Több, mint üzlet! - Stílushome az Álmos vezér utcában

Szívvel-lélekkel készített, minőségi dekorcikkek és ajándékok sokasága várja az érdeklődőket a Stílushome-ban Székesfehérváron. Az Álmos vezér utcai, egyedi bolt október végén nyitotta meg a kapuit, melyhez Lehrner Zsolt alpolgármester és Deák Lajosné önkormányzati képviselő gratulált a város nevében.
2021.12.09. 13:43 |

A Stílushome tulajdonosa és vezetője Bencze Anett gyermekkora óta foglalkozik kézművességgel. A kétgyermekes édesanya egyéni kiteljesedésének útját találta meg, és az álmát valósította meg családja támogatásával azzal, hogy megnyitotta üzletét az Álmos vezér utca 10. szám alatt. Letisztult, diszkrét forma- és színvilága van a boltnak, ahol szívélyes kiszolgálással várják a betérőket. Vannak lakásdekorációs cikkek, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt szóló ajándéktárgyak, édességek, teák és sok egyéb más is. A kínálat folyamatosan alakul, változik az évszakokhoz és az ünnepekhez igazodva, most az advent és a karácsony az irányvonal.

A kézműves termékek egy részét Bencze Anett saját maga készíti, de vannak a kínálatban máshonnan származó ajándék- és dísztárgyak. Anett elmondta, szeretné, hogy az üzlete ne egy legyen a sok közül, törekszik az egyediségre és a minőségre. „Úgy érzem, hogy nekem ez több, mint egy üzlet. Segítek az embereknek az örömszerzésben, ők pedig annak örülnek, hogy figyelek rájuk!” – fogalmazott.

Székesfehérvár városa nevében Lehrner Zsolt alpolgármester gratulált. Örömét fejezte ki, hogy egy újabb, minőségi árucikkeket forgalmazó üzlet nyitotta meg a kapuit, ami bátorságra vall a nehézségekkel teli, elmúlt időszakban. Arra kérte a székesfehérváriakat, hogy vásároljanak a helyi kereskedőktől, ezzel is segítve a város gazdaságát. Deák Lajosné önkormányzati képviselő sok sikert kívánt, hozzátéve: Bencze Anett jó példa arra, hogy család mellett is lehet valaki sikeres vállalkozó.

Gazdaság

Aranybulla emlékév 2022.

Kiállítás

Facebook

Eseménynaptár

2022. Augusztus
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár