Tájékoztató workshop lesz a Városi Tőkealapról június 24-én

Mit érdemes tudni a tőkebefektetésről? – erre kaphatnak választ az érdeklődők. A kis- és középvállalkozások finanszírozásának támogatására létrejött Székesfehérvár Városi Tőkealapról tartanak tájékoztató workshopot június 24-én, szerdán 9 órakor a Városháza Dísztermében.
2020.06.17. 10:04 |

A Székesfehérvár Városi Tőkealapról egy workshop keretében tájékozódhatnak a kis- és középvállalkozások.

Az eseményt olyan jól prosperáló, Székesfehérváron vagy környékén fejleszteni szándékozó vállalkozásoknak ajánlják, amelyeknek 100 millió és 1 milliárd forint közötti tőkeemelésre van szükségük további dinamikus fejlődésükhöz.

A Városháza Dísztermében június 24-én, szerdán 9 órakor kezdődő programon a regisztrált résztvevők három rövid tájékoztatót hallgathatnak meg. Bugár Csaba, az MFB Invest Zrt. vezérigazgatója arról szól majd, hogy kinek és miért kedvező finanszírozási forma a tőkebefektetés. A Székesfehérvári Városi Tőkealapot Benke Ákos, a FOCUS VENTURES Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. vezérigazgatója mutatja be részletesen, majd a pályázat benyújtásának operatív teendőiről Szekfü Tibor, a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány igazgatója ad tájékoztatást.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a https://www.fehervartokealap.hu/esemenyek/ honlapon lehet. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Gazdaság

 1. Öt év alatt szinte a duplájára emelkedett a fehérvári téglalakások átlagára

  Az Ingatlennet.hu Székesfehérvár főbb lakóingatlan-típusainak: családi házak, panellakások, téglalakások átlagos négyzetméter árait vizsgálta az elmúlt öt év során: 2016 decemberétől egészen 2020 decemberéig, a kínálati átlagárak tekintetében.

  2021.01.25.
 2. Nyolcvanéves múltra tekint vissza a Köfém

  Jubileumot ünnepel az Alcoa-Köfém jogutódja, a Howmet-Köfém Kft. Az egyes gyáregységeknek is kerek évfordulója van az idén. A nagy múltú cég a munkavállalóit és a lakosságot érintő programsorozattal készül ebben az évben.

  2021.01.21.
 3. Fehérvári turizmus 2020-ban - itt vannak az első adatok a koronavírus hatásairól

  Mintegy 73.793 vendégéjszakát regisztráltak Székesfehérvár kereskedelmi szálláshelyein 2020-ban. Mint a legtöbb magyar városban, úgy Fehérváron is erősen érződik a turizmusban a koronavírus hatása, a forgalom az előző évhez képest 47%-os volt.

  2021.01.19.
 4. Ifjúsági Tudományos Verseny - száz többletpont jár a dobogósoknak

  Minden eddiginél nagyobb érdeklődés övezi a húsz év alatti fiataloknak szóló innovációs versenyt, az első fordulóra 140 projektötlet érkezett. A 30. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyen legjobban szereplő fiatalok ösztöndíjban részesülnek, a dobogós helyezettek pedig 100 plusz pontot is kapnak a felsőoktatási felvételin.

  2021.01.19.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera

360 Fehérvár