Új telephelyet avatott a 30. születésnapját ünneplő Kendel Építőipari Kft

Idén már a 30. születésnapját ünnepli az építőanyag-kereskedelemmel foglalkozó Kendel Kft, amelynek új épületét avatták fel szombaton a Palánkai utca 2. szám alatt. A mintegy 400 millió forintos beruházásból megvalósított, 6000 négyzetméteres telephelyet saját erőből valósította meg a cég.
2021.10.02. 19:03 |
A Kendel új, 6000 négyzetméteres építő központjában egy 650 m2-es bemutatóterem, egy 450m2-es raktár és egy közel 3000 négyzetméteres a tárolótér is található. A beruházás mintegy 400 millió forintba került és saját erőből valósította meg a cég.

Az építő központ avatásán Kaszti Tamás ügyvezető kiemelte, hogy amikor téglát, vagy cserepet adnak el, akkor érzéseket adnak át azzal, hogy foglalkozunk a vevőkkel, és legfőképpen azzal, hogy ezekből az anyagokból otthonok születnek, így végső soron az otthon érzését adják. "Ezért otthonálmodó a Kendel építőanyag. Igyekezzünk tehát az érzéseinkre hagyatkozni, bízzunk önmagunkban és embertársainkban. Hagyjunk magunknak elég időt, hogy érzéseink tiszták legyenek. És ezek a tiszta érzések teremtsenek egyensúlyt a mindennapokban" - hangsúlyozta ünnepi beszédében Kaszti Tamás, aki arról is szólt, hogy cégüknél az ember a legfontosabbnak. 

"Egy cég sikerét, erejét nem a telep, nem az épület, nem a bútorok adják. Az emberek visznek bele lelket, életet, erőt, dinamikát, amik nem csak egyszerűen átsegítik a céget a nehézségeken, hanem szárnyakat tudnak adni" - vallja az ügyvezető, aki megköszönte munkatársainak és üzleti partnereinek az elmúlt 30 év együttérzését, bizalmát és együttműködését.

Dr. Cser-Palkovics András polgármesteri emléklapot adott át a 30 éves jubileum alkalmából Kaszti Tamás ügyvezetőnek

Az avatáson köszöntőt mondott Székesfehérvár polgármestere is, aki kiemelte, hogy ez a születésnap a jövőről is szól, "mert új telephelyet nyitni, azt felépíteni, befejezni, átköltözni, és valami újba belekezdeni azt jelenti, hogy valakinek van jövőképe, stratégiája, vannak céljai és vannak évei és évtizedei is amit lát előre abban a világban, ahol ez nem mindig egyszerű.." Dr. Cser-Palkovics András polgármester az ünnepségen arról is szólt, hogyy harminc év már nem lehet véletlen: "Ha egy vállalkozás nem megbízható, nem tud minőséget adni és nem tud szolgáltatásokban stabil partner lenni, akkor nem élheti meg a 30. születésnapot. Ha visszagondolunk, akik 30 évvel ezelőtt kezdtek, érdekes és izgalmas korban kezdtek el vállalkozni. Kicsiben kezdték, hogy megvalósítsák álmaikat, és akkor még nem a 30. születésnap, hanem az volt a cél, hogy valahogy elinduljanak, túléljenek és a különböző nehézségeken úgy legyenek úrrá, hogy mindig tudjanak egy következő szintre emelkedni" - fogalmazott Székesfehérvár polgármestere.

Gazdaság

 1. Szja, kata - online tájékoztatót szervez a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

  Az Adóklub programsorozat 2021. november 3-i, 9,00 órakor kezdődő online programján sorra veszik a kata és szja témakörét érintő évközi változásokat. Szó lesz az szja visszatérítéssel kapcsolatos tudnivalókról is. A részvétel térítésmentes az FMKIK-nál regisztrált vállalkozásoknak.

  2021.10.21.
 2. Magas rangú Fülöp-szigeteki delegáció látogatott Székesfehérvárra

  Fülöp-szigeteki delegáció látogatott el szerdán a VIDEOTON Székesfehérvári Ipari Parkjába, a VIDEOTON EAS Kft. csarnokába Dr. Ceferino Rodolfo, a Kereskedelmi és Ipari Minisztérium miniszter-helyettese vezetésével. A látogatás elsődleges célja az volt, hogy szorosabb együttműködés alakuljon ki a fülöp-szigeteki ipari szektor képviselői és a hazai elektronikai cégek között.

  2021.10.20.
 3. Munkák a jövőben - születőben lévő műszaki foglalkozásokkal ismerkedhettek a diákok

  "S.T.E.A.M. munkák a jövőben" címmel rendeztek pályaorientációs kiállítást a Titkok Házában. A 5-8. évfolyamos diákok 10 mai vagy éppen születőben lévő szakma képviselőivel találkozhattak, akik figyelemfelkeltő kiselőadásokkal igyekeztek felkelteni a tanulók figyelmét a műszaki pályák iránt.

  2021.10.19.
 4. 3,4 milliárdos beruházás-sorozat részeként avatták fel a Karsai Alba Kft. új gyártócsarnokát

  Új üzemcsarnokot avatott a Karsai Alba Kft. Székesfehérváron. Az új pipettagyártó egység része annak a 3,4 milliárdos beruházás-sorozatnak, amelyet az Egészségipari Támogatási Program keretein belül a kormány 2,9 milliárd forinttal segített. A székesfehérvári üzemet Varga Mihály pénzügyminiszter ünnepélyes keretek között adta át csütörtökön.

  2021.10.14.
 1. Így alakultak az ingatlanárak Székesfehérváron az elmúlt 15 évben

  Milyen változások mentek végbe a székesfehérvári használt ingatlanok átlagos négyzetméter árait tekintve év eleje óta? Mennyit drágultak a téglalakások az elmúlt 15 évben? A meghirdetett használt ingatlanok átlagos négyzetméter árainak figyelembevételével többek közöt ezekre a kérdésekre kerestük a választ az ingatlannet.hu statisztikái alapján.

  2021.10.03.
 2. Új telephelyet avatott a 30. születésnapját ünneplő Kendel Építőipari Kft

  Idén már a 30. születésnapját ünnepli az építőanyag-kereskedelemmel foglalkozó Kendel Kft, amelynek új épületét avatták fel szombaton a Palánkai utca 2. szám alatt. A mintegy 400 millió forintos beruházásból megvalósított, 6000 négyzetméteres telephelyet saját erőből valósította meg a cég.

  2021.10.02.
 3. Mindent a duális képzésről - megújult a szakképzés szereplői számára készült honlap

  Megújult a szakképzés szereplői számára készült honlap, amely hangsúlyosan foglalkozik a vállalkozói oldallal, de részletes tájékoztatást nyújt a tanulók számára is.  A duális képzés legfrissebb információiért keresse fel a megújult honlapot!

  2021.09.19.
 4. Duális Roadshow a Széchenyiben – képzésekkel, ipari szereplőkkel ismerkedtek a diákok

  Duális Roadshow-t rendeztek pénteken a Széchenyi István Műszaki Technikumban. A nagyszabású program az intézmény csaknem 900 diákjának nyújtott betekintést a duális oktatásba, az ipari partnercégek világába, kínálatába és a felsőoktatásba.

  2021.09.17.

Eseménynaptár

2021. Október
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár