Ráczné Földi Judit lesz az online Közéleti klub vendége

Folytatódik a Közéleti klub programja április 8-án, csütörtökön. Továbbra is az online térben várja az érdeklődőket a Tarsoly Ifjúságért Egyesület és az MTA VEAB Politikatudományi Munkabizottság közösen szervezett eseményükre, amelynek vendége Ráczné Földi Judit önkormányzati képviselő lesz. A program 16 órakor kezdődik.
2021.04.07. 11:16 |

Online előadással várja ismét az érdeklődőket a Tarsoly Ifjúságért Egyesület.

Az MTA VEAB Politikatudományi Munkabizottsággal közösen szerevezett Közéleti klub következő vendége Ráczné Földi Judit önkormányzati képviselő (Demokratikus Koalíció) lesz. Téma: Élethelyzetek Székesfehérváron a pandémia idején.

A Zoom közösségi térben április 8-án, csütörtökön 16 órakor kezdődik az esemény. Itt lehetőség lesz kérdezni és a kérdésekre választ kapni. Aki rendelkezik Zoom webinárium fiókkal, erre a linkre kattintva tud csatlakozni. Minden érdeklődőt szertettel várnak a szervezők!

Közélet

 1. Polgármesteri egyeztetés Székesfehérvár és Schwäbisch Gmünd között

  A jelenlegi járványügyi helyzetről, a védelmi intézkedésekről, a nyitással kapcsolatos lehetőségekről, tapasztalatokról is szó esett azon az online beszélgetésen, amelyet Székesfehérvár polgármestere folytatott a németországi testvérváros, Schwäbisch Gmünd főpolgármesterével.

  2021.04.14.
 2. Maximális teljesítményt és példaértékű hozzáállást mutatnak a fehérvári katonák

  Bázis- és laktanyaüzemeltetés, raktározás, anyagellátás, vagy lakásügy – mindez egyszerre, egy időben, helyőrségi szinten. Csak néhány ,,falat” abból a sokrétű, szerteágazó tevékenységből, amelyet az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred helyőrségtámogató parancsnoksága végez nap, mint nap.

  2021.04.14.
 3. Ételintolerancia vagy ételallergia? - Prof. Dr. Izbéki Ferenc online előadása az EFI oldalán

  Az Egészségfejlesztési Iroda szokásos online előadás-sorozatának következő témája a különböző ételallergiák és ételintoleranciák lesznek. A korunk népbetegségeként említett kórokról az április 20-án, kedden 18 órakor kezdődő, ingyenesen elérhető online szemináriumot az EFI Facebook-oldalán követhetik az érdeklődők.

  2021.04.14.
 4. Fitz 100 emlékév - Pokrovenszi Krisztián igazgató a Múzeumi beszélgetésekben

  Elindult a Múzeumi beszélgetések sorozat: az első adásban Pokrovenszki Krisztián jelenlegi igazgató beszélt az intézmény jelenéről, jövőbeli terveiről, illetve megidézte az emlékév kapcsán az egykori legendás igazgató, Fitz Jenő alakját, munkásságát.

  2021.04.13.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár