúlyú magyar-bajnoki címért.

  2019.03.17.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak