Verseny után, verseny előtt - nincs leállás a Varkocs György Box Clubnál

Szinte minden hétvégére jut verseny a Varkocs György Box Club serdülő, junior és felnőtt ökölvívóinak naptárában. Az elmúlt hétvégén a kőszegi Ostrom Kupán álltak helyt a fiatalok, míg most vasárnap a Velence Korzón felállított ringben bizonyíthatnak régiós megmérettetésen.
2018.08.07. 11:15 |

A X. Ostrom Kupa első napján boxolt Jónás Dominik a 80 kilogrammos súlycsoportban, ellenfele a súlycsoport egyeduralkodó bajnoka volt, a mérkőzés pontozásos vereséggel zárult. A második nap délelőtti programja során lépett kötelek közé a felnőtt 91 kilogrammos Lénárt Péter, a Varkocs György Box Club versenyzője, aki első menetes technikai K. O. győzelmet aratott Bíró Benjámin ellen. A délutáni programban a harmincegyedik párharcban a serdülő korú, 56 kilós, fehérvári, szintén a Varkocsban pallérozódó Balogh Bálint Márk csapott össze Martonosi Jánossal és győzött a bírák egyhangú pontozása nyomán.

Az augusztus 12-én, vasárnap a Velence Korzón rendezendő versenyen hét Varkocs György Box Clubos harcosért is izgulhatunk; Németh Zsolt, Tóth Adrián, Balogh Bálint és Nagy Evelin, serdülő korú versenyzők 48, 52, 56, illetőleg 55 kilogrammban versengenek, a juniorokat Egyed Petra és Maja Milán képviseli, ők a 48, illetve 57 kilogrammos súlycsoportban indulnak.

A Kőszegen első menetes technikai KO-val diadalt arató, nagyszerű formában lévő Lénárt Péter a felnőtt 91 kilósok mezőnyének életét igyekszik majd megkeseríteni.

Sport

 1. "Könnyed, hátradőlős": egyetlen ponttal verték a fehérvári kosarasok a Jászberényt

  A portói európai kupameccs után hosszú utazással a lábakban játszottak bajnokit az Alba Fehérvár kosarasai Jászberényben. Az öt külföldivel felálló és azokat alig forgató berényiek kamikáze-stílusban kezdtek, tíz fölött vezettek egy negyed után. Felébredt a sok triplát dobó Alba, sikerült fordítani, de a győzelem az utolsó pillanatig kétséges volt.

  2018.10.20.
 2. Három góllal kikapott a Fehérvár AV 19 a bajnoktól

  A címvédő Bolzano ellen teljesítette a "húzósnak" ígérkező hétvége első felvonását a Volán, amely az első harmadban még tudott egyenlíteni, de aztán alulmaradt a Rókákkal szemben. A szurkolók örömére jutott egy szépségtapasz a végére, Szabó Dániel találatával három gólra jött fel a Fehérvár AV 19. Vasárnap is szép feladat vár a Volánra, amely a Salzburgot fogadja az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

  2018.10.20.
 3. Győzelem Szombathelyen - nem botlott a kiesőjelölt otthonában a MOL Vidi

  A Haladás ellen lépett pályára idegenben a MOL Vidi a válogatott szünet után folytatódó labdarúgó bajnokságban. Az első félidőben a legnagyobb ziccert a hazaiak hagyták ki, ezt pedig bánhatták szünet után, amikor két fehérvári gól eldöntötte a meccset. Győzelmével harmadik helyre jött fel a táblázaton a Vidi.

  2018.10.20.
 4. Zsinórban a harmadik is megvan - ezúttal a Mosnmagyaróvárt verte a Fehérvár

  Végig jól játszott, és magabiztosan nyert az újonc Mosonmagyaróvár ellen az Alba Fehérvár KC a női kézilabda bajnokság hatodik fordulójában. A fehérváriak végül nyolc góllal, 29-21-re győztek.

  2018.10.20.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak