Tízmilliókat nyer online pókeren frtk, a fehérvári játékos

 Idén néhány hónap leforgása alatt egy teljesen új ember tűnt fel az online póker világában. A 26 éves „frtk" illetve „fyrtuk" becenévre hallgató székesfehérvári játékos harmadik premier kategóriás versenyét nyerte a hétvégén, ezúttal a PokerStars Sunday Second Chance elnevezésű tornáján vitte a pálmát és a velejáró 50 ezer dollárt (11,5 millió forintot). A magyar klasszis viszont az elmúlt hónapokban 200 millió forintnak megfelelő dollárt játszott össze.
2009.03.17. 07:24 |
 Idén néhány hónap leforgása alatt egy teljesen új ember tűnt fel az online póker világában, akitől már a legjobbak is rettegnek. A 26 éves „frtk" illetve „fyrtuk" becenévre hallgató székesfehérvári játékos harmadik premier kategóriás versenyét nyerte a hétvégén, ezúttal a PokerStars Sunday Second Chance elnevezésű tornáján vitte a pálmát és a velejáró 50 ezer dollárt (11,5 millió forintot).

Egy ilyen verseny elhódítása már önmagában is bravúr, a magyar klasszis viszont az elmúlt hónapokban 200 millió forintnak megfelelő dollárt játszott össze. A vasárnapi 215 dolláros nevezési díjú viadalra ezúttal 1300-an indultak a végén azonban ismét csak egy ember, „frtk" ünnepelhetett.

Mást sem tett, mint számítógépe előtt ülve sorban addig ejtette ki ellenfeleit, ameddig azok el nem fogytak. Erre pedig nem egyszer volt példa mostanában. Március elsején a több ezer játékost vonzó PokerStars Sunday Warm-Up elnevezésű kiemelt kategóriás versenyen kasszírozott, egészen pontosan 26 millió forintot.

Az igazi nagy durranást azonban még februári diadala jelentette, amikor a magyar online pókertörténet legnagyobb nyereményét, 150 millió forintot tett zsebre. Akkor a Full Tilt Online Poker Series (FTOPS) névre hallgató rangos versenysorozaton bizonyult a legjobbnak
(sporthirado.hu/)

Sport

 1. Két érmet szereztek a fehérvári vívók a szolnoki Olimpici Nagydíjon

  A Székesfehérvári Vívó és Szabadidősport Egyesület párbajtőrözői közül Tóth Lázár és Csuta András állhatott fel a dobogóra a legnívósabb hazai korosztályos versenysorozatban. A téli szünet előtti utolsó megmérettetésen számos előkelő helyezést vívtak ki maguknak a fehérvári fiatalok.

  2018.12.11.
 2. Lénárt Péter a királykategória ezüstérmese és hőse lett az ökölvívó országos bajnokságon

  Lénárt Péter, a Varkocs György Box Club versenyzője a hétvégi országos bajnokság királykategóriájában (+91 kilogramm) a legnehezebb és a legnépesebb súlycsoportban indult. Első körben egy rutinos, előző évekből OB érmes, termetes versenyzőt sikerült legyőznie. Az elődöntőben egy volt ifi válogatott, kőbányai bunyóst vert magabiztosan. A döntőben az előző év bajnoka várt rá és a 2. menet közepén egy fejelés miatt Pétert az orvos nem engedte tovább küzdeni, így megosztott pontozással az ellenfele győzött. 

  2018.12.11.
 3. Nagy Angéla ezüst, Kiliti Tamás bronzérmet szerzett az ökölvívó országos bajnokságon

  Három versenyzővel kezdte meg a felkészülést a Videoton Box Club az idei felnőtt országos bajnokságra, közülük Nagy Kornél megsérült, így nem vállalhatta a megmérettetést. Kiliti Ferenc, vezetőedző tanítványai közül a hölgyek 57 kg-os súlycsoportjában Nagy Angéla első éves felnőttként ezüstérmet szerzett. Kiliti Tamás az 56 kilogrammosok között az elődöntőig menetelt, ott az EB 3. helyezett versenyzőtől parázs mérkőzésen kikapott, így bronzéremmel zárt.

  2018.12.11.
 4. Szabadkáról hoztak szép eredményeket a fiatal fehérvári falmászók

  Hétvégén volt Szabadkán a szerbiai bajnokság VIII. Boulder fordulója, melyen Székesfehérvárról Hegedüs-Krisó Dénes a Redrock színeiben D10 kategóriában, testvére Tóth-Krisó Míra a Rotpunkt színeiben D6 kategóriában mérték össze tudásukat a többi ügyes mászóval.

  2018.12.10.

Fehérvári advent

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak