Továbbra is szünetel sajnos a Nyitott tornatermek program

A járványhelyzet miatt nem indulhat el januárban Székesfehérvár népszerű szabadidős tömegsportprogramja, a Nyitott tornatermekAz iskolákban szervezett edzések, tornák, foglalkozások helyett a mozogni vágyóknak az online formában vezetett órák segíthetnek az otthoni sportolásban.
2021.01.05. 07:09 |

A járványügyi helyzetre tekintettel az Önkormányzat sajnos kénytelen továbbra is felfüggeszteni a lakosság számára biztosított ingyenes Nyitott tornatermek programsorozatot.

Az iskolákban szervezett edzések, tornák, foglalkozások helyett a mozogni vágyóknak az online formában vezetett órák segíthetnek az otthoni sportolásban. A Lendüljünk formába 18 részes videósorozatból válogathatnak az érdeklődők, illetve az Egészségfejlesztési Irodánál is lehet ingyenes online jógafoglalkozásra vagy gyógytorna-konzultációra jelentkezni.

Fehérvári színes

 1. Iskola-előkészítő foglalkozás lesz február 3-án a Szent Imre Általános Iskolában

  A Szent Imre Általános Iskola és Óvoda szeretettel hívja és várja az iskolába készülő nagycsoportos óvodások szüleit - a vírushelyzet miatt korlátozottabb lehetőségek között - február 3-án.

  2021.01.23.
 2. A Fehérvár Hero nyerte ’Az Év Applikációja különdíjat’

  A városi felkérésre az Absurd Reklámügynökség által fejlesztett Fehérvár Hero applikációja 'Az Év Applikációja különdíjat' nyerte el. Az Év honlapja pályázatán ’A Közösség’ kategóriában elnyert oklevelét az országos roadshow keretében adták át. A tavaly októberben elindított applikáció különböző, Székesfehérvárral kapcsolatos feladatok teljesítésére hívta a játékos kedvűeket, ezzel is erősítve a helyi közösséget.

  2021.01.22.
 3. A Noé-hegyi Szent István Borlovagrend főborásza vágott vincevesszőt

  A vincevessző ünnepén Csóbor Balázs a Noé-hegyi Szent István Borlovagrend főborásza metszett szőlővesszőt, majd megvizsgálta a rügyek állapotát, hogy nem érte-e fagykár a szőlőt. Ugyancsak a rügyek alapján jósolt a várható termésről: megállapította, hogy a rügyek zöldek és átvészelték az elmúlt napok száraz fagyos időjárását. 

  2021.01.22.
 4. Székesfehérvár, a mi városunk! - bemutatták a 2021-es, gyermekrajzokból készült naptárt

  Rendhagyó keretek között mutatták ma be az Alba Regia Ifjúsági és Szabadidős Egyesület (ARISZ) pályázatára beérkezett gyermekrajzokból összeállított 2021-es székesfehérvári naptárt. Az immár 22 éves hagyomány képanyagát felvonultató szabadtéri kiállítást Lehrner Zsolt alpolgármester és az ARISZ képviselője Róka Gyula nyitották meg a Fő utca 3. szám alatti márványcsarnokban.

  2021.01.20.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera

360 Fehérvár