Tízmilliókat nyer online pókeren frtk, a fehérvári játékos

 Idén néhány hónap leforgása alatt egy teljesen új ember tűnt fel az online póker világában. A 26 éves „frtk" illetve „fyrtuk" becenévre hallgató székesfehérvári játékos harmadik premier kategóriás versenyét nyerte a hétvégén, ezúttal a PokerStars Sunday Second Chance elnevezésű tornáján vitte a pálmát és a velejáró 50 ezer dollárt (11,5 millió forintot). A magyar klasszis viszont az elmúlt hónapokban 200 millió forintnak megfelelő dollárt játszott össze.
2009.03.17. 07:24 |
 Idén néhány hónap leforgása alatt egy teljesen új ember tűnt fel az online póker világában, akitől már a legjobbak is rettegnek. A 26 éves „frtk" illetve „fyrtuk" becenévre hallgató székesfehérvári játékos harmadik premier kategóriás versenyét nyerte a hétvégén, ezúttal a PokerStars Sunday Second Chance elnevezésű tornáján vitte a pálmát és a velejáró 50 ezer dollárt (11,5 millió forintot).

Egy ilyen verseny elhódítása már önmagában is bravúr, a magyar klasszis viszont az elmúlt hónapokban 200 millió forintnak megfelelő dollárt játszott össze. A vasárnapi 215 dolláros nevezési díjú viadalra ezúttal 1300-an indultak a végén azonban ismét csak egy ember, „frtk" ünnepelhetett.

Mást sem tett, mint számítógépe előtt ülve sorban addig ejtette ki ellenfeleit, ameddig azok el nem fogytak. Erre pedig nem egyszer volt példa mostanában. Március elsején a több ezer játékost vonzó PokerStars Sunday Warm-Up elnevezésű kiemelt kategóriás versenyen kasszírozott, egészen pontosan 26 millió forintot.

Az igazi nagy durranást azonban még februári diadala jelentette, amikor a magyar online pókertörténet legnagyobb nyereményét, 150 millió forintot tett zsebre. Akkor a Full Tilt Online Poker Series (FTOPS) névre hallgató rangos versenysorozaton bizonyult a legjobbnak
(sporthirado.hu/)

Sport

 1. 2-1-re kikapott Kisvárdán a MOL Fehérvár FC

  A második helyen álló MOL Fehérvár FC 2-1-re kikapott Kisvárdán a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójában elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésen. A szeptember végi összecsapást a Fehérvár kérésére halasztották el, mert akkor az Európa-liga selejtezőjében készült sorsdöntő mérkőzésre a főtáblára jutásért.

  2021.01.27.
 2. Javított az Alba Fehérvár KC – magabiztos győzelem a Békéscsaba ellen

  A múlt heti, Kisvárda elleni hazai vereséget (25-27) követően a Békéscsabát fogadta az Alba Fehérvár KC a Köfém Sportcsarnokban. Józsa Krisztián együttese végig vezetve, simán győzött a sereghajtó ellen, és immár nyolc ponttal áll a tabella nyolcadik helyén.Alba Fehérvár KC - Békéscsaba 35-28 (18-13)  

  2021.01.27.
 3. Amerikai-nigéria állampolgár a fehérvári kosarasok ötödik légiósa

  Négy amerikai légiós mellé egy ötödiket is igazolt az Alba Fehérvár, Zaid Hearst személyében, aki nigériai állampolgársággal is rendelkezik. A huszonhét éves játékosnak komoly európai rutinja is van, legutóbb Franciaországban kosarazott.

  2021.01.27.
 4. Korán nagy hátrányba került, csak felzárkózni tudott az Alba Szombathelyen

  A regnáló bajnok ottohnában kapott ki először hat győzelem után az Alba Fehérvár. A szombathelyi Falco tíz pont fölötti előnyt épített ki az első negyed végére, utána pedig visszaverte az Alba komolyabb zárkózási kísérleteit. Vojvoda Dávid 25 ponttal zárt, de védekezésben és a lepattanók összeszedésében nem remekelt a csapat, amely végül tizeneggyel kapott ki.

  2021.01.26.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak