Új igazgató érkezett a Mondelez székesfehérvári gyárának élére

Dominik Bogusławski vette át a Mondelez székesfehérvári gyárának vezetését. A korábbi igazgató, Pál László hat év után távozik az üzem éléről. A Mondelēz székesfehérvári üzemében olyan népszerű hazai márkák készülnek mint a Győri édes vagy a Pilóta, ez mellett pedig igazi világmárkák, például a Milka, a TUC és az OREO keksz termékei is készülnek Fehérváron.
2024.01.10. 07:53 |
Új igazgató érkezett a Mondelez székesfehérvári gyárának élére

Azóta rendkívül fontos szerepet töltött be a cég Płońsk-ban and Cieszyn-ben található gyáraiban, többek között a lengyelországi kekszgyártó részleg vezetője is volt 2014 és 2016 között. Az elmúlt hét évben Dominik Bogusławski a One SKARB igazgatója volt, e pozícióban a skarbimierzi csokoládégyár és a skarbimierzi cukrászati gyár működését is felügyelte. 

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy egy olyan gyár irányítását vehetem át, amely egész Európát ellátja termékekkel. Magabiztosan mondhatom, hogy a Mondelez fenntartható növekedési pályán van, és remélem, ehhez a magyarországi munkámmal én is hozzá tudok járulni. Nagyon örülök, hogy együtt dolgozhatok a székesfehérvári gyár több száz kiváló alkalmazottjával" – mondta kinevezéskor az új igazgató.

A Mondelez vezetése biztos abban, hogy az új vezető szakmai felkészültsége és elkötelezettsége nagyban hozzájárul majd a székesfehérvári gyár sikeres működéséhez és növekedéséhez.

A Mondelēz International magyarországi leányvállalatairól

A Mondelēz Hungária Kft. a Mondelēz International Inc. magyarországi kereskedelmi képviselete elődei révén közel 30 éve működik Magyarországon. Termékportfóliójába olyan népszerű márkák tartoznak, mint a Milka, a Sport szelet, a Győri Édes, a belVita, a Dörmi, a TUC, a Halls és a Negro.

Gazdaság

 1. Konferencia az energiatárolásról

  Napjainkban az alternatív energiatermelés forradalmi lendülettel bontakozik ki, amelyben az energiatárolás kérdése kulcsfontosságú szerepet játszik a jövőre nézve. Ezen megoldások áttekintésére rendezi meg a Power Charge Zrt. immáron második alkalommal az Energiatárolás Jövője szakmai konferenciát és kiállítást 2024. március 6-7. között Székesfehérváron.

  2024.02.23.
 2. Válaszd a szakképzést!

  A 2024/25-ös tanévre vonatkozó hasznos információkkal segíti a középiskolai továbbtanulás előtt álló diákokat és szülőket a Székesfehérvári Szakképzési Centrum. A következő fontos határnap február 21-e, a jelentkezési lapok leadási határideje. A szakképzésben elérhető lehetőségekről részletes tájékoztató is olvasható az SZFSZC weboldalán.

  2024.02.18.
 3. Stabilitás, biztonság és fejlődés

  Székesfehérvár Közgyűlése csütörtöki ülésén elfogadta a város 2024. évi költségvetését. A büdzsé stabil, biztonságos működéssel és városüzemeltetéssel, állami és helyi forrásokból megvalósuló fejlesztésekkel, jelentős önkormányzati intézményi béremelésekkel és komoly tartalékképzéssel számol adósságállomány és hitelfelvétel nélkül.

  2024.02.15.
 4. Vállalkozásfejlesztés mesterképzés

  Az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kar online tájékoztatót szervez a Székesfehérváron 2024. szeptemberében induló Vállalkozásfejlesztés mesterszak bemutatására február 8-án csütörtökön 17.00 óra kor, csatlakozni ezen a linken lehet. 

  2024.02.08.