Várpalotán is taroltak hétvégén a fehérvári karatékák

Várpalotán rendezte meg a helyi egyesület lelkes csapata a Palota Kupa elnevezésű területi kyokushin karate versenyt. A több mint 300 versenyző formagyakorlat, testvédős pontrendszerű és testvédős KO küzdelem, valamint KO küzdelem versenyszámokban mérte össze tudását.

2017.12.04. 18:06 |

A verseny szinte minden felkészültségi szintű versenyző számára megfelelő kihívást és gyakorlási lehetőséget biztosított. A Fehérvár Karate Akadémia ezúttal a formagyakorlat versenyzőin kívül első sorban a gyermek korosztályok képviselőit vetette harcba. A 21 fiatal reménység a Bőke Béla, Kreitl Péter, Nagy Nikolett összeállítású edzői team irányításával remekül megállta a helyét. Az elmúlt időszakban végbement fejlődésük alapján, várhatóan sikerül felzárkózniuk az akadémisták élcsapatához, a küzdelmeik minősége pedig az elért eredményektől függetlenül minden elismerést megérdemel.

Eredmények:

Formagyakorlat:

Aranyérem:

Reichert Jázmin

Zsapka Réka

Ezüstérem:

Fekete Panna

Mayer Eszter

Bronzérem:

Fekete-Páris Enikő

Száraz Orsolya

Mayer Dorottya

Vereb Zsolt

Testvédős pontverseny:

Aranyérem:

Reichert Jázmin

Puszta Péter

Kulcsár László

Kántor Viktória

Ezüstérem:

Nagy Daniella

Kulcsár Gergő

Erdélyi Endre

Zsapka Krisztina

Bőke Eszter

Bronzérem:

Harsányi Elizabet

László Sára

Erdélyi Albert

Tihanyi Ábel

Vereb Zsolt

Tihanyi Eszter

Testvédős KO:

Aranyérem:

Fekete Panna

A következő hét sem telik el eseménytelenül a csapatnál. Ameddig a serdülő fiúk a péceli Mikulás Kupára utaznak, addig az akadémia két vezetője, Mátó Katalin és Bőke Béla mesterek a jekatyerinburgi KWU felnőtt világbajnokságon bíróként fogják képviselni hazánkat. Sensei Mátó Katalin ráadásul egyedüli női bíróként kapott meghívást a rendezvényre.

Sport

 1. Sportorvos Fehérváron - visszaköltözött a rendelés a KÖFÉM-re

  Visszaköltözött a Mészöly Géza utcai rendelőből a felújított KÖFÉM orvosi rendelőbe a Verseci u. 1-5 szám alá Dr. Zupkó Mária és Dr. Gyarmati Erik sportorvosok rendelése. Sportorvosi vizsgálatra a 22/316-296-os telefonszámon lehet bejelentkezni.

  2018.07.17.
 2. Ma kezdődik a Nu Skin Öttusa Eb Fehérváron - hazai éremesély több számban

  A hagyományok és az idei eredmények alapján is több számban lesz magyar éremesély a kedden kezdődő székesfehérvári öttusa Európa-bajnokságon. Új helyszínen, a Széna téri sportcsarnokban lesz a vívás. Az úszást a Csitáry G. Emil Uszodában, a lovaglást és a kombinált számot pedig a Bregyó Szabadidő Központban bonyolítják le.

  2018.07.17.
 3. Frissebb, jobb lesz a Vidi, ígéri a vezetőedző a BL-selejtező előtt

  Hétfő délután tartotta sajtótájékoztatóját a MOL Vidi FC a Dudelange elleni BL-visszavágó előtt. Mint ismert, a fehérvári csapat 1-1-es döntetlent ért el Luxemburgban, így ha nem is előnyből, de idegenben lőtt góljának köszönhetően kedvezőbb helyzetből várja a visszavágót. A Vidit Marko Nikolics vezetőedző mellett Kovácsik Ádám képviselte.

  2018.07.16.
 4. Kedden hazai pályán is bemutatkozik a Vidi a Bajnokok Ligája idei kiírásában

  Az F91 Dudelange elleni BL-selejtezővel hivatalosan is megkezdte a 2018-19-es idényt a Vidi, az együttes 1-1-es döntetlent ért el Luxemburgban. A visszavágó július 17-én, kedden 20:15 órakor lesz a Pancho Arénában. A találkozóra elővételben a Piac tér 4. szám alatt található VidiShopban és online vásárolhatók jegyek, illetőleg meccsnapon, a mérkőzés előtt két órával nyitnak a Pancho Aréna pénztárai.

  2018.07.16.

Koronázási szertartásjáték

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak