Verseny után, verseny előtt - nincs leállás a Varkocs György Box Clubnál

Szinte minden hétvégére jut verseny a Varkocs György Box Club serdülő, junior és felnőtt ökölvívóinak naptárában. Az elmúlt hétvégén a kőszegi Ostrom Kupán álltak helyt a fiatalok, míg most vasárnap a Velence Korzón felállított ringben bizonyíthatnak régiós megmérettetésen.
2018.08.07. 11:15 |

A X. Ostrom Kupa első napján boxolt Jónás Dominik a 80 kilogrammos súlycsoportban, ellenfele a súlycsoport egyeduralkodó bajnoka volt, a mérkőzés pontozásos vereséggel zárult. A második nap délelőtti programja során lépett kötelek közé a felnőtt 91 kilogrammos Lénárt Péter, a Varkocs György Box Club versenyzője, aki első menetes technikai K. O. győzelmet aratott Bíró Benjámin ellen. A délutáni programban a harmincegyedik párharcban a serdülő korú, 56 kilós, fehérvári, szintén a Varkocsban pallérozódó Balogh Bálint Márk csapott össze Martonosi Jánossal és győzött a bírák egyhangú pontozása nyomán.

Az augusztus 12-én, vasárnap a Velence Korzón rendezendő versenyen hét Varkocs György Box Clubos harcosért is izgulhatunk; Németh Zsolt, Tóth Adrián, Balogh Bálint és Nagy Evelin, serdülő korú versenyzők 48, 52, 56, illetőleg 55 kilogrammban versengenek, a juniorokat Egyed Petra és Maja Milán képviseli, ők a 48, illetve 57 kilogrammos súlycsoportban indulnak.

A Kőszegen első menetes technikai KO-val diadalt arató, nagyszerű formában lévő Lénárt Péter a felnőtt 91 kilósok mezőnyének életét igyekszik majd megkeseríteni.

Sport

 1. Amatőr box - Nagy Evelin junior Magyar Kupa-győztes lett és indulhat az EB-n

  A 2019-es Utánpótlás Magyar Kupán szerepeltek a hosszú hétvégén a Varkocs György Box Club fiatal versenyzői Érden. A versenyre az ország minden részéből érkeztek csapatok. A Varkocs kilenc fővel indult és öt érmet hozott haza. Érmesek: Németh Zsolt serdülő, 52 kg, bronz, Balogh Bálint, junior, 60 kg bronz, Zsuzsics Adrián, serdülő 43 kg, ezüst, Tóth Adrián serdülő, 59 kg, ezüst, Nagy Evelin, junior 57 kg-os súlycsoportban aranyérmes lett, így indulhat a május 25-én kezdődő Európa-bajnokságon.

  2019.04.24.
 2. A visszavágón is nyert, bejutott a Magyar Kupa döntőjébe a MOL Vidi

  Egy héttel ezelőtt egygólos előnyt szerzett a MOL Vidi a Debrecen elleni hazai kupaelődöntőn. A visszavágón a második félidőben döntötte el a meccset és a  továbbjutást a fehérvári csapat, miután Futács, Elek, majd Huszti is bevette a hazaiak kapuját. A Vidi ellenfele a budapesti kupadöntőben a Honvéd vagy a Soroksár lesz.

  2019.04.23.
 3. Drámai csatában került előnybe a DEAC a MÁV Előrével szemben

  Kétszer is vezettek a fehérváriak a mérkőzésen, mégsem sikerült legyőzni a hazai pályán szereplő DEAC-ot a röplabda Extraliga hatodik helyéért zajló párharc első, debreceni felvonásán. Folytatás szerda este Székesfehérváron.

  2019.04.23.
 4. Magyar Kupa-elődöntő, visszavágó - Debrecenben mérkőzik a Vidi kedden

  A MOL Vidi FC az április 16-i 1-0-s sikert követően előnyből várhatja a Debreceni VSC elleni Magyar Kupa-elődöntő visszavágóját. A mérkőzés április 23-án, kedden 20 órakor kezdődik a debreceni Nagyerdei Stadionban.

  2019.04.22.

Sportmajális

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak