Várhatóan duplájára emeli Székesfehérvár egyes karitatív és szociális civil szervezetek támogatását

Duplájára emelné az Önkormányzat a karitatív és szociális civil szervezetek támogatását, melyről a szeptember 22-i Közgyűlés dönt majd Székesfehérvár polgármesterének javaslatára. A dr. Cser-Palkovics András által jegyzett előterjesztés azt is tartalmazza, hogy több mint nyolcmillió forinttal segítse a város a fehérvári civil szervezetek működését.
2023.09.17. 11:32 |
Várhatóan duplájára emeli Székesfehérvár egyes karitatív és szociális civil szervezetek támogatását

„Az elmúlt másfél év nehézségeiben partnerünk volt az Önkormányzat, az intézmények és az önkormányzati cégek minden munkavállalója. Az ő fegyelmezettségük teszi azt lehetővé, hogy a városi költségvetésben marad mozgástér és Székesfehérvár polgármestere pénteken a Közgyűlés elé azt a javaslatot tudja beterjeszteni, hogy a karitatív és szociális civil szervezetek támogatását a duplájára lehessen emelni” - tájékoztatott Róth Péter alpolgármester a város Facebook oldalára feltöltött videóban.

Mint mondta „reményeink szerint több mint nyolcmillió forint lesz az a keretösszeg, amire a város civil szervezetei pályázhatnak, hogy a működésüket tudja segíteni az Önkormányzat.”