Gyulai Memorial - 100 és 200 méteren is erős mezőnyben indul Takács Boglárka

A nemzetközi szövetség kontinentális sorozatába tartozó, arany besorolású versenyen a magyarok közül rajthoz áll még a 100 és 200 méteren hazai rekorder Takács Boglárka, aki 200-on összecsaphat a fedettpályás világbajnok, Saint Lucia-i Julian Alfreddel és a jamaicai olimpiai bajnok Shericka Jacksonnal.
2024.07.09. 07:47 |
Gyulai Memorial - 100 és 200 méteren is erős mezőnyben indul Takács Boglárka

"Ez egy fontos lépcsőfoka a felkészülésnek, és annak ellenére, hogy most nem pihentünk rá erre a versenyre, mert az olimpia miatt muszáj volt egy picit visszarázódni az edzésekbe, kíváncsian várom, hogy edzésekből mit tud tudok majd futni" - mondta az M1-nek Takács Boglárka.

Hozzátette, ez a verseny remek alkalom lesz arra, hogy még az olimpia előtt egy igazán erős mezőnyben versenyezzen.

A női 100 és 200 méter országos csúcstartója azt is elárulta, hogy kissé sűrű lett a versenynaptára, és emiatt mentálisan fáradtan érkezett a római Európa-bajnokságra, azóta viszont sikerült kipihennie magát és az olimpia közeledtével ismét egyre jobb formában érzi magát. - "Igen, határozottan szeretnék meglepetéseket okozni" - hangsúlyozta a 22 éves magyar sprinter, aki az ötkarikás játékokon szeretne mindent kihozni magából, és egyéni csúcsokat futni.