Vívás: Hajdúhadházon versenyeztek a fehérvári "olimpicik"

A Székesfehérvári Vívó és Szabadidő Sport Egyesület fiataljai számára remek lehetőség a rutinszerzésre az Olimpici Párbajtőr Grand Prix. A sorozat első állomásán harminchárom fehérvári lépett pástra. A legkisebbeknél Tóth Lázár és Fekete-Fenyvesi Olivér, a serdülőknél Jajecnik Marcell és Nádi Zsombor ért el előkelő helyezést.
2018.11.09. 09:35 |

A legjobb eredménnyel Tóth Lázár térhetett haza, hiszen a Törpici fiú versenyszámban a nyolcas döntőig menetelt, ahol végül a hatodik helyen végzett. Ugyanebben a kategóriában Fekete-Fenyvesi Olivér a tizenkettedik helyen zárt, ellenfelével a legjobb nyolc közé jutásért 9-9-ig fej-fej melett haladtak, amikor sajnos ellenfele vitte be a győztes találatot.

A serdülő fiúknál Jajecnik Marcellnek és Nádi Zsombornak is sikerült előkelő helyezést elérnie. Zsombor egy hajszálnyira volt a legjobb tizenhattól, de 14-9 es vezetésnél túl hamar akarta befejezni az asszót. Ez lett a veszte, ellenfele került ki győztesként a párharcból. Jajecnik Marcell végül a huszadik, Zsombor a huszonharmadik helyen végzett.
A hétvégén Baján folytatják a felkészülést a fehérvári párbajtőröző gyerekek.

Sport

 1. Ranglistasikerek, Év Sportolója címek, Aranyjelvények – Alba triatlonos elismerések

  Kijutott bőven az elismerésből az Alba Triatlon SE sportolóinak a sportág esztendejét lezáró Triatlon Bálon, vagyis a hagyományos díjátadó gálán. A fehérvári klub az összetett egyesületi rangsorban nyolcadik lett.

  2018.11.20.
 2. "Mikulásváró" tollaslabda versenyt rendeznek szombaton Seregélyesen

  Kezdőktől a gakorlott játékosokig várja a résztvevőket a Pelikán Diáksport Egyesület szombati tollaslabda versenyére, a seregélyesi iskola tornacsarnokába. Az amatőr versenyen tudásszint szerinti csoportokban játszhatnak az indulók, alsó tagozatos kicsiktől a rutinos felnőttekig.

  2018.11.20.
 3. Ismét lesz Fehérvári Futballfesztivál a két ünnep között a VOK-ban

  December 27-én, csütörtökön reggel 8 órakor kezdődik az idén a XIX. Videoton Baráti Kör Egyesület Fehérvári Kispályás Ünnepi Futballfesztivál Családi Sport-és Egészségnapok Határok Nélkül nevet viselő hagyományos év végi eseménye. December 27. és 30-a között ismételten aktív, tartalmas és élménydús kikapcsolódási lehetőség várja mindazokat, akik ellátogatnak a Videoton Oktatási Központba. A tornára december 10-ig lehet jelentkezni.

  2018.11.19.
 4. A Delfin SE is jól szerepelt a rövidpályás úszó országos bajnokságon

  A százhalombattai rövidpályás úszó OB hozott fehérvári aranyérmet, ahogy arról már beszámoltunk. A Delfin SE számra nem ez volt a cél, a fiatalok komoly megmérettetésen igazolhatták, hogy jó munkát végeztek ebben az évben is. Az utóbbi évek egyik legeredményesebb versenye volt az idei az egyesület számára.

  2018.11.19.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak