Újabb halálos baleset a 81-es főúton

A Toyota 26 éves sofőrje egy 4-5 autóból álló konvojt kezdett előzni, de az előzést már nem tudta befejezni. A szemből jövő forgalom miatt hirtelen fékezésre kényszerült, aminek következtében megcsúszott, keresztbe fordult és a jobb oldalával ütközött a szabályosan érkező, Mór felé tartó Alba Volán autóbusszal. A 26 éves móri fiatal férfi, a Toyota vezetője a helyszínen életét vesztette.

2004.01.12. 15:47 |

Kora reggel halálos baleset történt a 81-es főút 19. km szelvényében. A helyszíni szemle folyamán a baleset újabb részleteire derült fény, e szerint a Toyota 26 éves sofőrje egy 4-5 autóból álló konvojt kezdett előzni, de az előzést már nem tudta befejezni. A 26 éves móri fiatal férfi, a Toyota vezetője a helyszínen életét vesztette.

A szemből jövő forgalom miatt hirtelen fékezésre kényszerült, aminek következtében megcsúszott, keresztbe fordult és a jobb oldalával ütközött a szabályosan érkező, Mór felé tartó Alba Volán autóbusszal. Az autóbuszon többnyire iskolás gyermekek utaztak, akik közül senki sem sérült. Az ütközés után, a Toyota által megelőzően előzött autó konvoj élén haladók egyike, az észlelt baleset miatt fékezett, aminek következtében hátulról a járművek összecsúsztak. Anyagi kár keletkezett, itt senki sem sérült. A Toyota gépkocsin ún. Négy évszak gumiabroncs volt, megfelelő állapotú 4 mm-es bordamélységgel.

 

Közélet

 1. Nagypénteki igeliturgia és szertartás - szombaton 9 órától látogatható a szentsír

  Nagypénteken nincs szentmise, a Szent Imre templomban az esti szertartást Spányi Antal megyés püspök vezette, aki a csöndes bevonulás után arcra borult az oltár előtt. Az igeliturgia és minden szertartás ünnepélyesség nélkül, a legnagyobb egyszerűségben zajlott, olvasmányok fölolvasása, majd a passió eléneklése. Nagyszombaton délelőtt 9 órától várják szentsír látogatásra a híveket.

  2019.04.19.
 2. Közös keresztút-járással emlékeztek Fehérváron Jézus kereszthalálára

  Hagyományosan közösen emlékeztek Székesfehérvár polgárai és papjai Krisztus kereszthalálára, Nagypénteken délután, a Palotavárosi Kálváriánál, Spányi Antal, megyés püspök vezetésével, ahová idén sok százan jöttek el, hogy imádsággal és énekkel kísérjék Jézus útját a tizennégy stáción keresztül, Pilátus ítéletétől a sírbatételig.

  2019.04.19.
 3. Triduum - Spányi Antal megyés püspök lelkigyakorlatos beszédei a nagyheti lelki úton

  „Együtt imádkozva és egymásért! - mottóval idén közös húsvéti lelki készületre hívták a családokat Székesfehérvár papjai, Virágvasárnaptól kezdve Húsvétvasárnapig. A Nagyhét első három napján Spányi Antal megyés püspök nagyböjti lelkigyakorlatos szentbeszédeire várták a város híveit a székesfehérvári Szent Imre templomba. 

  2019.04.19.
 4. A túlélés dalai - Zeneiskolás megemlékezés Fahidi Éva holokauszt túlélővel

  A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapjához kapcsolódóan szervez megemlékezést április 24-én a Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium. Az esemény vendége lesz Fahidi Éva írónő, holokauszt túlélő.

  2019.04.19.

Hirdetés

Eseménynaptár

2019. Április
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Webkamera


360 Fehérvár

Óvodai beiratkozás 2019.

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek