Tovább erősíti regionális szerepét a piacvezető villamossági cég

Második telephelyét nyitotta meg Székesfehérváron a több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Daniella Villamosság. A piacvezető, debreceni székhelyű családi vállalkozás új egységében az ipari partnerek körében felmerülő villamossági igények teljeskörű kiszolgálására törekszik.
2024.04.24. 18:40 |
Tovább erősíti regionális szerepét a piacvezető villamossági cég

A közel 500 főt foglalkoztató, immár 39 telephellyel és webáruházzal is rendelkező vállalat a jövőben még markánsabb szerepet kíván betölteni a régió vállalkozásainak életében.

Ünnepélyes keretek között – stílusosan egy magasfeszültség feliratú szalag átvágásával – adták át és nyitotta meg második telephelyét a Daniella Villamosság szerdán. A Daniella Kft. hazánk piacvezető villamossági kereskedő cége. A családi tulajdonban lévő magyar vállalkozás villamossági anyagok kis- és nagykereskedelmével foglalkozik, a villamossági termékek teljes spektrumát kínálja ügyfeleinek. A cég mottója és küldetése, ami köré termék- és szolgáltatásportfolióját kialakította: „az elektromos világ szolgálatában”.  Az országos lefedettségű vállalat sikeres működésének fontos összetevője a tudásbázis megőrzése, a vevők legjobb kiszolgálása, a stabilitás, illetve a munkahelyek megtartása a családias értékrend megőrzése mellett. A második székesfehérvári telephely megnyitása további 5 munkahelyet teremt, ezzel már 8 főre növelve a közvetlenül kiszolgáló egységekben dolgozók számát.

Köszöntőjében Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András örömmel üdvözölte, hogy a magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező cég második kereskedelmi egységét nyitotta meg Székesfehérváron.

Számunkra nagyon fontos, hogy mind a vállalkozások, mind a szolgáltatások folyamatosan fejlődni tudjanak, hiszen ez a gazdaság és az itt élők szempontjából egyaránt kedvező. A cég első fehérvári telephelyét éppen tíz évvel ezelőtt nyitotta meg, ami akkor megelőlegezett bizalmat jelentett felénk, ez a mostani nyitás pedig annak bizonyítéka, hogy a város jól teljesít. Egy új telephely létrejötte mindig nagy jelentőségű mind a beruházó, mind pedig a befogadó város életében. „Együttműködésünk példaértékű, ami – reméljük – további cégek számára is vonzóvá teszi városunkat.” – tette hozzá a polgármester.

A szerdán átadott új üzlet más vevőszegmenst szólít meg, mint a nyüzsgő belvároshoz közeli B2C kereskedés. A mindössze négy hónap alatt kialakított új egység – a célcsoport összetett igényeire figyelemmel – az általános villanyszerelési termékek kereskedelme mellett tanácsadói, mérnöki, tervezési és automatizálási feladatokra is felkészült. A cég a régióban megerősített személyes jelenlétével, rendkívül széles kapcsolati tőkével kívánja hangsúlyozni a vármegye gazdasági fejlődése iránti elköteleződését.

A vállalat országos lefedettséget megcélzó hosszútávú stratégiai elképzelése ma egy következő szintre lépett – kezdte megnyitó beszédét Hadnagy Ernő.

„A nagy múltú családi vállalkozás és az ipari szereplők vállalatirányítási rendszereinek összekapcsolása lehetővé teszi a logisztikai, a beszerzési, az anyaggazdálkodási folyamatok összefűzését. Ezáltal szorosabb technológiai és stratégiai összefonódások jönnek létre az üzleti partnerek között.” – hangsúlyozta a Daniella Villamosság ügyvezető igazgatója.

Magyarország első számú villamossági kis- és nagykereskedése, a magyar és nemzetközi viszonylatban is jelentős eredményeket felmutató cég új telephelyének 50 millió forintos árukészlete, neves stratégiai beszállítók, úgy, mint a Schneider, a Siemens, a WAGO, a Phoenix Contact, a Weidemüller, az ELKO EP támogatásával áll az ipari partnerek rendelkezésére. Az innovatív vállalatcsoport magas minőségű kiszolgálással fokozza az ügyfélélményt.

A közel 500 m2 alapterületű, 3000-3500 db, az ipari vállalkozások igényeire specializálódott, azonnal elérhető termékkel rendelkező telephely a Videoton Ipari Parkhoz közel található. A hazai villamossági piac legmodernebb robotizált nagytarcsai központi raktárában pedig további 250 000 db tétel áll az ügyfelek rendelkezésre, melyet akár másnapi kiszállítással biztosítanak a Fejér vármegyei üzletben vásárlók számára is.

Gazdaság

 1. GISopen konferencia

  Ünnepélyes keretek között nyitották meg szerdán a térinformatikusok, földügyi és ingatlanügyi szakemberek országos szakmai találkozóját a GISopen-t, amely éves rendszerességgel a geodéta és földmérő élet aktualitásaira fókuszál. A hazai konferenciák közül a székesfehérvári az egyik legnépszerűbb szakmai összejövetel az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar Geoinformatikai Intézet szervezésében.

  2024.05.22.
 2. 30 éve Fehérváron

  Harminc évvel ezelőtt, 1994-ben érkezett a városba az Emerson globális technológiai és szoftver vállalat azzal a céllal, hogy kibővítse gyártókapacitását a régióban. A kerek évforduló alkalmából az Emerson telephelyén köszöntötték a vállalat dolgozóit, valamint avattak fel a főbejárat előtt egy erre az alkalomra készült alkotást.

  2024.05.15.
 3. Légiipari Napok Börgöndön

  Kedden és szerdán a Börgöndi Repülőtéren rendezik meg a Légiipari Szakmai Napokat. Itt a pályaválasztás előtt álló diákok megismerkedhetnek a légiipari köthető hivatásokkal, előadásokat hallgathatnak és akár a szimulátorokat is kipróbálhatják.

  2024.05.14.
 4. VIDEOTON üzleti fórum

  Hagyomány, hogy évente üzleti fórumot szervez a VIDEOTON Holding, melyet ezúttal Kihívások és lehetőségek – 5 év múlva a világ…? címmel rendeztek. Fejér vármegye legjelentősebb cégeinek képviselői beszélgettek a globális és az európai gazdaság elmúlt időszakáról, kilátásairól. Szó volt az energiaválságról, az autóipar jövőjéről, a klímaváltozásról, illetve az infláció várható alakulásáról, hatásairól.

  2024.05.14.