Verseny után, verseny előtt - nincs leállás a Varkocs György Box Clubnál

Szinte minden hétvégére jut verseny a Varkocs György Box Club serdülő, junior és felnőtt ökölvívóinak naptárában. Az elmúlt hétvégén a kőszegi Ostrom Kupán álltak helyt a fiatalok, míg most vasárnap a Velence Korzón felállított ringben bizonyíthatnak régiós megmérettetésen.
2018.08.07. 11:15 |

A X. Ostrom Kupa első napján boxolt Jónás Dominik a 80 kilogrammos súlycsoportban, ellenfele a súlycsoport egyeduralkodó bajnoka volt, a mérkőzés pontozásos vereséggel zárult. A második nap délelőtti programja során lépett kötelek közé a felnőtt 91 kilogrammos Lénárt Péter, a Varkocs György Box Club versenyzője, aki első menetes technikai K. O. győzelmet aratott Bíró Benjámin ellen. A délutáni programban a harmincegyedik párharcban a serdülő korú, 56 kilós, fehérvári, szintén a Varkocsban pallérozódó Balogh Bálint Márk csapott össze Martonosi Jánossal és győzött a bírák egyhangú pontozása nyomán.

Az augusztus 12-én, vasárnap a Velence Korzón rendezendő versenyen hét Varkocs György Box Clubos harcosért is izgulhatunk; Németh Zsolt, Tóth Adrián, Balogh Bálint és Nagy Evelin, serdülő korú versenyzők 48, 52, 56, illetőleg 55 kilogrammban versengenek, a juniorokat Egyed Petra és Maja Milán képviseli, ők a 48, illetve 57 kilogrammos súlycsoportban indulnak.

A Kőszegen első menetes technikai KO-val diadalt arató, nagyszerű formában lévő Lénárt Péter a felnőtt 91 kilósok mezőnyének életét igyekszik majd megkeseríteni.

Sport

 1. Legyőzte a Vidi a Kaiserslauternt a spanyolországi edzőtáborban

  A korábbi Bundesliga-győztes, de jelenleg csak harmadosztályú Kaiserslautern ellen játszotta első felkészülési mérkőzését 2019-ben a MOL Vidi. A Spanyolországban edzőtáborozó fehérváriak mindkét félidőben egy gólt szerezve 2-0-ra nyertek.

  2019.01.14.
 2. Világ- és Európa-bajnok spanyol sztárt igazolt az Alba Fehérvár

  Sajtótájékoztatón mutatták be az Alba Fehérvár legújabb szerzeményét, a spanyol világ- és Európa-bajnok Carlos Cabezast. A 38 éves irányítóhoz hasonló eredménysorral rendelkező játékos nem fordult még meg magyar csapatban, érthetően nagy várakozás előzi meg szereplését.

  2019.01.14.
 3. Az olimpiára hajt Dévay Márk - a Városházán fogadták az év triatlonistáját

  Dévay Márk, az Alba Triatlon SE versenyzője kiváló szezont zárt: Európa-kupa győztes lett, Glasgowban a felnőtt Európa-bajnokságon minden idők második legjobb magyar férfi eredményét elérve hetedik lett, az Európai szövetség pedig őt választotta meg az év férfi triatlonistájává. A fiatal sportolót - akinek célja az olimpiai kvalifikáció - Székesfehérvár polgármestere is köszöntötte a Városházán.

  2019.01.14.
 4. Ismét nyílt edzést tart a kerekesszékes kosárlabda válogatott

  Január 19-én, szombaton 15.00 órától minden érdeklődőt várnak, akik kíváncsiak a sportágra. Székesfehérváron is szeretnék az itt élő sérült embereket ösztönözni, hogy kapcsolódjanak be a sportág életébe. A városban minden feltétel adott, így megfelelő számú jelentkező esetén lehetőség van egy helyi kerekesszékes kosárlabdacsapat alakítására.

  2019.01.14.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak