A Debrecent fogadja szombaton Felcsúton a Videoton

Szombaton este 20:30 órai kezdettel a hétszeres bajnok, hatszoros kupagyőztes Debreceni VSC látogat a Pancho Arénába. A mérkőzést a Vidi - a Honvéddal holtversenyben - a tabella éléről várja, az ismét Herczeg András által irányított Loki jelenleg a 11. a bajnokságban. A mérkőzést Kassai Viktor vezeti.
2017.08.11. 16:05 |
A Debrecen a tavalyi bajnokságban és az idei, eddig lejátszott fordulókban is halványabban szerepel a bajnokságban, mint az elmúlt bő tíz esztendőben, amikor a Vidi orra alá is gyakran törtek borsot a hajdúságiak. A Loki szereplése azonban csalóka is lehet, hiszen a Mezőkövesd elleni 2-1-es vereség alkalmával csak egy 93. perces találattal maradtak alul, majd szoros, 1-0-s vereséget szenvedtek a Haladás otthonában, az elmúlt két körben pedig veretlenek tudtak maradni: a Pakson játszott 1-1-es döntetlen után a Ferencváros sem tudta legyőzni őket (0-0).

Van mit törlesztenie szombat este a Videotonnak; a DVSC azon kevés gárdák közé tartozik, amelyek élvonalbeli bajnoki örökmérlege a Vidivel szemben pozitív - 30 győzelmükkel mellett mi csak 27-szer nyertünk. Érdekesség viszont, hogy a két csapat legutóbbi hét bajnoki mérkőzésének mindegyikét a Videoton nyerte meg.

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak