Triatlon: Dévay Márk kilencedik lett az U23-as Európa-bajnokságon

Újabb remek eredményt ért el Dévay Márk. Az Alba Triatlon SE sportolója ezúttal Eilatban, az U23-as triatlon Európa-bajnokságon ért el top tízes eredményt: kiváló versenyzéssel kilencedik lett.

2018.10.20. 09:31 |

Idei negyedik világversenyén állt rajthoz Dévay Márk. Magyar idő szerint szombat kora reggel az izraeli Eilatban ugrottak vízbe Európa legjobb u23-as triatlonistái. Az Alba Triatlon SE kiválósága ebben az évben már többször bizonyította, hogy ott a helye a világ legjobbjai között: a Spirnt Eb-n, illetve a világbajnokságon tizenegyedik lett, míg felnőtt, olimpiai távú Európa-bajnokságon hetedik helyen zárt. A szezon utolsó előtti megmérettetésén pedig ismét bekerült a legjobb tíz közé, Dévay Márk ezúttal az igen előkelő kilencedik pozícióban látta meg a célvonalat. A versenyidénynek pedig még mindig nincs vége, Dévay Márkra még vár az Európa-kupa sorozat döntője, Portugáliában.

Sport

 1. ARAK: biztató eredmények Kelet kupától Savaria kupáig

  Felnőtt és utánpóltás versenyeken is jól szerepeltek múlt hét végén az ARAK atlétái. A dobók Szombathelyen értek el kiváló eredményeket, a futók pedig Debrecenben remekeltek. Kiemelendő, hogy Csókás Nikolasz 400 gáton junior Európa-bajnoki szintet futott, vagyis készülhet a kontinenstornára.

  2019.05.21.
 2. Loic Negót választották az év játékosának a csapatok képviselői

  Az MLSZ által szervezett RangAdó gála keretében adták át a díjakat a labadrúgó-szezon legjobbjainak. A csapatok kapitánya, edzője és két-két játékosa szavazott, és a legjobb labdarúgónak a MOL Vidi francia-magyar játékosát, Loic Negót választották.

  2019.05.20.
 3. Május 24-én, pénteken lesz a Fehérvári Diáktanács sportnapja, 23-án a selejtezők

  A Székesfehérvári Diáktanács idén is megrendezi a városi diák sportnapot május 23-24-én, csütörtökön (selejtezők) és pénteken a Bregyó-közi Sportcentrumban. Általános és középiskolás csapatok jelentkezését várják kispályás foci (5+1 fős csapatok), streetball (3 fő), tollaslabda, asztalitenisz, frizbi és strandröplabda (6 fő) sportágakban. Jelentkezni lehet a diaktanacs@pmhiv.szekesfehervar.hu e-mail címen.

  2019.05.20.
 4. Szombathelyi döntetlennel zárta a bajnokságot a MOL Vidi

  A már kiesett Haladás vendége volt az OTP Bank Liga utolsó fordulójában az ezüstérmes MOL Vidi. A tét nélküli mérkőzésen a hazaiak szereztek vezetést, ezt egy öngóllal tudta kiegyenlíteni a Vidi.

  2019.05.19.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak