Verseny után, verseny előtt - nincs leállás a Varkocs György Box Clubnál

Szinte minden hétvégére jut verseny a Varkocs György Box Club serdülő, junior és felnőtt ökölvívóinak naptárában. Az elmúlt hétvégén a kőszegi Ostrom Kupán álltak helyt a fiatalok, míg most vasárnap a Velence Korzón felállított ringben bizonyíthatnak régiós megmérettetésen.
2018.08.07. 11:15 |

A X. Ostrom Kupa első napján boxolt Jónás Dominik a 80 kilogrammos súlycsoportban, ellenfele a súlycsoport egyeduralkodó bajnoka volt, a mérkőzés pontozásos vereséggel zárult. A második nap délelőtti programja során lépett kötelek közé a felnőtt 91 kilogrammos Lénárt Péter, a Varkocs György Box Club versenyzője, aki első menetes technikai K. O. győzelmet aratott Bíró Benjámin ellen. A délutáni programban a harmincegyedik párharcban a serdülő korú, 56 kilós, fehérvári, szintén a Varkocsban pallérozódó Balogh Bálint Márk csapott össze Martonosi Jánossal és győzött a bírák egyhangú pontozása nyomán.

Az augusztus 12-én, vasárnap a Velence Korzón rendezendő versenyen hét Varkocs György Box Clubos harcosért is izgulhatunk; Németh Zsolt, Tóth Adrián, Balogh Bálint és Nagy Evelin, serdülő korú versenyzők 48, 52, 56, illetőleg 55 kilogrammban versengenek, a juniorokat Egyed Petra és Maja Milán képviseli, ők a 48, illetve 57 kilogrammos súlycsoportban indulnak.

A Kőszegen első menetes technikai KO-val diadalt arató, nagyszerű formában lévő Lénárt Péter a felnőtt 91 kilósok mezőnyének életét igyekszik majd megkeseríteni.

Sport

 1. Sima Vidi-győzelem a forduló előtt hibátlan Honvéd otthonában

  Első idegenbeli bajnokiját játszotta a szezonban a  MOL Vidi, a négy forduló után még hibátlan Honvéd vendégeként. A meccset a kispesti pálya közelgő átépítése miatt az MTK stadionjában rendezték, és hamar vezethetett volna a Vidi, de megint büntetőt rontott. Utána viszont két gólt szerzett a Nikolics-csapat és emberelőnybe is került szünetig. Utána pedig gyorsan növelte előnyét, hamar eldőlt a rangadó.

  2018.08.18.
 2. Újabb hajókategóriában rendez Balatonkerülő vitorlás versenyt Fa Nándor

  A legendás fehérvári vitorlázó hosszú idő óta szervezi a szóló Balatonkerülést, hétvégén azonban - kísérleti jelleggel - a verseny kétszemélyes változatára kerül sor. A hajók legénységeinek Csopakról indulva kell a lehető legrövidebb idő alatt körbehajózniuk a magyar tengert.

  2018.08.17.
 3. Matteo Moschetti nyert - Székesfehérvárra érkezett a Tour de Hongrie

  Matteo Moschetti nyerte a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny második, csütörtöki szakaszát, amelyen Manuel Belletti megtartotta első helyét az összetettben. A velencei rajtra 27 fokos, derűs időben került sor, a Székesfehérvárig tartó 190 kilométer során három gyorsasági és két hegyi részhajrá várt a 126 fős mezőnyre. Fehérváron a városban ezrek szurkoltak az utak mellett a mezőnynek.

  2018.08.16.
 4. Sport nagyhét és Triatlon Európa-kupa Székesfehérváron

  Augusztus 21-én kezdetét veszi a székesfehérvári Sport nagyhét, melynek keretében keddtől csütörtökig minden délután programok várják az érdeklődőket. Szombaton pedig a Sprint triatlon Európa-kupának ad otthont a város.

  2018.08.16.

A legszebb pillanatok

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak