Továbbra is nyeretlen a középszakaszban a Fehérvár AV 19

A hasonlóan gyengén szereplő Bolzanótól is kikapott a Volán az EBEL-ben, így továbbra is nulla ponttal áll a hatodik helyen. A címvédő hazaiak már az első negyedben megszerezték a vezetést, de igazán a középső játékrészben hagyták állva Hannu Jarvenpaa együttesét.
2019.02.17. 20:38 |

A Graztól idegenben, a Klagenfurttól itthon kaptak ki Erdély Csanádék, ezért is lett volna fontos, hogy a középszakaszt ugyancsak két betlivel kezdő Bolzano otthonában pontot, pontokat szerezzenek.

Az első harmadban a hazaiak próbálkoztak több kapura lövéssel és alig több mint negyedórányi játék után sajnos a pakk meg is találta az utat Kornakker ketrecébe. Ellenben jól kezdődött a középső harmad, két perc elteltével Tikkanen egyenlíteni tudott.

A negyed második fele viszont megint a Bolzanóról szólt, ugyanis pár perc alatt hármat vágtak az olaszok, amivel 4-1-re megléptek. Erre még egy lapáttal rá tudtak tenni a záró játékrész elején, így Stipsicz emberelőnyös találata csak szépségtapasznak volt jó.

A Volánhoz hasonlóan a Salzburgnak is három veresége van a középszakaszban, de bónuszpontjaiknak köszönhetően ők két pont különbséggel az ötödikek a fehérváriak előtt.

Bolzano - Fehérvár AV 19 5-2 (1-0) (3-1) (1-1)

Gólszerző: Petan, Brace, Geiger, Miceli, Frigo, ill. Tikkanen, Stipsicz.

Sport

 1. Temes Bernadett szerződést hosszabbított az Alba Fehérvár KC-vel

  A fehérvári női kézilabda-csapat honlapján jelentette be, hogy a bajnokságban hetedik helyen végzett klub szerződést hosszabbított rutinos, válogatott irányítójával, Temes Bernadettel, aki így további egy évig biztosan az Alba FKC színeiben játszik.

  2019.05.23.
 2. Öreghegyi Novatlon a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetséggel

  A gyaloglás és a Nordic walking szerelmeseinek rendezett tájékozódási versenyt a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség. Az Öreghegyi túrának állomása volt a Bory-vár, a Milleniumi emlékmű, a Lehel utcai szabadidőpark és a Túrózsáki úti sportcentrum is.

  2019.05.23.
 3. Sárkányhajó-verseny lesz általános,- és középiskolások számára a Csónakázó-tavon

  A Magyar Kajak-Kenu Szövetség és a Vitál Club Sportegyesület június 5-én és június 12-én, szerdai napokon sárkányhajó-versenyt szervez általános,- és középiskolások számára a fehérvári Csónakázó-tavon. Jelentkezni lehet a vitalclub@vitalclub.hu e-mail címen, a Vitál Club Sportáruházban (Királysor 60.) vagy a Csónakázó-tavon Szipola Antalnál létszám, korcsoport és javasolt időpont megjelölésével.

  2019.05.22.
 4. Jól sikerült versenyek vannak Czipó Vivien mögött

  A darts sportág egyik legnagyobb magyarországi tehetsége, a tizennyolc éves iszkaszentgyörgyi Czipó Vivien több nemzetközi viadalon is bizonyította képességeit az elmúlt hetekben. Dániában, majd Lengyelországban is értékes világranglista pontokat és helyezéseket gyűjtött.

  2019.05.22.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak