-
Együttműködés és
Együttműködési megállapodást kötött az Óbudai Alba Regia Karának Geoinformatikai Intézete és a 3D Geosolutions Hungary Kft., amelynek köszönhetően a hallgatók modern eszközök segítségével fejleszthetik tudásukat, majd a Kulturális és Innovációs Minisztérium valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által megvalósított vállalkozásismereti roadshow következett.
2025.12.04. -
Fejlesztések a Continestnél
Kedden délelőtt hivatalosan is átadták a Continest közel 50 millió forint saját forrásból megvalósult beruházását, az új festőüzemet, amely a lemezüzem, a lakatosüzem és az összeszerelő-üzem mellett a vállalat negyedik gyártási egysége, ahol hamarosan elindul a konténeralkatrészek professzionális, nagy kapacitású festése.
2025.12.02. -
30 éves a Mondelēz székesfehérvári gyára
Idén ünnepli harmincadik évfordulóját a Mondelēz székesfehérvári gyára. Az üzemben három évtizede készítenek olyan Magyarország- és Európa-szerte kedvelt csokoládékat és kekszeket, mint a Milka, a Pilóta keksz, a TUC, a Vaníliás Karika és az OREO.
2025.12.02. -
A Hydro az Év Gondoskodó munkahelye
A székesfehérvári Hydro Extrusion Hungary Kft. győzelmével ért véget az Év Gondoskodó Munkahelye 2025 díjért folytatott verseny. A Hydro Extrusion Hungary Kft. a nagyvállalat Plusz kategória befutója lett, és példát mutat arra, hogy lehet ipari környezetben is emberközpontú gondoskodási rendszert kialakítani.
2025.12.01.
Vállalati egészségtudatosság workshopot rendeznek a Gazdaság Házában
Vállalati egészségtudatosság, egészségmegőrzés és prevenció workshopot rendeznek május 20-án kedden 13 órától a Gazdaság Házában. A vállalati egészségtudatosság befektetés a humán erőforrásba, amely megtérül a hatékonyságban és a munkahelyi hangulatban.
2025.05.07. 07:17 |
A vállalati egészségtudatosság számos előnnyel jár mind a munkavállalók, mind a munkáltatók számára.
Az egészségesebb munkavállalók kevesebbet hiányoznak, így csökken a betegszabadságok száma és nő a termelékenység. A munkahelyi jóllét támogatása javítja a dolgozók elégedettségét, motivációját és lojalitását. Az egészségtudatos környezet csökkenti a stresszt és a kiégést, ami hosszú távon fenntarthatóbb munkaerőt eredményez. A cég imázsa is javul, ha nyilvánvalóan törődik dolgozói egészségével, ez pedig vonzóbbá teszi a vállalatot a munkaerőpiacon.
A május 20-i előadáson Dr. Bugris Valéria kutató, alkalmazott élelmiszertudományi szakember, életmód- és táplálkozási tanácsadó avatja be a résztvevőket a témába.
