Tízmilliókat nyer online pókeren frtk, a fehérvári játékos

 Idén néhány hónap leforgása alatt egy teljesen új ember tűnt fel az online póker világában. A 26 éves „frtk" illetve „fyrtuk" becenévre hallgató székesfehérvári játékos harmadik premier kategóriás versenyét nyerte a hétvégén, ezúttal a PokerStars Sunday Second Chance elnevezésű tornáján vitte a pálmát és a velejáró 50 ezer dollárt (11,5 millió forintot). A magyar klasszis viszont az elmúlt hónapokban 200 millió forintnak megfelelő dollárt játszott össze.
2009.03.17. 07:24 |
 Idén néhány hónap leforgása alatt egy teljesen új ember tűnt fel az online póker világában, akitől már a legjobbak is rettegnek. A 26 éves „frtk" illetve „fyrtuk" becenévre hallgató székesfehérvári játékos harmadik premier kategóriás versenyét nyerte a hétvégén, ezúttal a PokerStars Sunday Second Chance elnevezésű tornáján vitte a pálmát és a velejáró 50 ezer dollárt (11,5 millió forintot).

Egy ilyen verseny elhódítása már önmagában is bravúr, a magyar klasszis viszont az elmúlt hónapokban 200 millió forintnak megfelelő dollárt játszott össze. A vasárnapi 215 dolláros nevezési díjú viadalra ezúttal 1300-an indultak a végén azonban ismét csak egy ember, „frtk" ünnepelhetett.

Mást sem tett, mint számítógépe előtt ülve sorban addig ejtette ki ellenfeleit, ameddig azok el nem fogytak. Erre pedig nem egyszer volt példa mostanában. Március elsején a több ezer játékost vonzó PokerStars Sunday Warm-Up elnevezésű kiemelt kategóriás versenyen kasszírozott, egészen pontosan 26 millió forintot.

Az igazi nagy durranást azonban még februári diadala jelentette, amikor a magyar online pókertörténet legnagyobb nyereményét, 150 millió forintot tett zsebre. Akkor a Full Tilt Online Poker Series (FTOPS) névre hallgató rangos versenysorozaton bizonyult a legjobbnak
(sporthirado.hu/)

Sport

 1. ARAK: biztató eredmények Kelet kupától Savaria kupáig

  Felnőtt és utánpóltás versenyeken is jól szerepeltek múlt hét végén az ARAK atlétái. A dobók Szombathelyen értek el kiváló eredményeket, a futók pedig Debrecenben remekeltek. Kiemelendő, hogy Csókás Nikolasz 400 gáton junior Európa-bajnoki szintet futott, vagyis készülhet a kontinenstornára.

  2019.05.21.
 2. Loic Negót választották az év játékosának a csapatok képviselői

  Az MLSZ által szervezett RangAdó gála keretében adták át a díjakat a labadrúgó-szezon legjobbjainak. A csapatok kapitánya, edzője és két-két játékosa szavazott, és a legjobb labdarúgónak a MOL Vidi francia-magyar játékosát, Loic Negót választották.

  2019.05.20.
 3. Május 24-én, pénteken lesz a Fehérvári Diáktanács sportnapja, 23-án a selejtezők

  A Székesfehérvári Diáktanács idén is megrendezi a városi diák sportnapot május 23-24-én, csütörtökön (selejtezők) és pénteken a Bregyó-közi Sportcentrumban. Általános és középiskolás csapatok jelentkezését várják kispályás foci (5+1 fős csapatok), streetball (3 fő), tollaslabda, asztalitenisz, frizbi és strandröplabda (6 fő) sportágakban. Jelentkezni lehet a diaktanacs@pmhiv.szekesfehervar.hu e-mail címen.

  2019.05.20.
 4. Szombathelyi döntetlennel zárta a bajnokságot a MOL Vidi

  A már kiesett Haladás vendége volt az OTP Bank Liga utolsó fordulójában az ezüstérmes MOL Vidi. A tét nélküli mérkőzésen a hazaiak szereztek vezetést, ezt egy öngóllal tudta kiegyenlíteni a Vidi.

  2019.05.19.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak