A kiesés elől menekülő Békéscsaba legyőzte a Fehérvárt

Nem sikerült erőt meríteni a Budaörs legyőzéséből, kikapott Békéscsabán az Alba Fehérvár KC. A Viharsarokban a hazaiak a 24. perctől végig vezetve nyertek.
Békéscsaba – Alba Fehérvár KC 28-22 (13-11)

2018.04.14. 20:32 |

A kiesés elől menekülő Békéscsaba otthonában lépett pályára az Alba Fehérvár KC a női kézilabda bajnokság 20. fordulójában. A hazaiaknak minden megszerzett pont létkérdés, így Deli Rita alakulata nem számíthatott könnyű találkozóra, és nem is lett az. Bár a találkozó elején fehérvári szempontból még minden rendben volt, Nascimento vezetésével 3-1-re vezetett is az Alba. A házigazdák ugyan fordítottak, de nyolc perccel a szünet előtt ismét a Fehérvárnál volt az előny. A félidőben azonban 13-11 állt az eredményjelzőn. A kétgólos hátrány nem ledolgozhatatlan, a fordulás után azonban tíz perc alatt öttel lépett meg a Békéscsaba. És innét már nem volt visszaút, mert amikor két gólra felzárkózott az Alba Fehérvár KC, a vendéglátók megrázták magukat és zsinórban lőtt öt góllal eldöntötték a meccset. A 28-22-es győzelmével ugyan még mindig kieső helyen áll a Békéscsaba, de már csak egy pont a hátránya a Kecskeméttel szemben, a Fehérvár pedig visszacsúszott a kilencedik pozícióba.

Békéscsaba – Alba Fehérvár KC 28-22 (13-11)

Sport

 1. Remek Volán-győzelem Klagenfurtban, őrzi pozícióját a Fehérvár

  A rekodbajnok Klagenfurt vendége volt a Fehérvár AV19, amely az előző fordulóban a biztos rájátszást érő hatodik helyre lépett az EBEL-táblázaton. A meccs után is maradtak ott Sarauerék, mert remek második harmaddal és hatékony játékkal győztek. Vasárnap Dornbirnban következik újabb rangadó.

  2019.01.18.
 2. Elszúrta a harmadik negyedet, tizenöt ponttal kikapott az Alba Fehérvár Kecskeméten

  Sajnos továbbra sem képes kiegyensúlyozott teljesítményre az Alba Fehérvár, amely hiába söpörte le egy héttel ezelőtt a Körmendet, nem bírt - a hozzá hasonlóan - a mezőny alsó feléhez tartozó Kecskeméttel. Az első és utolsó negyedet Lóránték nyerték, de a harmadikat nagyon elrontották, végül tizenöt pontos vereséggel voltak kénytelenek távozni a hírös városból.

  2019.01.18.
 3. Az I. Fejér Megyei Teqball Kupát rendezik szombaton a Tóvárosi Iskolában

  Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága szervezi azt az amatőr teqball versenyt, amelynek keretében a nevezók kipróbálhatják, hogyan boldogulnak a lábtenisz és az asztalitenisz speciális elegyével. Az eseményen nemzetközi szinten sikeres játékosok is tartanak bemutatót.

  2019.01.18.
 4. Hajrágóllal egyenlített a Vidi spanyol ellenfele ellen

  Harmadosztályú spanyol csapat, az RB Linense volt a MOL Vidi ellenfele a második edzőmérkőzésen Spanyolországban. A fáradtabban mozgó fehérváriak Hodzic góljával a hajrában harcolták ki az egyenlítést.

  2019.01.17.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak