Bartalis gólja döntött, nyert Bolzanóban és élre állt a Volán!

Az ICEHL csúcsrangadóját játszották Bolzanóban, hiszen az első helyen álló hazaiak az elképesztő szezont futó Fehérvárt. A Volán ismét bizonyította, hogy minden csapatrészében versenyképes, ezúttal is kapott gól nélkül hozta le a meccset. Így pedig egyetlen gól elég volt a győzelemhez, amivel első helyre léptek a fehérvériak!
2021.01.09. 22:38 |

Ahogy várható volt, a Bolzano nagy nyomás alá helyezte a magyar csapatot, az első harmadban kétszer annyit lőtt kapura, mint a Volán. De Janus eszén nem tudtak túljárni a hazaiak, pedig idővel kapták az emberelőnyöket is a dél-tiroliak. Ez sem segített, sőt, a második harmad közepén egy hátrányban meglódult a Fehérvár, Szita és Bartalis összjátéka után utóbbi megszerezte a vezetést.

Ezek után a harmadik harmadban természetesen mindent megpróbált a listavezető, de remekelt a fehérvári kapus és védelem. Az ellentámadásoknál pedig akadt lehetőség a mieink előtt is. Szűk két perccel a vége előtt levitte kapusát a Bolzano, de ez sem segített. Janus shutouttal zárt, összesen negyvennégy lövést hárított a szlovák kapus! Ez volt a legutóbbi tizenöt Volán-meccsből a tizenharmadik győzelem, és ennek immár az ICEHL-tabella első helye a jutalma!

HC Bolzanio - Hydro Fehérvár AV19 0-1 (0-0, 0-1, 0-0)
Gl.: Bartalis

Sport

 1. Kiélezett meccset nyert meg az Alba a régi mumus Sopron otthonában

  Soproni vendészereplés várt az Alba Fehérvárra a kosárlabda-bajnokságban. A vártnak megfelelően szorosan alakult a meccs első félideje, megjósolhatatlan volt, ki jön ki jobban a végén. A harmadik negyedben tudott kisit elhúzni az Alba, de a hajrára egyenlítettek a hazaiak. Végül az utolsó perc döntött, jobban bírta az idegek harcát a Fehérvár.

  2021.01.20.
 2. A modern sportélet kihívásai lesz az V. SKEOF konferencia témája

  Ötödik alkalommal tart konferenciát a Sportgazdaságtani Kutatók és Egyetemi Oktatót Fóruma, a SKEOF. A január 21. és 22. között zajló online fórumon „A harmadik évezred harmadik évtizedének kihívásai a sportban” kérdései kerülnek terítékre. 

  2021.01.19.
 3. Hétvégén folytatódik a bajnokság - Újpesten lép pályára a MOL Fehérvár FC

  Január 23-án, szombaton - egy hónapnyi szünet után - folytatódik az NB I-es pontvadászat, a Vidi az Újpest ellen lép pályára, idegenben, 19:30 órai kezdettel. A szombati rajt után pár nappal, szerdán újabb erőpróba vár a csapatra, az 5. fordulóból elhalasztott Kisvárda - Vidi összecsapást pótolják.

  2021.01.19.
 4. A harmadik harmad végén gólt kapott, így hosszabbításban nyert a Volán

  Hazai pályán javíthatott a pénteki vereség után a Hydro Fehérvár AV19, és bár a rendes játékidőben nem bírt az Innsbruckkal, végül győztesen hagyta el a jeget. A harmadik harmad vége előtt tizenegy másodperccel egyenlítettek a vendégek, a ráadásban Hári döntötte el a meccset.

  2021.01.17.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak