Vívás: Hajdúhadházon versenyeztek a fehérvári "olimpicik"

A Székesfehérvári Vívó és Szabadidő Sport Egyesület fiataljai számára remek lehetőség a rutinszerzésre az Olimpici Párbajtőr Grand Prix. A sorozat első állomásán harminchárom fehérvári lépett pástra. A legkisebbeknél Tóth Lázár és Fekete-Fenyvesi Olivér, a serdülőknél Jajecnik Marcell és Nádi Zsombor ért el előkelő helyezést.
2018.11.09. 09:35 |

A legjobb eredménnyel Tóth Lázár térhetett haza, hiszen a Törpici fiú versenyszámban a nyolcas döntőig menetelt, ahol végül a hatodik helyen végzett. Ugyanebben a kategóriában Fekete-Fenyvesi Olivér a tizenkettedik helyen zárt, ellenfelével a legjobb nyolc közé jutásért 9-9-ig fej-fej melett haladtak, amikor sajnos ellenfele vitte be a győztes találatot.

A serdülő fiúknál Jajecnik Marcellnek és Nádi Zsombornak is sikerült előkelő helyezést elérnie. Zsombor egy hajszálnyira volt a legjobb tizenhattól, de 14-9 es vezetésnél túl hamar akarta befejezni az asszót. Ez lett a veszte, ellenfele került ki győztesként a párharcból. Jajecnik Marcell végül a huszadik, Zsombor a huszonharmadik helyen végzett.
A hétvégén Baján folytatják a felkészülést a fehérvári párbajtőröző gyerekek.

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak