A Budapest Honvéd ideiglenes otthonába látogat vasárnap a MOL Fehérvár FC

Az OTP Bank Liga 7. fordulójában, október 18-án, vasárnap 17 órai kezdettel a Budapest Honvéddal találkozik a Vidi az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. Az előző szezonban kétszer is játszottunk a Budapest Honvéddal az MTK-pályán, 2019 őszén 1-0-ra győztünk, 2020 tavaszán 1-1 lett a végeredmény. 
2020.10.15. 08:08 |

A teljes árú vendégjegy 1690 ft-ba kerül, míg a kedvezményes diák- és nyugdíjas belépő ára 800 ft. Ez utóbbi feltétele az érvényes diákigazolvány, vagy a 65. életév betöltése. 10 év alatti gyerekek részére 0 ft-os regisztrációs jegyet kell váltani.

Természetesen ezúttal is lehetőség van online jegyvásárlásra is.

Ebben az esetben a teljes árú belépő 1390 ft-ba kerül, a kedvezményes jegyek ára változatlanul 800 ft. 10 év alatti gyermekek részére online csak úgy lehet 0 ft-os regisztrációs jegyet kiváltani, ha mellé egy felnőtt jegyet is vásárolnak.

Sport

 1. Ping-pong - dupla fordulót játszott a Honvéd Szondi az Extra Ligában

  Az asztalitenisz Extra Liga hatodik fordulójában a székesfehérvári Honvéd Szondi a rivális Szegediekhez látogatott. A párharc elején a hazai csapat előnyt szerzett, ugyanis döntő szettben, 3:2-re megverték a kitűnő Jakab Gábor-Zombori Dávid duót.

  2020.10.27.
 2. Így pótol az Alba, decemberben nyolc meccs is vár a kosarasokra

  A koronavírus miatt eddig egyetlen mérkőzést sem játszott a kosárlabda-bajnokságban az Alba Fehérvár. A csapat elkezdhette az edzéseket, miután a játékosok kikerültek a karanténból. Most azt is nyilvánosságra hozták, mikor lesznek az elhalasztott, illetve további mérkőzések.

  2020.10.27.
 3. Francia játékosai góljaival nyert a Vidi, továbbra is veretlen és üldözi a Fradit

  Mezőkövesden teljesen egyoldalú első félidőt láthattak a szurkolók, de a MOL Fehérvár mezőnyfölénye csak egy gólt eredményezett szünetig, Nego fejjel volt eredményes. A második félidőben a hazaiaknak is akadtak lehetőségeik, a hajrában két 11-es gólt láthattunk, végül eggyel nyert a Vidi. A következő fordulóban jön a Ferencváros elleni rangadó.

  2020.10.25.
 4. Egy arany, két ezüst, két bronz és egy ötödik helyezés a junior-ifi ökölvívó bajnokságról

  A Fehérvár Küzdősport Egyesület Ökölvívó Szakosztályának hat versenyzője indult az összevont országos junior-ifi ökölvívó bajnokságon, Debrecenben. Junior korcsoportban Nagy Evelin (57 kg) arany,-, Balogh Bálint (66 kg) bronz,- Németh Zsolt (70 kg) 5., és Tóth Adrián (75 kg), ezüst,- míg ifiben Major Milán (64 kg) bronz,- és Zsoldos Virág (+81 kg) ezüstérmet szerzett.

  2020.10.24.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak