Női csapatához keres játékosokat a Fehérvár Frizbi Sportegyesület

A Fehérvár Frizbi SE női ultimate csapatot is indít, melybe olyan lányok, nők jelentkezését várják, akik szeretik a csapatsportokat, és hiányzik nekik a játék, a mozgás. A Fehérvár Lionz a hozzá csatlakozó lányoknak heti két edzéssel rendszeres mozgást, versenyzési lehetőséget, és igazi csapatélményt ígér. A toborzó edzésekre jelentkezni a fehervarfrizbi@gmail.com címen lehet.
2019.02.25. 07:00 |
Női csapatához keres játékosokat a Fehérvár Frizbi Sportegyesület

A Fehérvár Lionznál mindig is játszottak lányok - a sport koedukált jellegéből fakadóan, - sőt korábban női csapatként is komoly sikereket értek már el, többek között bajnoki címet is szereztek.

A női csapat toborzóval egyrészt az egyesületen belül a nemek arányát szeretnék kiegyenlíteni és női vonalon is újra sikereket elérni. Másrészt lehetőséget szeretnének nyújtani a rendszeres edzéshez, mozgáshoz, sőt versenyzéshez olyan lányoknak, akik szeretnek csapatsportokat játszani, de erre jelenleg helyben nincs lehetőségük.

Az ultimate frizbi egy fiatal csapatsport, amit több ismert csapatsport elemeiből gyúrtak össze. A toborzó edzésekre jelentkezni a fehervarfrizbi@gmail.com címen lehet. Az edzések időpontját márciusban írják ki kellő számú érdeklődés esetén.

A Fehérvár Frizbi Sportegyesületről és a sportágról minden információ megtalálható a http://fehervarfrizbi.hu/noicsapat/ oldalon.