Az utánpótlás játékosokat és szüleiket várják a Fehérvár AV19 All Star Napra

Második alkalommal várja utánpótlás játékosait és szüleiket az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia a Fehérvár AV19 All Star Napra, ahol a jeges és jégen kívüli izgalmas ügyességi feladatok mellett ismeretterjesztő, érdekes előadásokkal és All Star gálamérkőzéssel is készülnek a résztvevőknek. A színes családi napra november 11-én, vasárnap 9 órától kerül sor.
2018.11.09. 08:34 |

Az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia másodjára rendezi meg a Fehérvár AV19 All Star Napot, ahova akadémiája szupermini, mini, előkészítő és kölyök korosztályú játékosait és családjukat várják.

A kellemes kikapcsolódást és izgalmas megmérettetéseket kínáló programok november 11-én, vasárnap reggel 9 órakor kezdődnek, a játékos jégen és jégen kívül megvalósítandó csapatversenyekkel, melyek nyertesei értékes díjazásban részesülnek.

A csapatok ITT jelentkezhetnek az egész napos programra!

A csapatok a nap során három előadáson vehetnek részt: az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia és a Fehérvár AV19 gazdasági vezetője, Debreceni Gábor, a sokakat foglalkoztató társadalmi adókedvezmény (TAO) témaköre mellett az Akadémia gazdasági-finanszírozási hátterével ismerteti meg a részvevőket, 9.00 és 11.10 óra között az 5-ös öltözőben.

A Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete első ízben tart előadást az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémián, ahol a szakemberek Deák Nikolett vezetésével az egészséges táplálkozásról beszélgetnek a csapatok 9 óra 40 perctől. Dr. Fischer Miklós, az akadémia pszichológusa a 4-es öltözőben a gyerek-szülő-edző hármas kérdéskör bonyodalmairól tart előadást, először 11.10 órai kezdettel. Mivel a szemináriumok kezdési időpontjai átfedésben vannak egymással, így valamennyi kérdéskörben három időpont áll az érdeklődők rendelkezésére az előadások meghallgatására.

A nap során lesz öltözőlátogatás, a nap végén pedig ALL STAR gálamérkőzés, ahol a Fehérvár AV19 játékosai a családi napra benevezett utánpótlásnövendékekkel csapnak össze. Az akadémia a családi nappal egy jó ügyet is szolgál: felszerelésgyűjtést szervez a Csíkszentimrei Sasok számára, akiknek a felajánlott adományokat decemberben az U12-es csapat adja majd át.

Sport

 1. „Mozdulj Fehérvár!” a MOL Arénában szombaton - sport minden formában és mennyiségben

  Az aktív, egészséges életmódot, a rendszeres testmozgást népszerűsíti, és az életmódváltást ösztönzi a Mozdulj Fehérvár!, amelynek a MOL Aréna Sóstó rendezvényközpont ad otthont. Március 23-án, szombaton két szinten, összesen 2 ezer négyzetméternyi területen várják a sportolni vágyókat a legkülönfélébb programokkal. 

  2019.03.21.
 2. Sokkal jobb volt a Holon az Albánál, harminc fölött a különbség

  Az iazraeli bajnokság listavezetője várt az Alba Fehérvárra a FIBA Európa-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, idegenben. Akárcsak a Bonn ellen, most is jól kezdtek a mieink, kilenccel is vezettek, de a második negyedben nagyot ment és elhúzott a Holon. A harmadik negyed feléig egyenrangú ellenfél volt az Alba, onnantól azonban bedarálta erősebb ellenfele, amely nagyon simán nyert és ezzel már továbbjutónak érezheti magát.

  2019.03.20.
 3. Ismét lesz Rotpunkt Nehézségi Falmászó Verseny Székesfehérváron

  Ötödik alkalommal szervezi meg Nehézségi Falmászó Versenyét március utolsó hétvégéjén a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület az István Király Általános Iskolában. A Minitől (-2010) a Senior kategóriában versenyzők részére az előnevezés március 21-én, csütörtökön zárul, de lehetőség lesz még a versenynapon is a mászókhoz csatlakozni.

  2019.03.20.
 4. Amatőr box - öt fehérvári versenyző öt érmet szerzett a X. Nemzetközi Szalacska Kupán

  Öt versenyzővel nevezett a Varkocs György Box Club a X. Nemzetközi Szalacska Kupára. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség versenyén Németh Zsolt (serdülő, 52 kg) bajnok lett, Balogh Bálint (junior, 60 kg) bronzérmet szerzett. Nagy Evelin (junior, 57 kg) a döntőig menetelt, ott viszont vereséget szenvedett, így ezüstéremmel térhetett haza. Major Milán (ifi 64 kg) szintén döntőt vívott, ahol kiütéssel nyert és Lénárt Péter (felnőtt +91 kg) szintén bajnok lett.

  2019.03.20.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak