Az utánpótlás játékosokat és szüleiket várják a Fehérvár AV19 All Star Napra

Második alkalommal várja utánpótlás játékosait és szüleiket az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia a Fehérvár AV19 All Star Napra, ahol a jeges és jégen kívüli izgalmas ügyességi feladatok mellett ismeretterjesztő, érdekes előadásokkal és All Star gálamérkőzéssel is készülnek a résztvevőknek. A színes családi napra november 11-én, vasárnap 9 órától kerül sor.
2018.11.09. 08:34 |

Az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia másodjára rendezi meg a Fehérvár AV19 All Star Napot, ahova akadémiája szupermini, mini, előkészítő és kölyök korosztályú játékosait és családjukat várják.

A kellemes kikapcsolódást és izgalmas megmérettetéseket kínáló programok november 11-én, vasárnap reggel 9 órakor kezdődnek, a játékos jégen és jégen kívül megvalósítandó csapatversenyekkel, melyek nyertesei értékes díjazásban részesülnek.

A csapatok ITT jelentkezhetnek az egész napos programra!

A csapatok a nap során három előadáson vehetnek részt: az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia és a Fehérvár AV19 gazdasági vezetője, Debreceni Gábor, a sokakat foglalkoztató társadalmi adókedvezmény (TAO) témaköre mellett az Akadémia gazdasági-finanszírozási hátterével ismerteti meg a részvevőket, 9.00 és 11.10 óra között az 5-ös öltözőben.

A Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete első ízben tart előadást az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémián, ahol a szakemberek Deák Nikolett vezetésével az egészséges táplálkozásról beszélgetnek a csapatok 9 óra 40 perctől. Dr. Fischer Miklós, az akadémia pszichológusa a 4-es öltözőben a gyerek-szülő-edző hármas kérdéskör bonyodalmairól tart előadást, először 11.10 órai kezdettel. Mivel a szemináriumok kezdési időpontjai átfedésben vannak egymással, így valamennyi kérdéskörben három időpont áll az érdeklődők rendelkezésére az előadások meghallgatására.

A nap során lesz öltözőlátogatás, a nap végén pedig ALL STAR gálamérkőzés, ahol a Fehérvár AV19 játékosai a családi napra benevezett utánpótlásnövendékekkel csapnak össze. Az akadémia a családi nappal egy jó ügyet is szolgál: felszerelésgyűjtést szervez a Csíkszentimrei Sasok számára, akiknek a felajánlott adományokat decemberben az U12-es csapat adja majd át.

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak