Női csapatához keres játékosokat a Fehérvár Frizbi Sportegyesület

A Fehérvár Frizbi SE női ultimate csapatot is indít, melybe olyan lányok, nők jelentkezését várják, akik szeretik a csapatsportokat, és hiányzik nekik a játék, a mozgás. A Fehérvár Lionz a hozzá csatlakozó lányoknak heti két edzéssel rendszeres mozgást, versenyzési lehetőséget, és igazi csapatélményt ígér. A toborzó edzésekre jelentkezni a fehervarfrizbi@gmail.com címen lehet.
2019.02.25. 07:00 |

A Fehérvár Lionznál mindig is játszottak lányok - a sport koedukált jellegéből fakadóan, - sőt korábban női csapatként is komoly sikereket értek már el, többek között bajnoki címet is szereztek.

A női csapat toborzóval egyrészt az egyesületen belül a nemek arányát szeretnék kiegyenlíteni és női vonalon is újra sikereket elérni. Másrészt lehetőséget szeretnének nyújtani a rendszeres edzéshez, mozgáshoz, sőt versenyzéshez olyan lányoknak, akik szeretnek csapatsportokat játszani, de erre jelenleg helyben nincs lehetőségük.

Az ultimate frizbi egy fiatal csapatsport, amit több ismert csapatsport elemeiből gyúrtak össze. A toborzó edzésekre jelentkezni a fehervarfrizbi@gmail.com címen lehet. Az edzések időpontját márciusban írják ki kellő számú érdeklődés esetén.

A Fehérvár Frizbi Sportegyesületről és a sportágról minden információ megtalálható a http://fehervarfrizbi.hu/noicsapat/ oldalon.

Sport

 1. Mindkét kupát a hazai csapat nyerte a jubileumi Székesfehérvári Sárkányhajó Fesztiválon

  A Csónakázó-tónál rendezték meg szombaton a 15. Székesfehérvári Sárkányhajó Fesztivált, amely a vírushelyzet miatt kevesebb legénységgel, különleges lebonyolítási rendben zajlott. A versenyen mindkét kategóriában a székesfehérvári Dragon Aqua SE vihette haza az aranyérmeket, elhódítva a Vegyes Kupát és a Marathon Open Kupát is.

  2020.09.26.
 2. Elmarad az Alba Fehérvár KC-Kisvárda kézilabda mérkőzés is

  Az Alba Fehérvár KC közleményben tudatta, hogy a csapat vasárnapra kiírt bajnoki mérkőzése a Kisvárda Master Good ellen elmarad. A fehérváriak két nappal ezelőtti ellenfelénél, a Balatonboglárnál ugyanis a mérkőzés után végzett koronavírus-tesztek között két játékosé is pozitív lett.

  2020.09.26.
 3. Új LED-fallal gazdagodott a város az öttusa-szövetségnek köszönhetően

  Versenyrendezésben és események közvetítésében is használható nagy LED-falat vásárolt az EMMI által támogatott pályázaton a Magyar Öttusa Szövetség. A harminc négyzetméteres kivetítő a számos öttusa világversenynek otthont adó Székesfehérvár tulajdonába került, avatását szombaton tartották az uszoda előtt.

  2020.09.26.
 4. Háromszor vezetett, mégis kikapott Grazban a tartalékosan felálló Hydro Fehérvár AV19

  Tartalékosan lépett jégre a koronavírus által sújtott Hydro Fehérvár AV19 az ICE Hockey League első fordulójában Grazban. Bár nagy nevek hiányoztak, hatékonyan játszott a Volán, de hiába akarta túlütni az ellenfelet, az mindig válaszolt. A hajrát pedig jobban bírta, így nyert a Graz.

  2020.09.25.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak