A kiesés elől menekülő Békéscsaba legyőzte a Fehérvárt

Nem sikerült erőt meríteni a Budaörs legyőzéséből, kikapott Békéscsabán az Alba Fehérvár KC. A Viharsarokban a hazaiak a 24. perctől végig vezetve nyertek.
Békéscsaba – Alba Fehérvár KC 28-22 (13-11)

2018.04.14. 20:32 |

A kiesés elől menekülő Békéscsaba otthonában lépett pályára az Alba Fehérvár KC a női kézilabda bajnokság 20. fordulójában. A hazaiaknak minden megszerzett pont létkérdés, így Deli Rita alakulata nem számíthatott könnyű találkozóra, és nem is lett az. Bár a találkozó elején fehérvári szempontból még minden rendben volt, Nascimento vezetésével 3-1-re vezetett is az Alba. A házigazdák ugyan fordítottak, de nyolc perccel a szünet előtt ismét a Fehérvárnál volt az előny. A félidőben azonban 13-11 állt az eredményjelzőn. A kétgólos hátrány nem ledolgozhatatlan, a fordulás után azonban tíz perc alatt öttel lépett meg a Békéscsaba. És innét már nem volt visszaút, mert amikor két gólra felzárkózott az Alba Fehérvár KC, a vendéglátók megrázták magukat és zsinórban lőtt öt góllal eldöntötték a meccset. A 28-22-es győzelmével ugyan még mindig kieső helyen áll a Békéscsaba, de már csak egy pont a hátránya a Kecskeméttel szemben, a Fehérvár pedig visszacsúszott a kilencedik pozícióba.

Békéscsaba – Alba Fehérvár KC 28-22 (13-11)

Sport

 1. Súlyemelés - Tatabányán remekeltek Fehérvár Rugby Club sportolói

  Szombaton Tatabányán léptek dobogóra a Fehérvár Rugby Club súlyemelői. A fehérvári sportolók összesen öt aryan- és egy ezüstéremmel tértek haza. Bakos Károlynak és Gyolcsos Ferencnek ez volt az utolsó felmérő versenye az augusztusi Barcelona Masters Világbajnokság előtt.

  2018.07.23.
 2. Marosi Ádám és a magyar csapat is ezüstérmes lett az öttusa EB-n

  Újabb magyar érmek születtek a székesfehérvári Nu Skin Öttusa Európa-bajnokságon. A férfiak döntőjében a magyar csapat (és a mezőny) rangidőse, Marosi Ádám ezüstérmet szerzett, és szintén második helyen végzett a Marosi mellett a fehérvári Demeter Bencét, valamint Regős Gergelyt soraiban tudó magyar csapat.

  2018.07.22.
 3. Simán győzött a Vidi a bajnoki nyitányon az abszolút újonc ellen

  Hamar emberelőnybe került, kihagyott egy tizenegyest, de, így is simán legyőzte az első élvonalbeli meccsét játszó Kisvárdát a bajnoki címvédő. A MOL Vidi FC gyakorlatilag az első félidőben eldöntötte a meccset. MOL Vidi FC - Kisvárda 4 - 0 (3-0) MOL Vidi FC: Kovácsik - Nego, Juhász, Fiola, Tamás - Varga - Kovács, Hadzic (Nikolov) - Pátkai - M. Scsepovics (Sztefan Scsepovics), Lazovics (Sós). Gólszerző: Lazovics, Marko Scsepovics, Juhász, Sztefan Scsepovics.

  2018.07.21.
 4. Drámai hajrá, magyar bronz és csapatarany a női döntőben

  A női döntőt rendezték a székesfehérvári NU Skin Öttusa Európa-bajnokságon. Négy magyar, köztük két fehérvári versenyző is küzdött az érmekért, közülük a bronzérmes Kovács Sarolta volt a legjobb, aki a futópályán az utolsó métereken előzte meg a már ünneplő Alekszejev Tamarát.

  2018.07.21.

Koronázási szertartásjáték

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak