-
Köszönet a mentősöknek
Székesfehérvár közössége nevében köszöntötték az OMSZ Székesfehérvári Mentőállomásán a mentős dolgozókat, akik az ünnepek alatt is szolgálatban lesznek, hogy segítsenek a bajba jutott, beteg embereknek. Rajtuk keresztül mindenkinek szólt a köszönet, aki karácsonykor sem teszi le a munkát, hogy ilyenkor is minden rendben menjen és működjön Székesfehérváron.
2025.12.22. -
Karácsonyi misszió Kárpátalján
A "Kárpátaljai Misszió - A Magyarság Angyalai" akcióhoz a Csillagösvény Utazási Iroda egymillió forintos felajánlása az adományozóknak köszönhetően több mint megháromszorozódott és 3.162.000 forintot rászorultsági alapon osztottak el a 3-11 éves gyermeket nevelő kárpátaljai családok között, figyelembe véve az árva, vagy beteg gyermekeket is.
2025.12.18. -
Élő kalendárium várta a látogatókat
Advent negyedik vasárnapján ismét programok várták az érdeklődőket a belvárosba. Az utolsó adventi hétvége is közös hangolódással telt.
2025.12.22. -
Közösen hangolódtak az ünnepekre
Az SZKKK és a Kisfaludi Hagyományőrző Kulturális Egyesület advent utolsó vasárnapján idén is közös hangolódásra invitálta a városrész lakóit.
2025.12.22.
A fehérvári 67 lett az ország legjobb vidéki étterme
A fehérvári 67 Étterem és Bistro az előkelő 9. helyet szerezte meg a Dining Guide legjobb magyarországi éttermeit bemutató listáján. A legjobb étterem idén az első hazai Michelin-csillagos vendéglő, a Costes lett.
2013.06.12. 09:54 |
A fehérvári 67 Étterem és Bistro az előkelő 9. helyet szerezte meg a Dining Guide legjobb magyarországi éttermeit bemutató listáján. A legjobb étterem idén az első hazai Michelin-csillagos vendéglő, a Costes lett.

A Dining Guide idén is összeállította a „Toplista Gasztronómia 2013” című kiadványát, amelyben megnevezték a húsz legjobb hazai étteremet. Bár a szavazás szubjektív alapon nyugszik, a lista élén a két hazai Michelin-csillagos étterem, a Costes és az Onyx szerepel. A dobogó képzeletbeli fokára a budai ZONA állhatott fel. Érdekesség, hogy az előző évekhez képest az idei listában a vidék is markánsabban képviselteti magát, ami azt mutatja, hogy a fővárostól távol is van igény a csúcsgasztronómiára.
A Hiemer-házban működő 67 Étterem & Bistro a legjobb vidéki étteremként az előkelő kilencedik helyet szerezte meg. A több évszázados terméskővel borított boltívek falak között egy a modern és hagyományos ízek harmóniáján alapuló konyhának adnak otthont, ahol többek között meg lehet kóstolni milyen a tatárbifsztek dijoni mustáros fagylalttal vagy a Jókai bableves kacsazsírban pirított tarjában.