-
Ingyenes honlap és webáruház
A székesfehérvári NeoSoft Kft. is bekerült a Demján Sándor Program kivitelezői közé egyedüli Fejér vármegyei cégként. A magyar kis- és középvállalkozások számára jelentős lehetőség nyílt a Demján Sándor Program keretében: ingyenesen juthatnak professzionálisan elkészített honlaphoz és webáruházhoz.
2025.05.14. -
Megújult az Erste bank
Felújította székesfehérvári, a Palotai úton található bankfiókját az Erste. A kor ügyféligényeire szabott egységben az ügyfelek 14 elkülönített tárgyalóban beszélgethetnek pénzügyi kérdésekről a felkészült tanácsadókkal, a fiókban a digitális technológiára támaszkodó modern megoldások segítenek emberközelibbé tenni a bankolást.
2025.05.13. -
Vállalati egészségtudatosság
Vállalati egészségtudatosság, egészségmegőrzés és prevenció workshopot rendeznek május 20-án kedden 13 órától a Gazdaság Házában. A vállalati egészségtudatosság befektetés a humán erőforrásba, amely megtérül a hatékonyságban és a munkahelyi hangulatban.
2025.05.07. -
I. Alba Expo
Első ízben, hagyományteremtő szándékkal rendezték meg pénteken az ALBA EXPO építőipari szakkiállítást Székesfehérváron, az OTTI Manufactura Szárcsa utcai központjában. A szakmai találkozóra és bemutatóra az ország minden részéről és Fejér vármegyéből, Székesfehérvárról is érkeztek az építőiparban érdekelt vállalkozások.
2025.04.25.
Vállalati egészségtudatosság workshopot rendeznek a Gazdaság Házában
Vállalati egészségtudatosság, egészségmegőrzés és prevenció workshopot rendeznek május 20-án kedden 13 órától a Gazdaság Házában. A vállalati egészségtudatosság befektetés a humán erőforrásba, amely megtérül a hatékonyságban és a munkahelyi hangulatban.
2025.05.07. 07:17 |

A vállalati egészségtudatosság számos előnnyel jár mind a munkavállalók, mind a munkáltatók számára.
Az egészségesebb munkavállalók kevesebbet hiányoznak, így csökken a betegszabadságok száma és nő a termelékenység. A munkahelyi jóllét támogatása javítja a dolgozók elégedettségét, motivációját és lojalitását. Az egészségtudatos környezet csökkenti a stresszt és a kiégést, ami hosszú távon fenntarthatóbb munkaerőt eredményez. A cég imázsa is javul, ha nyilvánvalóan törődik dolgozói egészségével, ez pedig vonzóbbá teszi a vállalatot a munkaerőpiacon.
A május 20-i előadáson Dr. Bugris Valéria kutató, alkalmazott élelmiszertudományi szakember, életmód- és táplálkozási tanácsadó avatja be a résztvevőket a témába.