A Kiskút Tenisz Klub első embere, Viszló Csaba bekerült a szövetség elnökségébe

Rendkívüli közgyűlést tartott a Magyar Tenisz Szövetség szerdán, melyen új elnökségi tagokat is választottak. A küldöttek többek között a Kiskút Tenisz Klub elnökét, Viszló Csabát beválasztották az elnökségbe.

2018.09.26. 13:23 |

A zuglói Dűrer Rendezvényterembe várták szerdán a Magyar Tenisz Szövetség tagszervezeteinek küldötteit, hogy új elnökségi tagokat válasszanak a korábban lemondott három tag helyett. A Közgyűlésen 147 tagszervezet 161 képviselője jelent meg, így a közgyűlés egyből határozatképes lett. A közgyűlés kihirdetése és az esemény között azonban még egy tagja lemondott a szövetséget vezető testületnek, így dr. Szűcs Lajos elnök javaslatára a tagszervezetek megszavazták, hogy végül négy helyre válasszanak új embereket.

A szavazólapra végül öt név került fel, Turi Zsuzsa, Bibók Tamás és Barta Gyula visszalépett a jelöltségtől, Temesvári Andrea, Markovits László és Sávolt Attila pedig nem fogadta el az egyik tagszervezet jelölését. Dr. Hajba Csaba, Dr. Bársony Farkas, Gém Péter, Dudik János és Viszló Csaba közül pedig utóbbi négyet választották meg a küldöttek, így ők dolgozhatnak tovább a hazai tenisz vezetésében.

forrás: huntennis.hu

Sport

 1. "Könnyed, hátradőlős": egyetlen ponttal verték a fehérvári kosarasok a Jászberényt

  A portói európai kupameccs után hosszú utazással a lábakban játszottak bajnokit az Alba Fehérvár kosarasai Jászberényben. Az öt külföldivel felálló és azokat alig forgató berényiek kamikáze-stílusban kezdtek, tíz fölött vezettek egy negyed után. Felébredt a sok triplát dobó Alba, sikerült fordítani, de a győzelem az utolsó pillanatig kétséges volt.

  2018.10.20.
 2. Három góllal kikapott a Fehérvár AV 19 a bajnoktól

  A címvédő Bolzano ellen teljesítette a "húzósnak" ígérkező hétvége első felvonását a Volán, amely az első harmadban még tudott egyenlíteni, de aztán alulmaradt a Rókákkal szemben. A szurkolók örömére jutott egy szépségtapasz a végére, Szabó Dániel találatával három gólra jött fel a Fehérvár AV 19. Vasárnap is szép feladat vár a Volánra, amely a Salzburgot fogadja az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

  2018.10.20.
 3. Győzelem Szombathelyen - nem botlott a kiesőjelölt otthonában a MOL Vidi

  A Haladás ellen lépett pályára idegenben a MOL Vidi a válogatott szünet után folytatódó labdarúgó bajnokságban. Az első félidőben a legnagyobb ziccert a hazaiak hagyták ki, ezt pedig bánhatták szünet után, amikor két fehérvári gól eldöntötte a meccset. Győzelmével harmadik helyre jött fel a táblázaton a Vidi.

  2018.10.20.
 4. Zsinórban a harmadik is megvan - ezúttal a Mosnmagyaróvárt verte a Fehérvár

  Végig jól játszott, és magabiztosan nyert az újonc Mosonmagyaróvár ellen az Alba Fehérvár KC a női kézilabda bajnokság hatodik fordulójában. A fehérváriak végül nyolc góllal, 29-21-re győztek.

  2018.10.20.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak