Tryout edzéseken lehet csatlakozni a Fehérvár Lionzhoz

A Fehérvár Lionz újra megnyitotta kapuit az ultimate mint csapatsport és edzések iránt érdeklődők előtt. Mind fiúk és lányok számára próbaedzéseket hirdetett, melyeken a résztvevők kipróbálhatják, hogy mennyire jók a képességeik az ultimate frizbihez, ehhez az új csapatsporthoz.
2020.09.11. 12:32 |

Az edzéseken egy állóképességi teszten is át kell menni a résztvevőknek ahhoz, hogy utána a csapat rendszeres edzéseibe bekapcsolódva a Lionz játékosaivá válhassanak.

"Elsősorban olyan fiatalokat várunk, aki szeretik a csapatsportokat, netán már ki is próbálták magukat valamelyikben. Fontos a gyorsaság, futóállóképesség, és persze a taktikai érzék. Ezen túl mindenképp aktív tagokkal szeretnénk bővülni. Játékosaink számára heti 2 edzést, versenyzési lehetőséget és egy igazán jó közösséget biztosítunk."- mondta Misi Anett a csapat női részlegének vezetője.

Az első próbaedzés már lezajlott, és akik átmentek a teszten, már a héten becsatlakoztak a Lionz edzéseibe. A második, idén utolsó alkalom szeptember 14-én hétfőn lesz 18:00-19:30-ig. A helyszín a felújított Máv-pálya, új nevén First Field, mely a Fehérvár Enthroners amerikai focicsapat edzéseinek és mérkőzéseinek is a helyszíne.

Jelentkezni, érdeklődni a fehervarfrizbi@gmail.com címen lehet, vagy közvetlenül a csapat facebook oldalán. További információ a csapat honlapján!

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak