Tavaszköszöntő dolgozói pikniket tartott a Grundfos

Idén is megszervezte dolgozói piknikjét a Grundfos Magyarország Kft. Kollégáik főzőversennyel, focival, közös edzéssel és szórakozással töltötték el a péntek délelőttöt a Bregyó Sportközpontban. A jó hangulatú tavaszi pikniken már a nyári folytatás is szóba került.
2022.04.08. 12:44 |

Már kora reggel elkezdték a készülődést a piknikre a Grundfos Magyarország Kft. székesfehérvári dolgozói a Bregyó Sportközpontban.

A vállalat a világjárvány ellenére tavaly ugyan meg tudta tartani a Tavaszi Pikniket, azóta viszont sok új munkavállaló csatlakozott a céghez, akiknek ez volt az első ilyen közösségi élményük új munkahelyükön. Jól jelzi, mekkora érdeklődés előzte meg a hagyományos eseményt, hogy a 12 csapat számára meghirdetett főzőversenyre összesen 24 csoport adta be jelentkezését. A többi kolléga sem maradt aktivitás nélkül, hiszen a vállalat konditerme egy délelőttre a Bregyó Sportközpontba költözött, ahol lehetőség volt egyéni, valamint csoportos edzésre is. A komplex testedzésen kívül barátságos focimeccsek, pétanque és kosárlabdajáték is szerepelt a délelőtt programjában.

Udvar Csaba, a Grundfos Magyarország Kft. ügyvezetője örömét fejezte ki, hogy az időjárás is kegyeibe fogadta a rendezvényt. Mint elmondta, a tavalyi sikeres piknik és az a pandémia miatti korlátozások után már mindenki nagyon várta az ismétlést: „Nagyon vártuk már ezt az eseményt, mivel úgy érzem, hogy a tavalyi nagyon sikeres volt. Túl vagyunk pár járványhullámon és lezáráson. Jön a tavasz, jön a jó idő, ilyenkor az ember szeretne minél többet a szabadban, egy kicsit más környezetben lenni. Ez volt a fő mozgatórúgója annak, hogy megrendeztük ezt a mai programot.” – köszöntötte a megjelenteket az ügyvezető.

A piknikre kilátogatott dr. Cser-Palkovics András Székesfehérvár polgármestere is. A polgármester beszédében a közösség erejét és az emberi kapcsolatok fontosságát emelte ki. Mint mondta, az elmúlt években felértékelődött a találkozások jelentősége: „Amikor újra megélhetjük a találkozásokat, akkor igyekszünk ezzel élni, és rájövünk arra, hogy az emberi kapcsolatok teszik igazán értékessé az életet. Ezért is örültem annak, hogy a Grundfos a tavalyi évet követően az idén is megrendezi ezt a pikniket.”

A munkavállalók körében aratott nagy sikerére tekintettel már most bejelentésre került a következő alkalom. Udvar Csaba ügyvezető tájékoztatása szerint júniusban egy családi nappal egybekötött főzőversennyel készülnek dolgozóiknak. Folytatódnak továbbá a gyerekeknek szóló táborok is: a Tavaszi Zsibongó névre keresztelt, iskolai szünettel egybekötött rövid tábor után a nyáron 8 hetes, programokkal teli nappali táborba invitálják a munkavállalók gyermekeit.

Gazdaság

 1. A Városi Alap is segített a Continest 2,4 milliárd forintos tőkebevonásában

  A Székesfehérvár Városi Alap és az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures egyaránt 1-1 milliárd forintos tőkeinjekció révén kisebbségi tulajdonosként jelent meg az összecsukható konténertechnológiát fejlesztő és gyártó társaságban, míg a Continest jelenlegi kockázati tőkebefektetője, a Takarék Kockázati Tőkealap további 400 millió forintos befektetést eszközölt a társaságban.

  2022.05.20.
 2. Újabb gyárat épít a Continest

  Három hazai kockázati tőkealap-kezelő összesen 2,4 milliárd forint összegű befektetéssel támogatja a Continest Technologies Zrt-t növekedési terveinek megvalósításában - írja a Világgazdaság. A mostani tőkebevonással lehetővé válik a Continest Factory második székesfehérvári gyáregységének létrejötte.

  2022.05.18.
 3. A vegán fele nyitnak

  A Cerbona Élelmiszergyártó Kft. megjelent a vegán élelmiszerek piacán, amelytől a következő években érdemi, évi mintegy 100 millió forint többletbevételt remél.

  2022.05.13.
 4. Megyei együttműködés

  A Fejér Megyei Önkormányzat, a Fejér Megyei Kormányhivatal, Székesfehérvár Önkormányzata és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Fejér Megyei Szervezete között olyan stratégiai együttműködés veszi kezdetét, amelynek célja a vállalkozások szolgáltatás-alapú segítése, továbbá a térségi munkaerő-kereslet és -kínálat megyei szintű összehangolásának erősítése.

  2022.05.05.

Aranybulla emlékév 2022.

Kiállítás

Facebook

Eseménynaptár

2022. Május
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár