Tatán léptek tatamira a Fehérvár Karate Akadémia növendékei

Szombaton, Tatán került megrendezésre a Renmei Kupa elnevezésű területi kyokoshin karate verseny, ahol 340, jobbára utánpótlás korú sportoló mérhette össze erejét és tudását formagyakorlat, testvédős pontozásos közdelem és testvédős KO küzdelem versenyszámokban.

2019.02.11. 08:53 |

A Fehérvár Karate Akadémia 24 versenyzőt vonultatott fel a viadalon, akik a Kajdi István, Fekete-Páris Szabolcs, Kántor Sándor, Mayer Gábor alkotta edzői team irányításával összesen 31 érmet szereztek. Az edzők és a versenyzők számára is remek gyakorlási és erőfelmérési lehetőséget biztosított ez a rendezvény a Diákolimpiára való felkészülés hajrájában, míg az Akadémia három bírója, Mátó Katalin, Bőke Béla és Kreitl Péter is bővíthette bírói tapasztalatait.

Eredmények:

Formagyakorlat:

Aranyérem:

Reichert Jázmin

Vereb Zsolt

Mayer Dorottya

Fekete-Páris Enikő

Fekete Panna

Bronzérem:

Mayer Eszter

Králl Máté

Nagy Daniella

Testvédős pontozásos küzdelem:

Aranyérem:

Amberg Zita

Králl Máté

Reichert Jázmin

Ezüstérem:

Fekete-Páris Balázs

Nagy-Dobondi Eszter

Francsics Ajsa

Erdélyi Albert

Vereb Zsolt

Bronzérem:

Tihanyi Ábel

Fekete-Páris Enikő

Nagy Daniella

Testvédős KO küzdelem:

Aranyérem:

Tihanyi Ábel

Puszta Péter

Kulcsár László

Bőke Eszter

Ezüstérem:

Erdélyi Albert

Vereb Zsolt

Erdélyi Endre

Tihanyi Eszter

Kántor Viktória

Fekete Panna

Bronzérem:

Kosik Kristóf

A felnőtt „C” kategóriások nehézsúlyú mezőnyében Király Zoltán, egy fejtalálattal és egy test ko-val kivívott győzelmek után aranyérmet szerzett.

A február 16-án megrendezésre kerülő felnőtt Magyar Bajnokságon Dezső Kata száll majd harcba a női -55kg bajnoki címéért.

Sport

 1. Kettős győzelemmel lépne tovább az Európa-ligában a MOL Fehérvár FC

  Az első részfeladatot pazarul abszolválták múlt héten a fehérváriak, hiszen kiütéses 5-1-es győzelmet arattak az Európa-liga első selejtezőkörének nyitányán a montenegrói Zeta Golubovci otthonában. A csütörtöki, felcsúti visszavágón is a győzelem a cél.

  2019.07.17.
 2. Tizenkét fehérvári érem az atlétikai újonc és serdülő Ob-ról

  A 13-15 évesek országos bajnokságával zárult az korosztályos atlétikai nyári pályabajnokságok sorozata. Az ARAK atlétái az elmúlt évekhez hasonlóan kiemelkedően szerepeltek: 6 arany, 3 ezüst, 3 bronzéremmel tértek haza Győrből, a sportág legnagyobb létszámú bajnokságáról.

  2019.07.16.
 3. A MÁV Előre SC röplabdázóinak sikereihez gratuláltak a Városházán

  A MÁV Előre SC NBI-be feljutott női, és az idei szezont szintén szép eredménnyel záró férfi röplabdázókat fogadta Székesfehérvár polgármestere pénteken a Városházán. Cser-Palkovics András a találkozó előtt egyeztetett a sportvezetőkkel a következő szezont érintő feladatokról, majd a Díszteremben gratulált, és köszönte meg a csapatok tagjainak az elmúlt időszakban nyújtott teljesítményt.

  2019.07.13.
 4. Kiütötte az FK Zetát a MOL Fehérvár, eldőlt a párharc az első meccsen

  Nem hagyott kétséget a Vidi, hogy melyik a jobb csapat: az Európa-liga első selejtező körében idegenben is öt gólt rúgott és simán nyert. Nego mesterhármasa már az első félidő első felében padlóra küldte a Zetát, a végén Juhász és Huszti is betalált. FK Zeta - MOL Fehérvár 1-5.

  2019.07.11.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak